Armády

Založil Colonel32, 30.08.2006, 16:31:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Colonel32

pokud máte více figurek nějakého typu, než je zdrávo, a navíc se aspoň jednou za čas vyžíváte v tom, že si je vyskládáte na podložku, a pak se kocháte, tak potom vítejte mezi staviteli armád.

Navrhuji nejzajímavější sbírky, na které se dá na tomto fóru narazit, shrnout do tohoto threadu, včetně popisu, v idealnim pripade max. jednoho obrázku, odkazu kde najít zbytek, a aktuálního počtu figurek, popřípadě jiných položek, kterými je daná armáda charakteristická.

EDIT: prosim nepoustejte se do diskuse o armadach v tomto tematu, byl bych rad, kdyby slouzil jen jako strucny prehled.

EDIT2: Diskuse se jednou za cas promazava

Colonel32

Colonel32's:

6. pancéřová divize "SKYLINE CRUISE"

aktuální stav:

109 rytířů na koních
200 pěšáků
40   bardingů

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=573.msg39635#msg39635

Mtron

Armáda M:tronu

aktuální stav:

cca 80 figů
         4 roboti
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

J0hny54

Tak tady jsou moji nejvetsi hrdinove na dalsi se podivejte v odkazu... + mam jeste cca 150 rytiru, ktere teprve vyrovnam  >:D
tady je link na ty co uz jsou vyrovnani :
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=6862.0

hal1aeetus

Tak som usporiadal velkolepu bitku s ucastou vsetkych 66 figov a im podobnych, co vlastnim. Samozrejme sa mi s tym nechcelo zasa az tak bavit, tak len zaverecny obrazok z nej  ;D
Vlastne ktora armada by dopadla inak  ???

J0hny54

Tak tady jsou moji vojáčci :)

41 modrokabátníků
35 červenokabátníků

Vasyk

V armádě jsem nebyl, ale viděl jsem Delta Force, takže souhlasíte, že k armádě patří nějaká ta speciální jednotka, že? Tady je!  Moje DEADLY FORCE.  ;D

peter

No při pohledu na jednu galerii na Brickshlef mi opravdu spadla čelist - tomu opravdu říkám armáda :o

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Benelli_2000

Ty skpčáci nemaj chybu, ale dávat 15 USD za figa - to bych asi brečel.
Ale na druhou stranu, jsou fakt moc hustý !

Koukám, že Kanál má rád policejní stát  ;D  :D
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

J0hny54

Moje castle figy - 412 rytířů  ;D

petras81

Citace od: J0hny54 kdy 07.11.2006, 13:25:19
Tak tady jsou moji vojáčci :)

41 modrokabátníků
35 červenokabátníků
nemuzu nejak pobrat tu chromovou bouchacku....  :o to je strikle, nebo se to fakt delalo?

Colonel32

castelL

Veľmi pekné armádi a zvlášť armáda s vojakmi a tamkami.
:D

petras81

Citace od: Colonel32 kdy 26.02.2007, 21:50:24
tipuju "brick"
neni mozna... ta musi bejt strikla...  ;)

J0hny54

Citace od: petras81 kdy 26.02.2007, 22:11:21
tipuju "brick"

Ja ji urcite nestrikal, ale taky sem na to koukal a nikde jsem ji nevidel... Uz nevim jednou mi to s necim prislo

Ps: ale vypada to pekne  ;)

petras81

Citace od: J0hny54 kdy 26.02.2007, 22:27:22
Citace od: petras81 kdy 26.02.2007, 22:11:21
tipuju "brick"

Ja ji urcite nestrikal, ale taky sem na to koukal a nikde jsem ji nevidel... Uz nevim jednou mi to s necim prislo

Ps: ale vypada to pekne  ;)

je to moc pekne ::) hezky to ladi s tou savlickou... jedna basen ;D

Colonel32

ta pistole i savle jsou skutecne z cinske stavebnice "brick"

petras81

Citace od: Colonel32 kdy 26.02.2007, 23:03:03
ta pistole i savle jsou skutecne z cinske stavebnice "brick"
jo takhle je to... ja myslel ze slovem brick myslis bricklink ;D vcera jsem to tam prosmejdil a chromove savle opravdu jsou... ale flintlock pistol nee

Mr. Cube

Zdarec,

tak trochu oživím tento thread. Zde je moje stále se rozrůstající armáda Black Falconů. Spousta figů je ještě v poloprovizorním módu (např. šedé kuše x hnědé toulce), ale na standardizaci a doladění se stále pracuje. I když určitou různorodost ponechám, chtěl bych vypilovat jednotlivé jednotky, jejichž zárodky můžete vidět na fotkách, které přikládám.

UPDATE: 57 minifigů v armádě.

tomas.

představuji mojí armádu impéria (snowtroopery jsem tam nedával..)

otaznik

Citace od: tomas. kdy 20.10.2011, 19:07:06

představuji mojí armádu impéria (snowtroopery jsem tam nedával..)
Pěkné, bude k tomu i nějaké dioráma?

Thrawn

Moje sbírka SW armády Galaktického Impéria.

První je z doby temných začátků Impéria, kdy bylo nutno udělat pár nezbytných rozhodnutí, druhá je z jedné bezvýznamné oslavy.

Na obou fotkách je stejný pouze Císař.

Další fotky ukazuje moji sbírku Blacktronů.

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

SpCasPi000

Tí BT2 + BTX sú vymakaní, preto na tom tiež pracujem :D

Colonel32

Dávám ke zvážení... protože do armád se to asi hodí nejvíc. Měl by někdo zájem postavit si armádu vojáků z Toy Story?

Mám otevřený hromadný nákup v obchode Brickland.pl
(http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=23061.msg165023#msg165023)

Nabízí možnost koupit torza po 7 kč, pokud se jich vezme alespoň 250. Uvědomte si ale, že jen zelené ruce se na BL prodávají od 6ti korun za kus. Takže takto by dvě ruce a torzo vyšly levněji než 2 ruce. (zelené ruce byly na letošním LB seznamu, ale Lego je zamítlo, důvod znám není)

Dále mají přilby, vhodné i na želvy - pokud se koupí alespoň 500 kusů, budou po 6ti korunách. Pokud se koupí alespoň 800, budou po 3. Takže každému kdo umí počítat musí být jasné, že koupit 800 kusů vyjde levněji než 500.

Dále je potřeba doplnit ruce správné barvy (light flesh nebo yellow. Light Flesh by v potřebném počtu šly sehnat po 5kč, žluté po 1,50kč). Hlavičky by si každý posháněl sám podle svého výběru (ať nemají všichni figové stejné).

Zelené nohy by v potřebném počtu vyšly na 4 kč/kus

Dejme tomu že kdo by nechtěl zelené ruce, mohly by se odprodat zájemcům o samotné ruce na stavbu kytek, po 2,5 kč/kus.

Pokud by se dohromady udělala poptávky na 500 figů, pak by jeden fig vyšel na:
2kč torzo + 4kč nohy + 5kč přilba = 11Kč. + ruce (3kč žluté nebo 10kč za light flesh) + hlava - ta ale silně závisí na tom, jak vzácnou hlavu zvolíte.

Ale opravdu by se dohromady musela vytvořit objednávka na těch 500 figů celkem.
Jsem přesvědčen, že lepší příležitost ke stavbě takové armády už v budoucnu nebude. (pokud se někdo nedostane k nějakým továrním zásobám - to se ale běžným smrtelníkům moc často nestává) 

honzicek22

Tak po menší konzultaci s C32 se přihlásím k prvním 50 a to i včetně rukou. A pak bych vzal ještě tak 30-50 helem pokud by se šlo do celých 800 ks.

Colonel32

Shop už je otevřen běžné populaci. Netuším jak dlouho potřebné díly ještě vydrží v nabídce. Pokud někdo stále váhá, bude potřeba se rozhodnout rychle.

Colonel32

Počítám, že zájemci o 250 ks celkem se asi také nenajdou?

(cena by v tom případě byla 18kč/kus)

honzicek22

Nevím, zda se někdo přidá. Zatím je to tu mrtvé... Tak zvedám na 70 figů a 50 helem. Ale stejně to ve dvou asi nedáme  :(

mesje

Aj toto by mohlo byť zaujímavé - pri počte nad 250 ks by to bolo 12 kč za kus.

Colonel32

Pokud se dohodnete, problém to není. Mně osobně ale tato brnění nelákají ani po 12 kč/kus.