Clasic space výstava - retro (cizí)

Založil znouzectnost, 29.07.2013, 21:52:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

znouzectnost

Když se tu nic neděje tak pošlu fotky z veletrhu Montreál 1984. Máme co dohánět.
Tedy M:Tron už jen osvětlení, ale ostatní... Tak šup šup a stavět když nám pěkně prší  >:D

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=235261
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=235262

Anatyt

Mtron

To: Znouzectnost :D ano osvětleni mi tam chybí. Každopádně souhlasím s tebou. Je třeba více stavět a méně tlachat, když už nám prší. Jsem zvědav co přinesete na rozebírání do Lipna. Já už 2 jednotky mám. Já stavím a plánuju stále další věci.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

znouzectnost

Já taky nezahálím.
Mám 2 "nové" jednotky Blacktron I, v práci jsou 2 megacoři (CS - barevně typ LL9xx jen nevím jestli jsem takový šílenec abych koupil 6 ligth gray kol a SP1 - nebude mít červené sklo (zatím) a v plánu je Unitron) dále mám rozestavěnou velkou transportní loď CS (čekám na díly) + rozšíření CS základny, ale to se špatně pasuje bez originál základny.

P.S. nemáte někdo Plate, Modified 8 x 8 with Grille 1x žlutou nebo 2x modrou?
Nějak na BL nejsou  >:D

Mtron

hoď jsem kámo fotky, to je to co zvedne morálku a chuť do stavění. Textu tu napíšu tuny.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

znouzectnost

Fotky... fuj nerad fotím
Tak blacktrony a šedé CS bych měl, zítra přejdeme k CS LL-9xx i když tam si nejsem moc jistej jestli už je loď připravená k prezentaci.

SpCasPi000

Blacksectoids útočiaaaaaaaaa, celý vesmír je už totálne zahmyzený, treba s tým začať niečo robiť!  :o

znouzectnost

Lodě LL-9xx
U malé lodě je ještě potřeba vyměnit přední modrou plate za šedou.
U té velké je práce ještě dost  :(

Togaran

Přestavba 6956 Stellar Recon Voyageru se mi dost líbí :-D Taky bych měl nějakou zkusit :)
Blacktronslé lodě taky vypadají k světu :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

FilipS

Blacktronský lodě se mi taky moc líbí, jen tak dál.