|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrs.Tygris
bažant

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

|
 |
« Odpověď #67 kdy: 27.04.2012, 10:29:45 » |
|
Lidí z kostek (s foťákem,mobilem ) tam snad bude dost  Ještě by bylo fajn mít odhad : - počet vystavovatelů - návštěvnosti Lega to z nějakého důvodu zajímá no budeme mít 8 vystavovatelů nejspíš a návštěvnost zatím netuším  to dám vědět až po výstavě
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miho
mazák

Pohlaví: 

|
 |
« Odpověď #74 kdy: 28.04.2012, 22:34:53 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mrs.Tygris
bažant

Pohlaví: 

|
 |
« Odpověď #75 kdy: 29.04.2012, 20:28:46 » |
|
Výsledky divácké ankety :nejlepším modelem podle diváků byl s číslem:17. Airport Shuttle, Monorail od miha- vyhrál s 38 hlasy a další v pořadí byly:1. MindCuper od Fotona - 25 hlasů 5. SA-2 Samson od malého Měcha - 21 hlasů 30. Tahač ( sypající fazolu  ) od MeNadruhou - 10 hlasů Vzhledem k tomu že se miho ceny zřekl připadá výhra dalším dvě v pořadí : Fotonovy bude zaslán první set z dětského koutku 9390 ( je to ten malý unimog) a malému Měchovi druhý set z dětského koutku - 4637 (basic, chybí jedna bílá mřížka, to byla jediná kostka co dětská ztratily  ) prosím kluky ať mi pošlou do zpráv adresu kam to mám poslat , co nejpřesnější, dík dále jsem spočítala kolik který vystavovatel dostal celkem hlasů nezávisle na modelech : Foton - 26 hlasů malý Měch - 53 hlasů Franta - 8 hlasů (do hlasování zařazeny jen 4 modely) miho - 38 hlasů MeNadruhou - 39 hlasů Tomik - 10 hlasů Mrs.Tygris + klasické vlaky - 3+6
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrs.Tygris
bažant

Pohlaví: 

|
 |
« Odpověď #78 kdy: 29.04.2012, 21:43:07 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
MeNadruhou
furťák

Pohlaví: 

Odpověď je 42
|
 |
« Odpověď #81 kdy: 29.04.2012, 22:20:49 » |
|
1. O tom svědčí i to, že kromě Štambiho Spybotů byly v pohybu jen moje výtvory;D. 2.Jenom je škoda, že se nám to krylo s dalšíma dvěma akcema ve městě, bylo by mohlo přijít daleko víc lidí  1. díky štambiho spybotům sem na place prakticky nemohl jezdit (kvůli rušení), navíc modely nemám postavené děťo (blbo) vzdorně... a jako poslední nemám to srdce se koukat na polorozpadlý model. - to sou výmluvy  - 2. ty akce byli dokonce 3  ... pivní slavnosti, vítání jara, a motosraz, na kterém bylo prý v sobotu vstupné zdarma  . Příště budu mít modely radší na drátový ovládání, bude to jistější  Už včera mě napadlo, že by malý Měch měl zkusit štěstí a přihlásit svůj SA-2 na http://lego.cuusoo.com/. Třeba by se dostal do výroby! To by šel, ale s jakou cenovkou 
|
|
|
|
« Poslední změna: 29.04.2012, 22:24:30 od MeNadruhou »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Foton
bažant

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #82 kdy: 30.04.2012, 10:30:32 » |
|
O tom svědčí i to, že kromě Štambiho Spybotů byly v pohybu jen moje výtvory;D. A samozřejmě blahopřeji Fotonovi k prvnímu místu v divácké oblíbenosti  (ten Safari set má stejně víc dílků, kiš kiš  ). A co vlaky v pohybu? U mě si mohli návštěvníci taky hrát (třeba rozházet kostku , jezdit s koněm :-). Safari má víc dílků, ale Unimog je oranžový a technic :-) Popravdě je to příjemný bonus co jsem nečekal.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|