Zdravím všetkých fanúšikov LEGA!

Som tu na fóre nový, no zbieraniu Lega sa venujem už nejaké tie roky. No až prednedávnom som sa rozhodol, že skúsim s Legom vytvoriť animované video – LEGO Airport Animation. Keďže sa mi môj výtvor celkom páčil, tak som ho zavesil na net. A tak sa zrodilo PRS STUDIOS / môj kanál na youtube. No nezostalo iba pri jednom videu. Rozhodol som sa natočiť aj dlhodobú sériu – LEGO Recenzie (LEGO Reviews). Zatiaľ mám uverejnených 17 dielov, no mnohé budú pokračovať. Okrem toho som natočil aj ďalší animovaný film – LEGO Christmas Tale, ktorý svojou dĺžkou a kvalitou omnoho predčil ten prvý. Preto neváhajte a navštívte môj kanál –
http://www.youtube.com/theprsstudiosKeďže ide o kanál youtube, tak sú všetky moje recenzie a videá v angličtine. Keďže som to písal ja, tak si myslím, že všetko je ľahko zrozumiteľné (teda aspoň dúfam).
LEGO ReviewsSú riešené youtube poznámkami (bez hovoreného slova). Snažil som sa recenzie urobiť zrozumiteľné, presné a k veci. Všetky recenzované stavebnice sú správne poskladané podľa návodu a nechýbajú v nich žiadne súčiastky.
Najväčším ťahákom dúfam budú staré sety z roku 1980 – 1990, ktoré ešte nikto na youtube nerecenzoval. Všetky recenzie sú v širokouhlom formáte a v HD(720p).
Nové recenzie sa pokúsim uverejňovať každý Pondelok.Part 1 – Star Wars – 6209
Slave IPart 2 – Star Wars – 7668
Rebel Scout SpeederPart 3 – Star Wars – 8084
Snowtrooper Battle PackPart 4 – Star Wars – 8014
Clone Walker Battle PackPart 5 – Star Wars – 8093
Plo Koon`s Jedi StarfighterPart 6 – Star Wars – 7655
Clone Troopers Battle PackPart 7 – Star Wars – 7654
Droids Battle PackPart 8 – Kingdoms – 7953
Court JesterPart 9 – Kingdoms - 7955
WizardPart 10 - Star Wars - 8083
Rebel Trooper Battle PackPart 11 - Star Wars - 7914
Mandalorian Battle PackPart 12 - Collectible Minifigures - 8683
Series 1Part 13 - Collectible Minifigures - 8684
Series 2Part 14 - Star Wars - 7110
LandspeederPart 15 - Star Wars - 7103
Jedi DuelPart 16 - Star Wars - 7250
Clone Scout WalkerPart 17 - Star Wars - 6205
V-wing FighterLEGO AnimácieLEGO Airport Animation – prvý počin, 4 snímky sa sekundu, formát 4:3
LEGO Christmas Tale – Vianočný špeciál, dĺžka až 12,5 minúty, 8 snímok za sekundu, wide-screen, HD(1080p)
A ešte niečo navyše -
"How To" epizóda - ako postaviť rotačák z novej hry LEGO Star Wars III.
Od 15. epizódy som zmenil logo takže
takto už bude naďalej vyzerať.
Chápem, že nejde o nič originálne, no nepoznám veľa ľudí, čo by sa tomu na Slovensku, či v Česku venovali.
Takže neváhajte navštíviť môj kanál PRS STUDIOS a ak sa vám videá budú páčiť tak si ma pridajte k odberom.

P.S. Nevedel som kam mám tento príspevok zaradiť, tak som ho hodil sem.