Společný projekt: Mistři světového filmu

Založil milanv, 05.09.2015, 19:37:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

Díky za odpovědi. Abychom mohli podat "oficiální přihlášku modelu", dávám čas do středeční půlnoci, aby se ozval kdo by svou scénku vystavovat nechtěl. Pak posílám organizátorům seznam filmařů. Těším se na Olomouc!
Pán na Žlutém hradě

Izabella08

Citace od: milanv kdy 19.06.2017, 10:29:22
Díky za odpovědi. Abychom mohli podat "oficiální přihlášku modelu", dávám čas do středeční půlnoci, aby se ozval kdo by svou scénku vystavovat nechtěl. Pak posílám organizátorům seznam filmařů. Těším se na Olomouc!
A Olomouc se těší na vás:)
Tento projekt je moje srdeční záležitost...jsem moc ráda, že dorazí k nám na Moravu!!!

Puclik

Rád Návštěvníky pošlu na další výstavu.

Ryxe

Tak tedy ať fantom také vyrazí a může ssebou vzít i tatínka z polepšovny.

milanv

Přesun filmů

Díky všem za odpovědi (či za souhlasné mlčení :) ). Filmy se budou ukládat do krabic v sobotu dopoledne, pak se přes prázdniny uskladní u mě a v říjnu vyrazí směr Olomouc.

Otázka na všechny: nemáte někdo možnost sehnat (i na zapůjčení) plexisklo nebo podobný materiál na ohrazení filmů kolkolem? Měl jsem to tak na výstavě v Přílepech a perfektně se to osvědčilo, diváci mohli nehlídaní ze všech stran a všichni byli velmi spokojení: oni viděli a já to nemusel hlídat.
Pán na Žlutém hradě

milanv

#635
Konec promítání - odvoz scének

Jak jsme se domluvili společně už dříve, Olomoucká výstava je poslední příležitost vystavit náš společný filmový projekt.
Předně tedy ještě jednou děkuju vám všem. Byli a jste fantastičtí. Ono to vypadá teď zpětně všechno jasně a jednoduše, ale na začátku nebylo nic, jen moje doufání a upřímná snaha, abychom dokázali zopakovat tu krásnou tvůrčí a hlavně spolupracující atmosféru Petronelových Sousedů. Díky vám se to povedlo dokonale. Takže děkuju a těším se u dalšího společného projektu.

No a teď nás čeká zorganizovat jak pěknou výstavu (budeme mít vitrínu pohledovou ze všech stran!), tak potom si rozebrat své scénky. Prosím pište mi, kdo si jakým způsobem své filmy odvezete: rovnou v Olomouci, v Praze, po někom poslat z Olomouce...

Tady na tom místě budu postupně tvořit seznam:


nickzpůsob předání
MilanVosobně v Olomouci
matkaosobně v Olomouci
Petronelosobně v Olomouci
Izabella08osobně v Olomouci
davromanosobně v Olomouci
pekiosobně v Olomouci
hrochpředat pekimu v Olomouci
znouzecnostosobně v Olomouci
patkutilosobně v Olomouci
šipkav Praze
jetaMv Praze
Poolv Praze
Ravenhornv Praze
Atomv Praze
Puclikv Praze
Ryxev Praze
Sannav Praze
MartinSv Praze
yanicev Praze
Hacislavv Praze
hawranv Praze, ve Vršovicích
Formy_Tinusv Praze, ve Vršovicích dát hawranovi
Hardegonv Praze, v Butovicích
HDv matičce stověžaté, sejdeme se
Marty713v Praze později
mirekvezme matka
Jonasvezme Petronel
kerbosvezme Petronel
Pán na Žlutém hradě

davroman

Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Pool


znouzectnost


HD

Rejžo, místem návratu scénky mé do domovského přístavu nechť jest prosím Matička Stověžatá.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Ravenhorn

Castle, Pirates a Star Wars.

mirek

Abych pravdu řekl, nevím, kde můj "Kulový blesk " je. Zda v Praze nebo Olomouci.
Pokud je v Olomouci poprosím tímto "Matku", aby mi ho přivezla. Díky. Mirek.

milanv

Díky za odpovědi.
Mirku, Kulový blesk je samozřejmě se všemi ostatními filmy, tj. bude vystavený v Olomouci. Takže ti ho pak přiveze Dita.
Pán na Žlutém hradě

mirek

Citace od: milanv kdy 30.09.2017, 11:48:01
Díky za odpovědi.
Mirku, Kulový blesk je samozřejmě se všemi ostatními filmy, tj. bude vystavený v Olomouci. Takže ti ho pak přiveze Dita.

OK. děkuji. Potěšilo.

Puclik

Ahoj. Prosím o předání v Praze. Díky.

Hardegon

Jestli je možnost, prosil bych předání v Butovicích. Děkuji :)

milanv

Citace od: Hardegon kdy 03.10.2017, 10:34:38
Jestli je možnost, prosil bych předání v Butovicích. Děkuji :)
Určitě. Stejně tak ostatní, kdo chtějí předání v Praze, asi obsloužím hromadně v Butovicích, pokud to bude jen trochu možné. Je vás totiž už tolik, že kdybych se měl potkat s každým zvlášť, tak si musím vzít dovču :)
Pán na Žlutém hradě

šipka

Jasan  ;)  tím pádem poprosím taktéž Butovice (+ jetaM)   moc díky, budu ale v pátek odpol.

Ryxe

Prosím se Sannou o předání v Praze. Díky

Martins

Ahoj Milane, prosím v Praze, asi klidně ty Butovice... Díky!

milanv

Ještě připomínám krabice - nemám pro každého zvlášť krabici na jeho scénku, přivezte si svou. Díky.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Na a pak ještě připomínám, v jaké jsme legračně schizofrenní situaci: bavíme se celou dobu o rozebírání ještě dřív než začne vystavování. Zdánlivě úplně zapomínáme na to, že Filmy budou v Olomouci vystavené. A to ne jen tak. Budou mít i svou vlastní soutěž pro návštěvníky, budou mít svou vlastní vitrínu, budou přístupné ze všech stran - zkrátka je se na co těšit!
Pán na Žlutém hradě

milanv

#652
Děkuju vám všem za odpovědi ohledně vrácení scének. Máme to téměř komplet, chybí jen Marty713, který nevím, jak často ještě na kostky chodí. Nemáte někdo na něj jiný kontakt, prosím? Pište SZ.
Edit: Díky za kontakt, už jsem se domluvil i s Martym a máme to kompletní.

Jen znovu připomínám krabice - prosím nezapomeňte si na ně, není v mých silách brát vám individuální krabičky na každý modul.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Filmová reportáž aneb Mým filmařům

Tašky jsou ještě nevybalené, spánku je pořád nedostatek, fotky se teprve sbírají, ale důležité věci je potřeba sepsat zavčasu, spánek nespánek. A tato reportáž je přesně ten případ. Protože, filmaři moji, zážitek z poslední olomoucké výstavy bych přál vám všem. Tak aspoň takto zprostředkovaně:

Dostali jsme vlastní prostor přístupný ze všech stran a k tomu vlastní vitrínu udělanou na míru, vše jen pro tento projekt a tento víkend(!). K tomu matka s Petronelem zrestaurovali celý projekt, že byl jako nový - nové krycí papíry, nové pásy, všechny scénky opravené podle fotografické dokumentace. Výsledek byl opravdu impozantní už od začátku. A pak přišli lidi. Davy lidí.

Já byl celou dobu jen tam, protože tam zároveň probíhala soutěž pro děti. Takže jsem viděl i slyšel reakce lidí. A i přes ten obří nápor to zdaleka nebyl jen hon za body do soutěžních papírků. Nejen dospělí, ale i děti, se rádi odtrhli od soutěže a co jim dav dovolil, se kochali jednotlivými filmy. Všechny věkové skupiny - od cca osmi let až po odhadem 70. Hádali názvy, živě nad nimi diskutovali, chodili chválit. A vrcholy všeho byly pro mě tyto:

* na konci každého dne (a částečně i v poledne) dav opadl a v ten okamžik se pokaždé zjevilo kolem našeho projektu několik dospělých a strašně si užívali, že mají prostor si všechno projít a konečně si prohlédnout všechny scénky dopodrobna. A podotýkám, že dospělí všech věkových kategorií. Dokážete si představit třeba úplně šedovlasou maličkou shrbenou babičku, která se tam tak nenápadně doslova přišourá a najednou jí očička omládnou aspoň o 30 let a ona obíhá vitrínu a strašně živě diskutuje se svou rodinou, co poznala za nový film a jak má sakryš poznat ty nové americké?

* každý z obou dnů za mnou (i v tom frmolu) přišlo několik rodičů, že projekt už viděli třeba na Lipně nebo v Praze, ale že přijeli rádi i do Olomouce, aby ho viděli znova, a jak se na to těšili, často i s dětmi společně. A to byli i z dalekých měst!

No a jako perličku jsem měl pro starší a pro dospělé i soutěžní úkol speciální: několik dospělých (17+) se nechalo vyhecovat a nechalo si dát jako otázku zjistit, co je uvnitř round-plate 1x1. Přesně formulováno: "V jedné scénce chlap v dílně posílá balíček jinému. Co je uvnitř toho balíčku, ačkoliv do něj nevidíte?". A po počátečním šoku se srotili vždy i s rodinou nebo kamarády, špekulovali a pak přišli rozesmátí.

Tohle všechno je jen malý výběr toho, jak se lidem náš projekt líbil. To nikde žádná čísla nepoví, to se nikde ze statistik nedozvíte, to vám ani návštěvní kniha neřekne tak přímo, tak "natvrdo". To zažijete jen na akci, kde jste přímo s diváky. A to je důvod, proč se o to s vámi musím podělit ihned a rád. O ten úžasný pocit; pocit že se nám společně podařilo to snad nejdůležitější a nejkrásnější: rozdat radost.

Chci vám za to všem moc poděkovat. Řeknu vám, že po takovém víkendu projekt rozebrat bylo emocionálně neskutečně těžké. Ale takové už derniéry bývají, a přesto jsou potřeba. Proto teď naposledy:

Tohle se povedlo. Díky vám se to povedlo. A proto díky vám všem.

Milan, co byl tak rád váš rejža
Pán na Žlutém hradě

HD

Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

šipka

Moc pěkně napsáno/řečeno. Taktéž díky :)

davroman

Nádherně napsané, Milane. Děkujeme.

Ale my všichni musíme poděkovat hlavně tobě, protože i kdybychom byli sebevíce šikovnější, bez skvělého rejži bychom to nikdy nedali. Takže ještě jednou za nás za všechny velké DÍKY Milane!
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

milanv

A takhle to vypadalo, když byl dav tak malý, že byl projekt aspoň trošku vidět a dokonce jsem byl vidět i já. Na to si někteří rodiče později stěžovali - že mě nemohli v tom davu najít, aby věděli, kam své dítě poslat :D
Vidíte tak i jak se o nás, o prezentaci našeho projektu, olomoučtí postarali - prostě luxus! Na takové výstavy jezdit je za odměnu...


ještě malý dav by Chairudo, on Flickr
Pán na Žlutém hradě

milanv

#658
Předání scének v Praze

Prosím vás všechny "pražské" o kontrolu mých záznamů:

V Butovicích si vyzvednou své scénky: Ravenhorn, Atom, Ryxe, Sanna, Hardegon, HD, yanice

Na jindy se se mnou domluví: Puclik, hawran (i za Formy_Tinus), šipka (plus přidat kozu), jetaM

Nevím, jak se nakonec rozhodli, co bude pro ně pohodlnější: Hacislav, MartinS

"butovičtí": přijedu v sobotu dopoledne a budu tam minimálně do té doby než po obědě přijede Chairudo, odhaduju. Chairudo také přiveze malé pozornosti z Olomouce, pro každého filmaře.
Pán na Žlutém hradě

milanv

raport z Butovic

Všechny scénky byly buď osobně předány nebo se dotyční domluvili na předání u mě později. Jsou jen tři výjimky: Hardegon, Atom a Ravenhorn. Chlapi, budu rád za potvrzení, že jste dostali své filmy v pořádku!

Na pozdější předání zbývá: Puclik, hawran (i za Formy_Tinus), šipka i za jetaM (plus přidat kozu), Hačislav

Na místě byl též Chairudo a rozdával minifigy jako poděkování z vystavení filmů v Olomouci. Mám je u sebe samozřejmě i pro všechny, kdo si mají teprve přijít, "butovičtí" dostali všichni, koho Chairudo potkal, "olomoucké" nechávám na něm. U sebe mám ještě jednoho figa pro Mirka, předám Ditě nebo dovezu osobně. Kdo ještě další nemáte a chcete, napište sem, abychom dali postupně dohromady, kdy komu jak ho poslat. První příležitost je třídění LB, pokud dokáže Chairudo dodat (přes někoho) minifigy do třídící centrály.
Pán na Žlutém hradě