http://www.brickshelf.com/

Založil Faantoom, 28.01.2012, 09:25:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Faantoom

P4tr1cius

Mikithemage

Že by s ten konflikt začínal týkat i LEGA  ;D

FilipS

Citace od: mfstudio kdy 28.01.2012, 13:02:51
To vypadá na Anonymous! :D
Ale notak, né každej spadlej server znamená DDoS útok a už vůbec ne akci Anonymous.

hawran

Ahoj, ja jsem zkousel tracert na www.brickshelf.com, URL se prelozi na nejakou IP (netvrdim ze je spravna) a pak to asi po 15 krocich skonci na serveru telia.net a dal se to nedostane...
Nejdriv jsem si myslel ze to je mym prohlizecem, ale nejde to z zadne mne dostupne site a z zadneho pocitace (zkousel jsem fyzicke i virtualni pocitace s ruznymi OS i verzemi prohlizecu a i ruzne poskytovatele po Praze)
Nedostupnost Brickshelfu pozoruju cca 2 dy, divny je ze Google na vyhledavani "brickself down" nebo "brickshelf outage" nenajde nic kloudnyho, z cehoz usuzuju ze kdyby byl Brickshelf nedostupny nejak dyl a globalne urcite by se o tom na nejakem foru mluvilo... Jsou to jen moje uvahy, ale kazdopadne je to divny a ne moc prijemny  :(
Bricks Forever!

Robbed

Výpadky brickshelfu nejsou zas tak vzácné, podle mě to bude brzo zase v pořádku.

MÍLA

Citace od: Diidy kdy 28.01.2012, 13:29:43
Ale notak, né každej spadlej server znamená DDoS útok a už vůbec ne akci Anonymous.

za to můžou akce skupin LEGOnymous a AFOLymous.  ;D

hawran

Nevim, na anonymous bych to nevidel, IP adresa ktera se prelozi opravdu patri organizaci Brickshelf L.L.C., takze bud vypadek na strane poskytovatele (Carpathia Hosting), problem s prodlouzenim domey, server down a pod.
Doufam stejne jako asi vsoichni z nas ze to bude brzy ok.
K.
Bricks Forever!

Anatyt

Kľud s tým Anonymousom, lebo vypnú Kostky. >:D :P
Ako už Robbed písal - u Brickshelfu je to pravidelná záležitosť žial.

hawran

Vážení,
jen pro info - na technické podpoře hostingu Carpathia kde je hostovaný Brickshelf jsem se dověděl že server na kterém běží Brickshelf je aktuálně offline a navíc Organization status je terminated.
Dále také
maybe the site got moved to another server which is down, can't tell can't track that IP to anything
Víc jsem z nich nedostal :(
Takže to rozhodně není žádný útok zvenčí... A nám nezbývá než doufat že BS bude brzy zas UP. :)
K.
Bricks Forever!

Ojík

Je vidět, že se tento fénomén stihl za pouhý týden rozšířit do všech sfér a slyšel o něm už snad každý.
All work and no play make Jack a dull boy.

MÍLA

Citace od: Ojík kdy 29.01.2012, 19:16:00

Je vidět, že se tento fénomén stihl za pouhý týden rozšířit do všech sfér a slyšel o něm už snad každý.

nejbližší pracovní skupina této organizace je na slovensku, FBI už jim vybílila kanceláře.

otaznik

Citace od: hawran kdy 29.01.2012, 19:09:44
Takže to rozhodně není žádný útok zvenčí...
To si tady ani nikdo nemyslel. BS je bohužel v posledních pár letech na tom s dostupností dost bídně.

MÍLA

Robbed

Citace od: EM4CZ kdy 30.01.2012, 01:33:43
BS už jede  :D

Jsi to zakřikl ;), včera to sice chvíli jelo, ale nešlo se přihlásit, teď už zase nejede.

germik

"Thank you for your patience as we work to restore service after our recent hardware failures."

(via Facebook - Brickshelf.com)

Z diskuze pod tím jsem pochopil že stěhují data na nové servery což ještě bude chvilku trvat (nevím jak dlouho))  ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Justin

Brickshelf  je online   :)
hádam mu to vydrží

MÍLA

Citace od: Justin kdy 03.02.2012, 00:58:39
Brickshelf  je online   :)
hádam mu to vydrží

to si řikat neměl  ;D ;D