Foton
bažant

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #30 kdy: 04.04.2012, 16:20:57 » |
|
mám dobrou správu , Legenio prodejce lega na výstavu také dorazí a bude zde prodávat , stejně jako v Boskovicích, tím pádem mám vše co potřebuji k tomu abych mohla dokončit plakát , který bude do týdne hotov
Budu šťoura. Týden pryč, kde je plakát? :-) Abych mohl dělat reklamu v Olomouci.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrs.Tygris
bažant

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

|
 |
« Odpověď #46 kdy: 22.04.2012, 15:52:02 » |
|
k organizaci: v sobotu budou už od 7 hod. otevřené prostory pro vystavovatele pro přípravy, proto všechny prosím ať dorazí podle času potřebného k stavění/chystání dále kdo bude potřebovat elektriku(ne baterie) ať si prosím veme minimálně rozstrojku případně prodluž-ku,
parkování: přímo na školních pozemcích , u dveří vstupu pro vystavovatele
ubytování: mám přímo ve škole v pátek zařízené spaní na žíněnkách pro cca 10 lidí, kdo bude mít zájem prosím pište do SZ a spacáky sebou, bude i možnost se vysprchovat,
jídlo: v den výstavy bude otevřen školní bufet, pití a nějaký zákusek budu mít taky, takže není nutno brát si svačinu
převáděcí plocha: bud uprostřed tělocvičny , ohraničená lavičkami(z tělocvičny), budu mít knížky na ježdění a na bagrování bude fazole/kukuřice na podložce, případně kdo potřebuje další věci pro předvádění pište též do SZ
budeme mít vymezenou soukromou šatnu, jen pro nás jako zázemí je uzamykatelná
lidi budeme pouštět přesně v 10:00 hodin
prosím všechny ať se mi nahlásí do SZ kdo přijede na výstavu ( kvůli vizitkám)a kdo bude chtít aj přespat z pátku na sobotu ve škole, prosím zaslat nejpozději do středy 15:00 hod.
dále prosím všechny ať mi zašlou údaje na cedulky nejpozději do středy 15:00 hod: u oficiálních setu Číslo setu: Rok uvedení: Počet dílků: Vlastník: Nick na kostky.org:
U MOC:
Název: Stavitel: Počet dílků: Podle návrhu: (vlastní, nebo jméno) Nick na kostky.org:
|
|
|
|
« Poslední změna: 22.04.2012, 16:12:40 od Mrs.Tygris »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|