(vlastní) Roche Tower 1

Založil Kuba, 17.02.2017, 14:26:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kuba

Představuji můj první pokus o Micro
Snažil jsem se nějak vlézt do měřítka a tvarů, ale asi to není úplně ono. A nevím proč, vyšlo mi asi o 2 patra více, než má budova mít. asi jsem omylem udělal chybu už v základně, ale rozebírat už to asi nebudu  >:D

Novou dominantou Basileje je sídlo farmaceutické společnosti Roche. 178 metrů vysoká jednostranná stupňovitá pyramida v dekonstruktivním stylu je aktuálně nejvyšší budovou Švýcarska. Světlé betonové a tmavé okenní pásy vytvářejí výrazné horizontální členění všech 41 podlaží. Budova slouží administrativním potřebám společnosti. Ve 38. podlaží se nachází veřejnosti přístupná kavárna, z cen i výhledu mnohým jistě odpadne brada. Firma plánuje postavit v bezprostřední blízkosti další budovu s podobným odvážným designem. Roche Tower 2 by měla být ještě o třicet metrů vyšší a otočena od stávající budovy o devadesát stupňů.


Martins

Páradní mikroprvotina! Myslím, že to vypadá velmi dobře a že ses s tou stupňovitostí porval slušně. To, že máš jiný počet pater neřeš, to má prakticky každá mikrostavba, která se snaží řídit nějakým měřítkem. Důležité je, že to nikdo nepozná... Jinak u tvé stavby je celkem jasné o co jde a vypadá to velmi dobře.

LukaMull


Pool

Pěkná cvakanda  ;D Stavil jsem něco mnohem menšího, a hlídat pochodí byla opravdu zábava, takže se ti vůbec nedivím  ;D