Sety v bley - BEWARE!

Založil rdk, 29.03.2006, 17:47:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rdk

Jelikož se na zahraničních fórech začínají množit zprávy o setech, který bývaly ve staré šedé a teď jsou bez varování vyráběny v nové šedé, sepsal sem pomocí podkladů od J. tento seznam:

4511 od července 2005

4515 od listopadu 2005

4519 od ledna 2006

4520 od listopadu 2005

10020

10027

10030

Mix starých a nových šedých:

4514

10128

Pokud by vám tyto sety v nové šedé vadily, dávejte při jejich nákupu pozor...

TomG

Heh tohle bude komedie, pokud hromada AFOLu pocitala, ze si 9V koleje (kovove) dokoupi na S@H at si muze doplnit zasoby a na novy system se vykvakne, tak je fakt potesi, ze se to vse sazi v nove sede :)))
Only the best can survive.

Raistlin M

Koleje ještě rozdejchám. Já si chtěl k narozkám koupit ISD. >:(
Nebudu riskovat, že si za ty nekřesťanský peníze koupim 3000 hnusnejch dílků. :( ???

chadzi

jj s tim sem taky pocital, koleje a ISDcko. oboji na prd. no co clovek nemuze mit alles. ;)

TomG

Jeste muzes postupne vyprodat stare koleje a nakoupit ty v nove sede, jen to asi nevyjde levne, pze ve stare sede to za chvili zacne byt problem sehnat.
Only the best can survive.

Jarmila

Citace od: chadzi kdy 30.03.2006, 11:39:16
jj s tim sem taky pocital, koleje a ISDcko. oboji na prd. no co clovek nemuze mit alles. ;)

jojo, s tím jsem taky počítala a proto mám doma nasyslýno "kovových" kolejnic ve staré šedé přehršel  ;D

pokud budu inovovat město a kupovat nový systém, tak to bude v nové šedé, mně to neva

A vzhledem k tomu, že moje přání k návratu staré šedé stejně nikdo nevyslyší, tak to neřeším a nechává mne to v klidu.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Numbi2

Nedávno mi známý dovezl z obchodu od západních sousedů několik 4515, otevřu krabici a vysypou se blééééy  :o :o, druhá krabice to samé, třetí, atd. ... :P ... jednou to sice přijít muselo, ale proč zrovna jááááááááá :-\

... a proto vyzývám všechny úchyláky bažící po strakatém kolejišti, aby mi je vyměnili za starou šedou  ;D ;D >:D
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...