CCC XIV Houbový domek

Založil Hardegon, 11.12.2016, 14:17:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Od realistických středověkých domků bych se chtěl spíš přeorientovat na pohádkovější a roztomilejší stavby. Tohle je první pokus. A jde to i bez šmoulů  :)

Rovnou jsem to zkusil přihlásit do CCC, kam jsem pár let nic nedal. Spíš jen tak pro radost z účasti.

Odkaz na filckr a CCC XIV, kdyby měl někdo zájem se též přihlásit.

Izabella08

Překrááásné...tolik detailů, pohádkově romantická stavbička.
Na soutěži to musí zabodovat :)
...zajímavé využití oranžových kol.

Kuba

Málo bílých teček na houbu :) , ale jinak super...

Líbi se mi to...

Petronel

Krása! Hodně pěkných detailů. I ty dýně jsou parádní.  :D
Domek je skvělý, že je opravdu kulatý, provedení stěn je dobře vymyšleno. Jen ta hlavička (střecha) je na mě až příliš studovitá, zkusil bych ji asi tvořit nějakým způsobem z tiles a cheesů. To je ale jen můj pohled na věc.
Jako celek je to dost povedené a hlavně originální!!  8)

milanv

Tak mě předběhl Petr, v zásadě mi stačí se pod jeho příspěvek podepsat. Takové to moderní "+1", po kterém tu volali někteří mladí, že pak bude naše fórum moderní, když tohle bude umět :)

Detaily se mi taky líbí, celkově je to jako scéna fajn. Vyloženě povedené jsou podle mě ty stěny houby, to je opravdu hodně dobré. A právě ten klobouk je sráží, protože je v úplně jiném stylu. Vím, jak je těžké udělat velkou kulatou střechu, ale přimlouval bych se také za nějakou "tile+slope" verzi. Nevím, jestli bude vypadat líp pravidelná nebo pseudonáhodná ve stylu toho cizího domku baby Jagy.

Co se mi hodně líbí je vůbec ten nápad, příklon k pohádkovosti. Podle mě poskytuje obrovský prostor pro uplatnění fantazie. Jediná "záchrana", proč se do toho hned nepustím taky, je že jsem si už slíbil steampunk. Prostě sršíš výbornými nápady, Marku!
Pán na Žlutém hradě

matka

Ono je na tom úžasné už to, jak sem házíš nové stavby a zachraňuješ psa  ;)
Potěšilo mě, že míříš k pohádkám. Aktuálně mám taky nějaké rozestavěné, protože se mi zdálo, že to na výstavách pro děti trochu chybí.
Povedlo se ti to, stavbička pěkná.
Paní na Žlutém hradě

Hardegon

Střechu jsem zatím lepší nevymyslel. Ani nemam žádných lepších dílků dost, abych udělat promakanější verzi. Ale cílem je kvalitní houba jako například...


Igorus

Budu se opakovat po ostatních s pozitivním ohlasem. Je to zase jiné, pěkné, roztomilé. Fajne to různé harampádí a detaily co to perfektně doplňují. Jen ta střecha, ale to dáš!   ;)



builder

Velmi pěkně zpracované, líbí se mi spousta toho harampádí které se k tomu hodí (a není nevkusné), překvapily mě ty dýně- snad ti nebude vadit když je taky použiju :D co se týče domečku tak stěny (noha) jsou fantastické a asi by mě nenapadl lepší způsob jak to vyřešit. Střecha se study se tu jak jsem si všiml stala terčem kritiky, ale já si myslím že to není tak špatné- ovšem nevylučuju lepší možnosti stavby ale jako muchomůrku bych si spíše více představoval kdyby měla více bílých skvrn, opravdu více, i na tom obrázku je to mnohem více skvrnité.
Ale věřím že tvé dioráma bude velká konkurence pro nemálo účastníků :) mimochodem do jaké kategorie jsi to zařadil?
Snad si ode mě něco vezmeš k srdci a pokračuj ve stavbě podobně promakaných MOCů ;)

builder

Hardegon

Střecha je ted můj další cíl. Včera jsem si plánoval jiný MOC, ale asi to nachvíli šoupnu stranou a udělam houbu verze 2.0  ;)

Citace od: builder kdy 12.12.2016, 15:48:50
Ale věřím že tvé dioráma bude velká konkurence pro nemálo účastníků :) mimochodem do jaké kategorie jsi to zařadil?

Je to v "lesních tématech" nebo jak přesně se to jmenuje.

Martins

Fantastické i fantazující (dráždící fantazii)! O klobouku už tu psáno bylo dost, jen řeknu, že já mám study rád a umím si představit, že i tady ten kloubouk nebude vyhlazený jak se zde trochu očekává... zapracuj na jeho tvaru a udělej ho více puntíkovaný, viz tvé obrázky výše. Ale co já ti do toho budu kecat... že jo?  :)

arnold

Hezký,ty dýně jsou super nápad  :) Hlavně by se tím mohli inspirovat další velcí stavitelé tady na kostkách a ubrat trochu level...a udělat nějakou menší stavbu jen tak pro radost  ;)