37. Pražská KOSTKY Pub Org hospoda

Založil Thrawn, 21.02.2014, 16:34:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Termín konání 37. pražské hospody

28. 3.
7 (87.5%)
4. 4.
0 (0%)
11. 4.
1 (12.5%)

Celkem hlasů: 8

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

MiHo

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Jamesek

milanv

Pán na Žlutém hradě

Thrawn

Založeno pro nové setkání. Přibližně stanoveno nejbližší termín po 16. 3.

Navrhujte místa a čas  :)

Já bych byl pro nejbližší pátek po tomto datu, tedy 21. 3.

peki

Pro účastníky hospody mám nějaké dílky na přehrabání.

pryb

Já budu moct až po 23.3. - co tedy další pátek?
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Thrawn

Citace od: peki kdy 23.02.2014, 22:30:28
Pro účastníky hospody mám nějaké dílky na přehrabání.

Ha, nějaké zajímavé?  :D

Dal jsem tedy hlasování o termínu.

Bude-li návrh na jiný termín, tak jej tam přidám.

milanv

Já jsem celkem pro libovolný termín kolem konce března. Mohu doporučit opět restauraci U čarodějky: nekuřácká, jsou ochotní nám vyhradit i salónek, a nechají nás tam bez řečí celý večer vášnivě debatovat :)

Thrawn: chceš tentokrát dávat dohromady lidi ty?
Pán na Žlutém hradě

Robi

Thrawn

Citace od: milanv kdy 24.02.2014, 23:44:08
Thrawn: chceš tentokrát dávat dohromady lidi ty?

Kdepak, s velikou radostí ti to přenechám  :)

Thrawn

milanv

Ahoj.

Z ankety jednoznačně vyšel termín 28. 3. (pátek). Tak teď tedy napište, kdo chcete jít. Jelikož je tu předběžný návrh od Tomíka na workshop o stavbě alternativních modelů, a ten zabere přes dvě hodiny, tj. de facto celou dobu hospody, napište každý, jestli chcete i na workshop. Jako příklad odpovědi dám sebe:

MilanV: jdu, workshop chci
Pán na Žlutém hradě

Jamesek

Foton

škoda že jsem v praze o týden dřív :-(
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Tomik

Já taky jdu a asi bych si měl začít připravovat prezentaci... ;) Jinak, nevím jestli to řešit tady, ale asi to bude nejlepší - z jakého setu chcete skládat? Pokud se máme držet co nejmenšího setu, tak doporučuju následující sety:
31004 - orel
31002 - formule
31017 - sporťák
31003 - vrtulník

Osobně se mi nejvíce zamlouvá orel nebo formule, případně o kousek větší sety 31005 (kamion s nakladačem) nebo 31020 (letadlo). Co vy na to?
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

milanv

Jsem pro orla. Aspoň ti ukážu ke kritice svého hokejistu, co ti už tak dlouho slibuju.
Pán na Žlutém hradě

MiHo

O workshop zájem nemám a z toho důvodu se tedy této hospody nezúčasním.

Nerozumim tomu proč je nutno plevelit vlákno k hospodě, když už k tomu workshopu máte vlákno "Workshop pro kostkaře - aternativní modely".

Hacislav

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

peter

Citace od: miho kdy 17.03.2014, 00:16:04

Nerozumim tomu proč je nutno plevelit vlákno k hospodě, když už k tomu workshopu máte vlákno "Workshop pro kostkaře - aternativní modely".

Vidím to stejně, takže na srazu zas jindy zdar.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Tomik

Citace od: miho kdy 17.03.2014, 00:16:04

Dovolte mi, abych tuto věc uvedl na pravou míru - pořádání workshopu během hospody nemá za cíl odradit potenciální účastníky od vzájemného setkání, ale spíše hospodu zatraktivnit a přitáhnout tam lidi, kteří by se jí jinak nezúčastnili. Klidně to může být tak, že ti, co se budou chtít zapojit do workshopu si třeba odsednou k vedlejšímu stolu a zbytek může pokojně konverzovat u piva. Zatím mi to se zapojením do workshopu vychází tak 50 na 50, takže bys tam určitě nezůstal sám.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

milanv

Přesně jak píše Tomík: proto jsem vyzval k odpovědím na DVĚ otázky. Aby bylo jasně vidět, kolik lidí je v které skupině a co z toho plyne. Takže se rozhodně hlašte zcela v klidu i s variantou "jdu/workshop nechci" - jinak skončíte tak, že pak zjistíte, že vás bylo pět, ale nevěděli jste o sobě a nešli jste.

EDIT: A ještě dodám, že si fakt nedovedu představit, že bychom se tvářili jako dvě oddělené skupinky, co k sobě nepatří. Jen kvůli tomu, že někdo bude i stavět?! Stejně pokecáme, minimálně na začátku, pak budeme mít přestávku, pak na konci nám můžete odborně zdrbnout naše výtvory... :D Vůbec se toho nebojím a rozhodně počítám s tím, že zajistím hospodu pro všechny, kdo budou chtít jít. Podle počtu lidí požádám o vyhrazené stoly atp. Nevidím problém.
Pán na Žlutém hradě

milanv

V tomto příspěvku budu udržovat sumář. Zatím tedy víme:

termín: 28. 3.
místo: U čarodějky
program: a) volný pokec; b) Workshop na alternativní modely c) hrabárna dílů - díly donese pryb

účastníci (s otazníkem a kurzívou jsou nejisté údaje):
Tomíkworkshop
Jamesekworkshop
Hacislavworkshop
Rewoltworkshop
Matkaworkshop
60% hawranworkshop
xtitusworkshop
Pryb?pokec
Thrawnpokec
?mihopokec
?peterpokec
Tomíkova ženačumenda

Hospoda je zarezervovaná od 19:00 na heslo "KOSTKY". Je domluvený salónek, aby byl klid na workshop.

Takže pište jak upřesnění údajů, tak se hlašte další!
Pán na Žlutém hradě

peki

Citace od: milanv kdy 19.03.2014, 18:09:32

c) peki sliboval hrabárnu dílů, ale zatím nenapsal, jestli dorazi
Bohužel ne. Kde mam nechat krabičku? Resp. Kdo si jí vyzvedne? Jedu do Berouna a v pondělí, středu budu v Praze.

milanv

V pondělí v Praze bych mohl, napiš mi SZ nebo zavolej.
Pán na Žlutém hradě

Rewolt

Taky se hlásím, asi na oboje  ;D
It's a trap!

milanv

Skvěle. Jseš doplněný (a peki aktualizovaný :) )
Pán na Žlutém hradě

pryb

Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

matka

Tak já taky dorazím ( 90%). Jsem pro workshop, orla.
Paní na Žlutém hradě