PS: A nepísal som o "stratení chuti na LEGO", hovoril som o vnútornom presvedčení najväčšej cieľovej skupiny kupujúcej LEGO (rodičia) a ich vnútornému presvedčeniu, či svoje ťažko zarobené financie neminú iným (pre nich a ich rodiny lepším) spôsobom.
Keď už toto niekto nechápe, tak už naozaj neviem. Asi je nutné ostať iba pri komentároch "jéj, to sa mi veľmi páči",..., to už by snáď chápal každý.
1, Je srandovné sledovať, aké sa tu z mojich reakcií účelovo vyťahujú len jednotlivé vety. (viď. plat dizajnéra, JEŽIŠ to bol ten najjednoduchší príklad)
2, Zaujímavé je opať sledovať ako väčšina odtiaľ "odpadáva" z TLC. Nedajbože, že tu človek napíše niečo iné. Ja proti TLC nič nemám, som rád, že tvoria LEGO, ale rozhodne sa ,z nich ako firmy, nejdem ... . Opakujem sa - TLC má ďakovať nám, že kupujeme ich produkty, nie naopak. (keby si ani to William náhodou nepochopil, tak ti to vysvetlím cez SZ, keď bude čas a chuť)
3, Posledná a ZÁSADNÁ skutočnosť. Už v prvej mojej reakcii som písal MOŽNO (neviem koľko krát), tzn. že to tvrdenie nieje sväté, že sú možné aj iné alternatívy, že z celkovej "pravdy ako to vlastne je" to môže tvoriť iba určité percento,... . V každom prípade som presvedčený, že rozhodne niečo pravdy na tom určite bude, a nie málo.
4, Prečo asi žiadna firma nechce, aby sa jej videlo do kuchyne??? OMG, aby tá "bublina", ktorú usilovne a dlhodobo vytvárajú nebola odhalená. Aby ľudia nevedeli, že (v tých naj firmách) náklad z ceny produktu námi kupovaného tvorí iba maličký zlomok z ceny....
A už ma nebaví sa k tejto téme vracať. Keď to naozaj niekto nechápe, nech si myslí, že je to kvôli bielej farbe na stenách kancelárie.