Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
21.05.2013, 21:43:01
Domů Nápověda Vyhledávání Mapa členů Nepřečtené Přihlásit Registrovat
Casto kladene dotazyPravidla

+  LEGO fórum
|-+  Diskuse o stavebnicích
| |-+  Castle & Pirates (Moderátor: Hardegon)
| | |-+  (Vlastní) Castle diorama do království železnice
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Tisk
Autor Téma: (Vlastní) Castle diorama do království železnice  (Přečteno 1972 krát)
linhi
furťák
Czech Republic

Pohlaví: Mužské
Zaměření: Stavitel
Počet hodnocení: 120

« kdy: 22.03.2011, 17:50:01 »

Tak musíme to už konečně dohodnout - jelikož do našeho tématu přibude i hrad Dana legáčka,takže plocha celé stavby je 3,5 x 1 metr - 1,5 metru Danův hrad Orlík ,1 metr vesnice,1metr hrad Pařízek.
Vím že je to divné takhle blízko u sebe,ale pro děti je to ok :-)
Ještě jde tedy o to aby se lidé domluvili jak zvládnou udělat vesnici mezi hrady.
Takže šup sem s návrhy....Ryxe,Rhox,Diidy  a ostatní...
« Poslední změna: 22.03.2011, 18:12:08 od linhi » Zaznamenáno

Daniel
suprák
Canada

Zaměření: Sběratel i stavitel
Počet hodnocení: 12

« Odpověď #1 kdy: 22.03.2011, 18:18:29 »

Jestli se k tomu mohu vyjádřit, tak já jsem se teda do "Castle dioramatu" nehlásil a i se mi to nezdá, aby byly hrady takhle naplácaný na sobě Kuliočko. Nehledě na to, že mám "rekonstrukci" reálného hradu a vedle něj žádný jiný hrad nestojí.

Nebudu u skládání na místě, takže si to udělejte jak budete chtít Mrk. Ale jen jsem se chtěl také vyjádřit, jak to vidím já...!
Zaznamenáno

linhi
furťák
Czech Republic

« Odpověď #2 kdy: 22.03.2011, 18:22:59 »

Ble ble ble,mě je to fuk,já mám svůj hrad a klucí dělají vesnici,jen mě Peki říkal kolik je třeba místa s tvím hradem dohromady,tak jsem to chápal že se má připojit,jestli budeš zlobit tak víš kdo ho tam bude dávat dohromady?  Zlej Zlej
Aby z rekonstrukce nebyla demolice :-)
Zaznamenáno

FilipS
Vinětář
furťák
Czech Republic

Počet hodnocení: 11

Narodil jsem se s Legem v ruce

« Odpověď #3 kdy: 22.03.2011, 18:37:33 »

No vzhledem k tomu, že moje část dioramatu je nejmenší, tak se mile rád přizpůsobím. Mam jeden dotaz: Celé diorama  protíná silnice měli by jsme se teda dohodnout z jakých dílků jí budeme dělat. Já bych navrhoval kvůli nižší finanční náročnosti a lepší manipulaci plate round 1x1 v LBG a DBG.
Zaznamenáno

Rhox
furťák

Počet hodnocení: 14

« Odpověď #4 kdy: 22.03.2011, 18:48:14 »

Já osobně sem tu cestu chtěl vyskládat z tan plates + sem tam nějakej LBG/DBG round plate/plate/tile.
Ještě mi psal Ryxe o základní výšku -  já osobně navrhuji baseplate + 4 plates. Aby se dala voda stavět SNOTem.

Co se týče toho Legáčkovic hradu, tak bych to viděl, jak to Ryxe kreslil - zleva doprava: Linhiho hrad, vesnice, Legáčkův hrad.
Zaznamenáno

peki
Globální moderátor
furťák
Czech Republic

Počet hodnocení: 17

« Odpověď #5 kdy: 22.03.2011, 21:32:04 »

Jestli se k tomu mohu vyjádřit, tak já jsem se teda do "Castle dioramatu" nehlásil a i se mi to nezdá, aby byly hrady takhle naplácaný na sobě Kuliočko. Nehledě na to, že mám "rekonstrukci" reálného hradu a vedle něj žádný jiný hrad nestojí.

Sem ti nabízel jedinečné luxusní místo dominanty uprostřed kolejiště (pohledy ze 3 stran v II patře) Ještě by mohl stát mezi parníkem a krtkem  Vyplesklej Chápu když se někdo dělá s modelem tak chce aby to vyniklo (neboj vynikne  teda pokud to dá linhy dohromady  Škleb), ale potřebujeme to dát do nějakých celků. Ty jsou v podstatě dva:
- hradní diorama
- kolejiště (nabídka stále platí), pak mohu garantovat vzdálenost od linhiho hradu min 6m   Zlej
« Poslední změna: 22.03.2011, 21:37:07 od peki » Zaznamenáno
Daniel
suprák
Canada

« Odpověď #6 kdy: 22.03.2011, 22:23:22 »

Kolejiště jsem psal, že nepřipadá v úvahu - hrad je jedna velká (do středověku zasazená) placka, ne jako hrad do Roztok, kterej byl pro kolejiště dělán!
Takže už mám vlastně jen možnost se připojit do "castle dioramatu"... Aneb: drž hubu a stav Kuliočko.
Zaznamenáno

peki
Globální moderátor
furťák
Czech Republic

Počet hodnocení: 17

« Odpověď #7 kdy: 23.03.2011, 13:56:03 »

...Takže už mám vlastně jen možnost se připojit do "castle dioramatu"... Aneb: drž hubu a stav Kuliočko.
Nechci nikoho znásilňovat další variantou je že hrad bude stát "samostatně" vedle hradního diorámatu  Škleb (podle mne to samé). Proto mi přijde lepší (tématicky)  to zakomponovat rovnou jako součást hradního diorámatu nic víc nic míň. 

Zaznamenáno
Ryxe
furťák
Czech Republic

« Odpověď #8 kdy: 26.03.2011, 16:54:19 »

Co se týče cesty, volil bych variantu ten plates+ něco na rozbití barevné jednotlivosti. Já mám kupříkladu dost light/dark grey tiles.
Co by mě ještě zajímalo, je to, jakou barvu zvolíme na viditelné lemy terénu. Hnědou, černou, nebo jinou barvu....?
Zaznamenáno
linhi
furťák
Czech Republic

« Odpověď #9 kdy: 26.03.2011, 18:19:28 »

Sakra s těma cestama to bude problém,já je dělám z dark tan + r.brown + dark grey + light grey....
To je celkem nesedící s tím co máte vy,vyditelný terén bych udělal z toho co tam bude - pokud řeka - modrá,pokud louka - zelená a pokud skála tak šedá... no ta voda je asi jasná :-)
Zaznamenáno

Rhox
furťák

« Odpověď #10 kdy: 26.03.2011, 22:52:42 »

Já dělám Tan + dark tan + LBG/DBG Smajl Ale Linhimu na cesty nenavazuju, tak se to snad bít nebude.
Zaznamenáno

linhi
furťák
Czech Republic

« Odpověď #11 kdy: 28.03.2011, 17:02:56 »

Určitě sebou vezmu nějaký materiál a můžeme to pak trochu doladit,pokud můžete pošlete klidně nějaké fotky připravovaných staveb do dioramatu na můj mail.Ve čtvrtek mám volno a chystám se dostavět zbytek hradeb a stáje.
Pak už jen něco terénu a bude to hotové. Takže u mě hotovo tak 85 % a ostatní??
Zaznamenáno

Ryxe
furťák
Czech Republic

« Odpověď #12 kdy: 28.03.2011, 19:34:48 »

U mě cca z 50%. Zatím mám krčmu a další barák zasazený v terénu+ řeku/potok. Zbývá mi zaplnit ještě dvě podložky. Plánuji hřbitov, pravděpodobně s kaplí a ještě nějaký dům.
Cestu mám zatím čistě tan, ale můžu proložit i nějakou jiánou barvou. Tyhle drobnosti ale nechám na úplný  závěr.
Zaznamenáno
Rhox
furťák

« Odpověď #13 kdy: 29.03.2011, 18:16:57 »

80% hotovo.
Zaznamenáno

FilipS
Vinětář
furťák
Czech Republic

Počet hodnocení: 11

Narodil jsem se s Legem v ruce

« Odpověď #14 kdy: 29.03.2011, 18:25:04 »

50% hotovo.
Zaznamenáno

Stran: [1] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 36 dotazů.