(vlastní) letní tábor

Založil matka, 27.03.2014, 23:11:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matka

Protože mou první stavbou byla kaple, chtěla jsem teď zkusit něco živějšího. Takže jsem se pustila do letního dětského tábora. Ráda uvítám vaše připomínky a komentáře. http://www.mocpages.com/moc.php/384638
Paní na Žlutém hradě

milanv

Tak to je něco! Tolik nápadů, já se bavil, bavím a už se těším, až se budu zítra zase, až to ukážu dětem!
Nevím, co zmínit dřív: horolezce, velké prádlo, totem, třísky, jak nezapomeneš na lávce udělat rozkývaná prkna... Asi nejvíc mě dostaly tři věci: lodička (krásný stavební detail), zvonec na býkovi a kachna, protože jestli je z lega tak jsem ji zatím nedekódoval.

No a celkově ke stylu: jsem moc rád, že to tady ukazuješ. Myslím, že tohle by byla škoda dávat jenom na výstavy. Je to totiž skvělá kombinace dospělácky dopracovaných detailů a kompozice (a že je vidět, že tady někdo umí!) s prostorem pro dětské hraní: spousta akce, co inspiruje, dostatek místa pro ruce... Obzvlášť moje nejmladší dcera (10 let) mi určitě řekne: "Vidíš, tati?! Já ti to říkala, že takhle to má vypadat!", protože ta mi neustále vtlouká do hlavy, co znamená LEGO: možnost si s hotovým výrobkem hrát. Možná nafotím, k čemu mě nedávno dotlačila, abych tě v tomto stylu staveb podpořil :) Ale abych se vrátil k tvému táboru: jako spisovatelé a básníci trpí nekvalitou školních textů a píšou raději svým dětem vlastní pohádky a básničky, tak tohle mi přijde, že je ideál, co může postavit AFOLmáma pro své děti a tím jim pozvednout radost z lega na úroveň, co s originálními sety nepoznají.
Pán na Žlutém hradě

VocucBat

Nestačím žasnout, zase špičková práce...

tomaslambo

Paráda. Všechny ty propracované detaily, nestačím se divit  :o

matka

Díky, jsem ráda, že se líbí. Kachna je ocas tuším od skunka z Legend of chima, setík 70107.
Paní na Žlutém hradě

Kuba

To sis měla schovat jako trunf na případnou soutěž vítaní Léta (když už byla zima a jaro )  ;D To by bylo určitě vítězství v kapse  ;)

Je to super, vybavily se mi moje mladá léta ve skautu a na táborech

Replix

To je úžasné. Tolik detailu a krásných momentek. Já smekám.  Tomu říkám TOP dílo. Parádní námět.
Zprávy z planety Nitro ze společenství Theurgs alias Blacktronský rozvoj
http://www.blacktron.banda.cz/

Tomik

Nádherný model! Na první pohled mě zaujalo prádlo na šňůře a ten chlapík, co trúní v kadibudce je taky skvělej. BTW vůbec jsem netušil, že v sortimentu dílků lega je i toaleťák. ;D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Foton

Výborná scenerie!
Kachna mě překvapila, kolíčky na prádlo pobavily, kuchyň přinesla vzpomínky.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

matka

Ještě jednou děkuji za vaše komentáře, velmi mě potěšili. I u mne je to dílo inspirované vzpomínkami, tak jsem ráda, že někoho oslovilo.
Ještě tu byl dotaz, z čeho jsou oka ve skále - jsou z klíčů.
Paní na Žlutém hradě

Togaran

Je to moc povedené dílo :) sám jezdím na tábory spoustu let a teď , jak jsem to uviděl, jsem se začal těšit na další prázdniny :-D
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Bard

Už pár dní jsem chtěl napsat notně pochvalný komentář, ale nejdřív jsem si chtěl fotky pořádně prohlédnout. Vzhledem k počtu krásných detailů to přece chvíli trvalo.
Téma je neotřelé a mohu souhlasit se všemi pozitivy, které byly zmíněny. Za sebe dodávám, že největší dojem na mě udělalo ztvárnění mladého zoologa (pozorování žáby).