|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ethan
mazák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

|
 |
« Odpověď #40 kdy: 02.02.2011, 10:43:44 » |
|
tie sety su pre mna velke sklamanie... take o nicom ciastkove vynatky z filmu, to zaujme len velkych fanatikov tejto piratskej serie... co mne chyba - a nepochopim preco to tam nedali - je: - cierna perla - ked uz davam piratsku tematiku, co ine ako ustredna lod tam malo byt  - tie rozne priserky - to bolo to najzaujimavejsie z inak trapnych filmov - nejaka pevnost - to co tam dali je uplne o nicom tato seria setov sa podla mna horsie nedala urobit... - Černá Perla bude (byla oznámena), ale osobně si myslím, že až později a asi jako sběratelský set za pár tisíc a ne playset pro děti. - Je tu jedna a mohli by přidat, to je fakt. Což se stále ještě může stát v rámci oné Černé Perly. Davy Jones mi chybí a to klepeto už v Legu existuje díky Atlantis. Vlastně až do uveřejnění těch obrázků, kde Davy Jones chybí jsem si myslel, že je to naopak a potvora v Atlantis má taková klepeta proto, že už je stejně vyrobili pro Jonese. - Mohli nějakou přidat, ale v žádné pevnosti se myslím nedělo nic akčního (útěk z vězení mi moc akční nepřipadá, tam akci přidávala ostřelující loď a ta už by v setu nebyla, jinak by se cena dostala o dost jinam). Playset z filmu asi navrhují tak, aby si tam děcko přehrávalo scénu z filmu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|