Jindroush
Velký vezír
Administrátor
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

Le Grand Visier
|
 |
« kdy: 22.11.2006, 16:24:48 » |
|
Změnil jsem verzi SMF, některé věci ale stále nejsou ok. Do tohoto tématu pište o problémech, kterých jste si všimli: Závažné: z novinek neskočí na novou zprávu, ale na první (změnit DisplayTemplate, provést kompletní synchronizaci template)nefunguje kontrola pravopisu (v default theme vůbec, v kostky theme prázdný okno - mno, tohle mě funguje, zase je špatně dělení slov podle českých znaků)Nejdou přidávat události do kalendáře - chybí jména měsíců (chybí v překladu nebo chyba v template?)Nefunguje "vše přečteno" (asi vyřeší oprava template)Nefunguje vyhledávání - to je špatný a vypadá to na globální problém 
Kosmetické: mapa je plochá, nemá města ani řeky (nahrát ze starší verze)chybí nejspíš ikony v soukromých zprávách (kontrola error.log)- v nových textech jsou překlepy (musí se doplnit výtky od smf)
- některé nové texty můžou chybět (kontrola error logu fóra)
- jde převést mluvení v captcha do češtiny? (jde, ale kdo to namluví)
- dá se v registraci zvolit jazyk? (mod?)
googlebot & spiders je v angličtině (přeložit)mapy jsou v angličtině (přeložit)googlebot ignoruje český vyhlodávače (zkopírovat ze starší verze, upozornit autora)- registrační formulář obsahuje anglickej text
lze vybrat opět server stored avatar, i když je to zakázaný úplně všem...  - Spravit CSS styly, aby byly linky podtrhaný
|
|
|
|
« Poslední změna: 06.12.2006, 20:43:09 od Jindroush »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petrjr
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Nákupčí

|
 |
« Odpověď #5 kdy: 22.11.2006, 22:24:29 » |
|
petrjr: s tím otvíráním jsem nic nedělal
Ťuknutí na přiložený obrázek se chová různě, dle původní šířky obrázku: Úzké obrázky (pod cca 700 px) např. v tomto tématu se "zvětší" na místě původního náhledu. ( javascript onclick="return expandThumb( ... ); ) Široké obrázky např. v tomto tématu se otevírají do jiného okna, které se nedá zvětšit ani maximalizovat. ( javascript onclick="return reqWin( ... );" ) Co by mi vyhovovalo nejvíce (to neznamená že vyhovuje všem a že to tak musí být): - Otevření obrázku do nového okna s možností resize (nebo do nového panelu FF).EDIT: - široké obrázky už mi jdou do nového panelu (jen jsem musel nainstalovat vhodnou extension, kterou jsem při přechodu na FF 2.0 opustil). - úzké obrázky se ve FF 2.0 nejprve načtou na pozadí (dlouho se nic neděje) a pak blik jsou tam. V IE je vidět průběh načítání. To, že se zobrazí na stejném místě mi nevadí (naopak je pěkné), ale to že dlouho nevidím že se něco děje je nepříjemné. Pokud někdo objevíte vhodnou extension či změnu v about:config co s tím něco udělá, dejte vědět. EDIT: Text měněn dle toho jak se vyvíjí mé zkušenosti a do-upravuje fórum.
|
|
|
|
« Poslední změna: 24.11.2006, 16:36:22 od Petrjr »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petrjr
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Nákupčí

|
 |
« Odpověď #13 kdy: 24.11.2006, 11:59:36 » |
|
Chybička: V profilu není možné zadat věk, aniž bych vynechal den či měsíc (nechal je nulové).
Všimnul jsem si toho, až když jsem dělal změny v profilu - asi do doby než profil změním tam zůstávají staré (některé nulové), ale po změně se už vynuluje celé datum, je-li i jen část nulová. To jistě není chyba, ale záměr a já s tím naprosto souhlasím. Pokud se dobře domnívám, tak fórum věk vypočítává samo z tohoto kompletně vyplněného údaje (pak jste i automaticky zařazováni na narozeniny atp.).  Je to chyba, dříve bylo možno den či rok vynechat a dokonce se to někde na fóru uvádělo jako plus pro vyplnění data. Ostatně, sám jsem si ho doplnil právě až poté, co jsem si dohledal že stačí uvést jen rok (resp. rok a měsíc).
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|