|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuli
mazák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

Space, technic a divers
|
 |
« Odpověď #158 kdy: 03.09.2006, 20:31:15 » |
|
Taky by mě zajímaly ty sety jakoby k vikingům - římané atd., ale nevim nevim, jak by to vypadalo...  Římané k Vikingům?   ?  Ale ne! To jsem myslel jako místo vikingů, dát tam nějaký jiný národ, římany, kelty... Ale v nějakém slušném provedení! Aha. Už chápu, jak si to myslel. Z tvého příspěvku jsem měl dojem, že chceš jako protivníky k vikingům Římany. Ale třeba takovej Asterix a Obelix by nemuseli bejt špatný
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuli
mazák

Pohlaví: 

Space, technic a divers
|
 |
« Odpověď #166 kdy: 07.09.2006, 19:06:07 » |
|
A lvi.. a gladiátory, a křesťany aby se dali házet těm lvům  a vozejky. A koně.. týjofka, to by bylo, kdyby bylo. A římské hospody, obchůdky, lodě, armády a Asterixe!  Takový minifig pack s pár vojákama, to by bylo něco(samozřejmě by museli umět utvořit "želvu")a Asterixe s Obelixem na rozbití té želvy
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raistlin M
Taková normální rodinka
furťák

Pohlaví: 

Ředitel Zeměkoule
|
 |
« Odpověď #179 kdy: 09.09.2006, 09:12:03 » |
|
To jsem nevěděl. To potom nechápu, jak se to může vyplácet tam nakupovat jednotlivcům. Asi sem nepochopil, jak to myslíš... Oni mají určitě speciální sazby u dopravců a lidi u nich nemusí platit klasické mezinárodní sazby pošty... Pak už asi jen zbývá argument, že náš trh považují za malý. (A on možná je  ) Malý nebo velký... Dodatečné náklady na úpravu S@H spojené s posíláním k nám by byly zanedbatelné. Mám asi na obě věci jiný názor (a místy se jedná spíš o detaily, tak to nemá cenu se tu přít  ). A oni na své straně minimálně nějakou finanční analýzu. Příliš bych je nepodceňoval a nepouštěl se do diskusí, jak to asi je. Je klasická, naše národní, vlastnost, že si myslíme, že jsme střed světa. 
|
|
|
|
« Poslední změna: 09.09.2006, 09:15:06 od Raistlin M »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|