(Vlastní) Malá pirátská loď

Založil Sternberg, 19.12.2015, 13:27:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Sternberg

Malá pirátská loď.

danyboy

Proč to není vyfocené celé?

Ondrej


Kuba

hm, sjednoť bavy a fyfoť to znovu  ;)

milanv

Ahoj a vítej na fóru!

Koukám, že už jsi poznal stručnost a drsnost místních podmínek :) Vůbec se toho nelekej. Oni mají pravdu, jen to vzali hodně stručně: na lodi je zajímavé mimo jiné, jak sis poradil s trupem, jaký je to typ lodi atp. Tak proto se tak všichni diví, že jsi nedodal fotku celku. Navíc to máš ve tmě a mobilem, tak toho moc vidět není.

Ideálně: vem to ven nebo alespoň k oknu, strč za to a pod to vánoční papír rubem nahoru (tj. bílou stranou) a pak i mobilem z toho bude trochu slušná fotka. Klidně pošli fotky aspoň tři: celek šikmo zepředu, pak pohled (šikmo) zezadu a nějaký detail, co se ti líbí. Deset minut práce (ani ne) a uvidíš ten rozdíl!

Já osobně se na to těším, ta scénka z paluby je pěkná a moc se mi líbí vykasané plachty.

A taky k tomu něco napiš: jestli teprve začínáš, co bys příp. chtěl zlepšovat, jestli do budoucna počítáš s výstavama (pak ale čekej, že dostaneš těch rad kupu :) ) atp. Když nic nenapíšeš, tak ti to všichni tady zhodnotí jako bys to hned chtěl dát na velkou výstavu (a tudíž ti to zdrbnou :) ), to je zbytečné nedorozumění. Držím palce!
Pán na Žlutém hradě

Kuba

Citace od: milanv kdy 19.12.2015, 19:18:44

Koukám, že už jsi poznal stručnost a drsnost místních podmínek :)

Nemyslel jsem to zle, spíše jako radu  ;) Vidím, že jsem udělal fajný překlep ve slově vyfotit  ;D

Sternberg

Děkuji moc za radu. Tohle by můj první výtvor, bohužel lepí fotku již neudělám je to rok staré, ale slibuji, že při dalším již se budu lépe snažit :).

Sternberg

Já ze stavěním už rok "začínám". Lego jsme miloval jako dítě a asi tak před 2,5 roky jsme narazil na tento web a nějak jsme si začal pohrávat s myšlenkou, že bych také něco zkusil. Čas od času jsme si koupil nějaké lego domu,ale nebyl čas se na něj vrhnout. Většinou když nějaký čas byl tak jsme maximálně jen sestavil něco podle návrhu  jinak nic víc. To je minulý rok o svátcích jsme se pokusil o tuhle malou loď a teď pokud by zase bylo více času chtěl bych se pokusit zase něco malého vytvořit.  :)