|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STARHAWK
suprák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

STAR WARS zberatel
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 19.02.2013, 19:42:12 » |
|
S politováním musím oznámit, že ze všech soutěžících pouze jeden nedodržel pravidla soutěže a tímto je diskvalifikován. Soutěžící STARHAWK editoval svůj soutěžní příspěvek po termínu uzávěrky (tj. 23:59:59 17. 2. 2013), a to v: « Poslední změna: Včera (18. 2.) v 00:13:14 od STARHAWK » Je mi to upřímně líto, neboť jeho dílo jsem hodnotil nejvyšším bodováním a byl to můj favorit. Editoval som nazov v nadpise vlakna lebo som si vsimol, ze vsetci tam maju aj anglicky nazov. Bol moc dlhy a tak som ho skratil na Bitva o Hoth / Battle of Hoth. Fotky som zacal vkladat postupne od cca 22:00, to sa hadam da overit. Na tych sa nic nemenilo a boli vlozene vsetky do polnoci. EN popis stavby som tam dal este skor, hned ako som bol na to upozorneny. Mozte skontrolovat v DB fora co a kedy som vkladal/editoval.
|
|
|
|
« Poslední změna: 19.02.2013, 19:45:57 od STARHAWK »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STARHAWK
suprák

Pohlaví: 

STAR WARS zberatel
|
 |
« Odpověď #17 kdy: 20.02.2013, 00:09:57 » |
|
Colonel32 chcel vlozit tento prispevok, tak to vkladam " http://www.kostky.or....msg160151#msg160151Vhoďte prosím někdo odkaz na TENTO příspěvek do tohoto vlákna: http://www.kostky.or...ex.php?topic=38785.0 ať už lidi konečně přestanou otravovat." Ano minulu sutaz som vlozil prispevok tesne pred polnocou a potom som doplnal fotky. Prave preto som sa poucil a posnazil to teraz ukoncit vcas a hotovo som mal uz okolo 22:00 ked som zacal postupne vkladat fotky a popisky (presnejsie 17.02.2013, 21:29:54 » podla prispevku tuna). Preto som sa potesil ze tentokrat to vpohode stiham a aj stihol. Nedopatrenim som este prepisal po polnoci nazov. Neviem ci to tu je este stale forum o legu a zabave pri stavbe a sutazeni alebo o slovickareni pri ktorom unika podstata. Informacii je tu uz dost. Pockam si teda na rozhodnutie.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
Raistlin M
Taková normální rodinka
furťák

Pohlaví: 

Ředitel Zeměkoule
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 20.02.2013, 08:53:55 » |
|
Já bych to klidně STARHAWKovi odpustil, ikdyž nejsem soutěžící. Myslím, že všichni, kdo se na jeho vlákno podívali vědí, že v prezentaci nic neměnil. Na druhou stranu se může vytvořit situace, kdy to příště bude někdo vyžadovat také. Možná by se tomu dalo vyhnout, pokud by někdo, kdo k tomu bude mít oprávnění, zamkl po deadline ty thready. Však deadline nemusí být půlnoc, ale třeba 16:00, aby to nebylo tak náročné na čas a spánek dotyčné osoby. A pak by se nemusel nikdo bát precedentního případu. 2 STARHAWK: Jedna věc je, že je moudré Tě nechat soutěžit dál, ale myslím, že to záleží na těch, co rozhodují a není na místě žádná kritika a odvolávání se na to, k čemu toto fórum je. Pravidla jsi porušil, to je jasné a zachrání Tě pouze milost těch, co rozhodují a soupeřů. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
peki
Globální moderátor
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 20.02.2013, 12:41:51 » |
|
Kolik je včetně STARHAWK soutěžících? Jsou 4 nebo jsem někoho přehlédl?: v SW - tomas. - komluk - STARHAWK ve Space - Kalethrion Jejich soutěžní témata jsem uzamkl. Pro příští soutěže pak jednoznačně doporučuji domluvit se s někým z moderátorů, který uzamkne po půlnoci. S tím že do 24:00 je garantováno vkládat editovat. Poté dochází k postupnému uzamykání. Může se stát že už nepůjde vložit. Vadí někomu ze soutěžících porušení pravidla ze strany STARHAWK ? Pokud nevadí doporučuji porotě zvážit všechna pro a proti. Má to tu být o zábavě vzájemné podpoře nadhledu toleranci a fair play. Za sebe (sponzor 1 ceny, další od Jana ) bych zavřel oko 
|
|
|
|
« Poslední změna: 20.02.2013, 12:43:22 od peki »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|