Robbed
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

|
 |
« kdy: 21.12.2011, 17:45:22 » |
|
Zdravím, tohle je druhý MOC do CCCIX  , tentokrát do siege weapon kategorie: "Bubny zaduněly hlasitěji. Vyšlehly ohně. Veliké stroje se plazily přes pole; uprostřed se na mocných řetězech houpalo obrovité beranidlo, veliké jako lesní strom, dlouhé sto stop. Bezpočet dní a nocí je kovali v temných kovárnách Mordoru a jeho ohavná špice z kalené černé oceli měla podobu hladového vlka; na ni byla vložena ničivá kouzla. Dali mu jméno Grond, na paměť Kladiva podsvětí z dávných časů. Táhla je veliká zvířata, obklopovali skřeti a vzadu šli horští obři, aby je rozhoupali."Brickshelf galerie- obrovský dík patří berkshrund-ovi a danieli legáčkovi, kteří mi ochotně zapůjčili skřety a trolly  . 
|
|
|
|
« Poslední změna: 11.09.2012, 16:47:50 od Colonel32 »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
Robbed
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

|
 |
« Odpověď #3 kdy: 21.12.2011, 19:17:28 » |
|
Daniel: díky, fotky v přítmí možná ještě nafotím. jvucka: stavěl jsem to podle filmové předlohy. Kola mají průměr cca 1,5m (ve filmu jsou vyšší než skřeti, lepší by asi tedy byl takový brick round 5x5) a je jich 12, tak to mi nepřijde tak hrozné. Beranidlo rozhoupává 6 trollů, jak už je uvedeno v citaci z knížky, tedy ti stejní co pomáhají tlačit (viz film). Pátého a šestého trolla jsem neměl a ani by se tam už nevešli. Skřeti na ochozech jsou spíš jen na ozdobu, trocha pomocné palebné síly. Opět, byli ve filmu (ve větším počtu), tak jsem je tam dal. Ale jinak díky za kritiku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|