|
|
|
|
|
|
|
|
Micho
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 16.06.2005, 00:43:11 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mates
stavitel
furťák

Pohlaví: 

|
 |
« Odpověď #13 kdy: 16.06.2005, 14:17:32 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micho
furťák

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 21.06.2005, 23:49:36 » |
|
Mne sa tie nelegovske tunely od "hobby" ohromne páčili a vôbec mi nevadilo, že nie sú z Lega. Podľa mňa zbytočné plytvanie financiami na Lego kostičky.  Veď posúďte výsledok. Ono to nevidno, ale podľa šéfkuchára použil na to novinový papier, kopec lepidla, farby, posypový materiál. Hrad na kopci je z dreva. Mal som pocit, že najhoršia robota podľa hobbyho je vytvarovanie kopca, ale aj hrad mu dal zabrať. Ale nech to on napíše, ako to robil, keď bude chcieť. Pár záberov z posledného jeho výtvoru.
|

hrad1.jpg (64.28 KB, 600x450 - prohlédnuto 402 krát.)

hrad2.jpg (59.81 KB, 450x600 - prohlédnuto 377 krát.)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
hobby
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 22.06.2005, 17:44:25 » |
|
Micho má pravdu. Totiž, udělat takový tunel z legokostiček, znamená mít jich obrovskou igelitku (spíše pytel od brambor), spoustu času a nezáživnou práci s nejistým výsledkem. Inu málo platné, lego je technická, dokonalá hračka a rozhodně její tvůrci ji nepředurčili pro stavbu terénu a přírody. Nejsem "Legofundamentalista", a tak považuji kombinaci Lega s modelářstvím za možnou a dobrou. Ten tunel s hradem, dal ovšem také mnoho práce. Je určen jak pro lego, tak pro plechové vlaky velikosti "0". Původně měla být zřícenina z lega, ale nakonec mi připadalo dřevo jednoduší (hlavně nemám šedivé kostky). Tunel má překližkovou kostru, nakašírované vrstvy z novin a dítě na něm klidně může stát.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
rdk
Globální moderátor