(Vlastní) Fregata "Executor"

Založil Ryxe, 25.01.2015, 16:34:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

K pirátské lodi "Křik smrti" jsem začal stavět adekvátního soupeře. Bude jím fregata modrokabátníků "Executor". Zatím jsem na počátku stavby. zatím je skoro hotová záď lodi, horní paluba, vchod do podpalubí a dva pahýky stěžňů. Toto je tak třetina celkové délky trupu. Budu rád za každý námět nebo nápad na případné vylepšení ;).

šipka

MÓÓC zdařilé  ;)  černobílá variace je super. Těším se na konečnou podobu.

Hacislav

Pěkně, barevná kombinace se mi taky moc líbí. Jsem zvědavej na výsledek.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Ryxe

No právě, ta černobílá kombinace se mi taky líbí, takže to byla jasná volba  ;). Ty stěžně budou taky ve spodní části bílé, toto tam je zatím dané jen pro názornou ukázku, kde budou. Tentokrát budou narozdíl od pirátské lodi zevnitř vyztuýené kovovou tyčkou, takže už by se neměly při převozech tak lámat...

Ryxe

Do Karibiku byla vyslána z Británie nová fregata nesoucí jméno "HMS EXECUTOR". Má za úkol změnit poměr sil v Karibiku a jednou provždy zatočit s tou pirátskou lůzou, která přepadá zásobovací lodě jeho veličenstva, potopit jejich lodě, najít a srovnat se zemí jejich skrýš...

Loď je postavena do pirátského dioramatu na Lipně, je hotová tak z 98%, ještě čekám na jeden žebřík, pár tilů na palubu a nějaké ty drobnosti. Loď i s čeleněm je 105cm dlouhá a 85cm vysoká. Více fotek bude asi až po instalaci na Lipně ;)

Hacislav

S počátku mě trochu rušilo, jak ty černobíle pruhy na boku lodi poskakují. Ale po čase jsem si uvědomil, že mi to vlastně nevadí.

Moc povedená lodička.
Jak vypadala v náznaku velmi slibně, tak výsledek to naplnil. Už se těším, až si ji prohlédnu znova a z blízka.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

šipka

Nádhera !! výsledek parádní :)  Poměr sil však  bude nerovný pouze na čas neboť do vod Karibiku pomalu ale jistě míří kaperská loď pod vedením kapitána Van Goulda, která se nehodlá o bohatství dělit a už vůbec se nějak omezovat v plenění a loupení  ;D

Aki

Líbí, líbí, ale snad se nebudeš zlobit když dám i dvě negativa:
- to odskakování mi vadí, tedy hlavně, že je tak velké. Kdyby bylo namísto studu, jen půlkové, tak by ty přechody byly určitě lepší. I když si uvědomuju, že by to bylo složitější s tím průhledem do podpalubí.
-ale hlavně: čelen mi přijde hrozně kolmý. Vypadá spíš jak další stěžeň. To mi trklo už v náhledu aniž bych ještě rozklikl fotku.  :(

Systematik

Jediná výtka směřuje k již zmiňovanému čelenu, dal bych ho minimálně o 20° ale ještě lépe o 30° níže...