|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jamesek
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

Valach zblblý Legem v Praze
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 28.05.2009, 20:05:42 » |
|
Zdravím všechny, kteří se přidali k tomuto nákupu.
Všechny zásilky už jsou v cíli, platby a řešení dalších detailů za námi. Děkuji všem za zúčastnění se a za solidní jednání. Ještě rozešlu poslední hodnocení a obchod bude za námi.
Jen bych chtěl ještě touto cestou vyjádřit nekonečný obdiv těm, kteří tyhle hromadné nákupy organizují častěji. Nejsem typ pořádného člověka, takže vše si pohlídat aby dopadlo dobře a nikomu nic nechybělo je pro mně úkol, na který se musím hodně soustředit. Také můj životní styl organizování hromadných nákupů moc nepřeje. Dlouhé a několikadenní cestování mi brání jednat rychle a efektivně. Balíčky s dílky čekají několik dní na odnesení na poštu, emaily a vzkazy na odpověď. Od minulého hromadného nákupu to byla dlouhá doba a sám sebe jsem zase musel ujistit, že nejsem vhodný organizátor. I když všechno (zaplaťpánbů) dopadlo nakonec dobře, vynaložené úsilí mi za to nestojí. Ještě jednou díky všem zúčastněným za trpělivost se mnou a obdiv těm, kteří to dokážou lépe.
Výše běžně stanovených poplatků za položky a objednávky neodpovídá vynaložené práci a kdo si to nezkusí, nemůže kritizovat. Příště s radostí využiji služeb šikovnějších a stanovené poplatky všichni berte jako absolutní minimum, kterým je možné vyjádřit poděkování za zprostředkovaný nákup.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jamesek
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

Valach zblblý Legem v Praze
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 09.08.2009, 18:30:33 » |
|
Zdravím, pokud by měl někdo zájem, budu objednávat z tohoto obchodu: Brick & Train Store http://www.bricklink...tore.asp?p=TrainstarPokud by měl někdo zájem se přidat, může do pondělí 10.8. 18:00 poslat SZ. Nyní toho mám tak za $30, od $40 je pak 5% sleva. Pravidla:- Podílení se na poštovném a případných vícenákladech - Doprava po Praze v rámci akcí a dohody, po ČR dle dohody (víceméně pošta) - Zpracovné 15Kč/Objednávka, 1Kč/Lot (položka, nezáleží na počtu kusů) - V případě získání slevy ji samozřejmě přepočtu i na ostatní objednávky.
|
|
|
|
« Poslední změna: 31.10.2009, 09:05:09 od Jamesek »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|