Assassins creed (vlastní)

Založil skywalker007, 26.08.2017, 18:45:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

skywalker007

Tento můj MOC je pouze inspirovaný počítačovou hrou a filmem assassins creed,není dělaný přímo podle nějaké scény a ani není zasazen do nějakého státu. Vše to začalo touto figurkou z 17 série
ta mě ke všemu inspirovala,rozhodl jsem se kvůli ní pro toto téma,abych se o prázdninách nenudil tak jsem si postavil tento malý MOC,už mě hlavně pořád nebavilo stavět jen SW. Stavěl jsem jen z toho co jsem doma našel,kromě pár tors a čepic pro vojáky,ty jsem kupoval.
Zde je odkaz na fotky: https://skywalker007.rajce.idnes.cz/LEGO_assasins_creed/







Kuba

Mi se to libi. Domy pusobi dobove, a v mocu je zivo. Urcite do budoucna pokracuj i v jinych stavbach nez SW.

papluh

Musím napísať, že keď porovnám tvoje MOCi tak s pred roka, dvoch tak toto je skok to ďalšj ligy ak nie o hned o dve, len tak ďalej.

Len jednu poznámku, tie strechy sú také jednotvárne a celistvé. Nádvorie máš rozbité, steny sú poopadávané, len tie strechy sú ako z katalógu  ;) Chcelo by to nejak farebne rozbiť.

Pool

Vypadá to pěkně a jako obzvlášť podařené se mi zdá to zázemí těch dvou předních stromků  :). Ale kromě toho jak píše papluh, tak i na těch hradbách to moc pravidelné vytajlování, by nebylo špatné decentně rozrušit. Dále ještě by se chtělo vyřádit na detailech,  že třeba ten panáček co je zastřelen na střeše, tak se pěkně usmívá  ;D. A pak mi ještě přijde velmi rušivé to rozpůlení těch hradeb uprostřed v místě, kde jsou dveře. Je mi jasné, že s tím nejde nic moc dělat, ale asi příště lepší to umístit aspoň mimo ty dveře.

skywalker007

Děkuji za pozitivní komentáře. Ohledně těch střech,jsem na tím,také přemýšlel,už před tím,asi tam dám pár tašek jiné barvy. A ta střecha té pevnosti se mi tam takhle líbila,že je úplně jiná než okolí,ale možná ji také předělám. No ta mezera je tím spojem,abych to mohl převážet.

papluh

To je jasné s tým prevozom, ale zas dá sa to ošetriť pár dielmi ako poistkou.
Ako je brána tak by som tam dal 1x8 plate zospodu vrchnej časti otvoru, spojíš to a zároveň nebude pri zatvorenej bráne vidieť špáru nad dvermi.
Potom na oboch stranách vybúral rozdelné hradby, tj miesto 1x4 po každej strane špáry tam dáš kus postavený na 1x8, to isté v predu aj vzadu.
Pri priprave tieto 3 kusy ľahko dáš dole. A určite sa to spája ľahšie ako veľa pinov...