Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
24.05.2013, 05:07:31
Domů Nápověda Vyhledávání Mapa členů Nepřečtené Přihlásit Registrovat
Casto kladene dotazyPravidla

+  LEGO fórum
|-+  Diskuse o stavebnicích
| |-+  Ostatní
| | |-+  (vlastní) Milé překvapení
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Tisk
Autor Téma: (vlastní) Milé překvapení  (Přečteno 1354 krát)
Petronel
suprák

Pohlaví: Mužské
Zaměření: Stavitel
Počet hodnocení: 1

« kdy: 01.09.2010, 19:25:13 »

Musím se přiznat, že jsem tak trochu romantik. Svou přítelkyni mám nadevše rád a už dlouhé roky jsem s ní moc šťastný. Ale hlavně... rád ji stále něčím novým překvapuji a moc rád jí dělám s něčím radost.

Věděli ste že Lego je také ideální prostředek? Rád bych se vám pochlubil s nějakou mojí tvorbou Smajl

Můžete to použít jako inspiraci pro své milé polovičky a postavit taky něco takového, nebo se alespoň podívejte co jsem vytvořil já...  Mrk

(vlastní) Srdíčko

Šikovně postavené srdce převážně z červených dílků na stavbu střech. V půlce srdce jsou kostičky obráceny study na druhou stranu, aby šlo srdce krásně rozdělit a dostat se k truhličce uvnitř. V ní najdete kamínky jako dekoraci a jedno pěkné psaní. Co se uvnitř píše? To už sem nepatří, využijte vlastní fantazii.... (nějaká pěkná slůvka? Nebo báseň? Kdo ví...  Mrk)
Na srdci sedí ještě princ a princezna pro zkrášlení a výsledný dojem je hotov! Úspěch byl zaručen a svou přítelkyni jsem ohromil  Mrk Srdce jde krásně rozpojit a zase spojit, části drží dobře u sebe

Celou galerii a kompletní ukázku najdete zde

* Heart_02.JPG (151.99 KB, 1024x768 - prohlédnuto 208 krát.)
« Poslední změna: 01.09.2010, 20:04:14 od Petronel » Zaznamenáno

1.místo v soutěži PBC: Taverna u ošklivé Berty
2.místo v soutěži CBC II: Svatební slavnost

Galerie Flickr
Petronel
suprák

« Odpověď #1 kdy: 01.09.2010, 19:25:45 »

(vlastní) Vagonek s posvátným hřejivým svitkem

A co takhle postavit pěkný vagon k vaší lokomotivě? Vystavit ho na vaše kolejiště a nebo jen tak na poličku a počkat až si ho vaše nic netušící polovička všimne a očima o něj zakopne. Smajl Nebo samozřejmě takto zpracované psaníčko můžete umístit i na jiné stavby, nejen na vagon. To už je na vás a vaší fantazii... Mně zrovna přišel vhod vagónek.
Zde byl použit větší papír a tak se vešla i pěkná sepsaná básnička. Na tento svitek je lepší použít nějaký silnější papír a ne tak sněhově bílý, tzn. že jsem nevzal ten z tiskárny  Škleb Lepší je nějaký silnější který vytvoří takové jakési vrásky a je nažloutlý. Dodá na atmosféře  Mrk

Celou galerii najdete zde

* Vagon_with_love-letter_01.JPG (184.55 KB, 1024x768 - prohlédnuto 189 krát.)
« Poslední změna: 01.09.2010, 19:27:29 od Petronel » Zaznamenáno

Galerie Flickr
Petronel
suprák

« Odpověď #2 kdy: 01.09.2010, 19:27:15 »

Některým z vás to bude možná připadat jako hloupé a dětinské něco takového tvořit. Já jsem ale však opačného názoru. Jednou za čas potěšit svou přítelkyni je správné a Lego nabízí spousty možností i u této záležitosti. Proč nevyužít Lego pro nějakou romantickou chvilku?  Smajl A ten text? Stačí pár slov kterými protějšek potěšíte a bude věřit, že jdou opravdu od srdce a že jsou od vás.

Kdo ví... třeba se jednou někdo na papírku v Lego stavbičce dočte.... Vezmeš si mě?
Zaznamenáno

Galerie Flickr
Vlada
suprák
Czech Republic

Zaměření: Sběratel i stavitel
Počet hodnocení: 19

« Odpověď #3 kdy: 01.09.2010, 20:18:06 »

Zdravím Petroneli,

abych se přiznal, tak tento MOC, stavěný doslova od srdce  Mrk, jsem si včera ve Tvé BS galerii prohlížel. Moc se mi Lego srdíčko líbí, především svojí napaditostí s jemným nádechem elegance, romantiky a citové vazby vzhledem k Tvé drahé přítelkyni. Zcela jasně si dokáži představit její hřejivý pocit ve tváři, když toto srdce prvně spatřila a následně i od Tebe obdržela. Opravdu moc hezké srdíčko, nevzpomínám si, že bych v nějaké galerii takové obdobné kdy spatřil.

Co se týče toho vagónku, tak nápad je originální, ale popravdě řečeno, nezaujal mne tolik, jako zde prezentované červené srdce. Své kouzlo a především poslání zcela určitě má  Mrk.

Díky za prezentaci  Sýýýr.
Zaznamenáno
germik
Veni Vici Vetinari
furťák
Czech Republic

LEGO je to, oč tu běží!!

« Odpověď #4 kdy: 01.09.2010, 20:31:03 »

Zcela jasně si dokáži představit její hřejivý pocit ve tváři, když toto srdce prvně spatřila a následně i od Tebe obdržela.

Popřípadě to může přítelkyni utvrdit v tom, že je všechna snaha marná a Lego vede na plný čáře Škleb Zlej Sýýýr
Ne, fakt, je to pěkný, oboje, muselo ji to udělat radost Mrk Smajl
Zaznamenáno

,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshel...y.cgi?msearch=germik
Šejmus
suprák
Czech Republic

vstup do LEGO světa

« Odpověď #5 kdy: 01.09.2010, 21:44:56 »

Je to skvělá odpověď na její "Ty už zase utrácíš za ty hračky?"  Zlej
Zaznamenáno

AdamKo
suprák
Czech Republic

Zaměření: Sběratel i stavitel
Počet hodnocení: 5

je co dohánět...

« Odpověď #6 kdy: 01.09.2010, 23:12:20 »

Na fotkách je vidět, že stavby byly postaveny s citem, něhou a láskou.
Jo, abych přítelkyni posílal milostná psaníčka prostřednictvím lego vlaku - to zní jako ten nejhezčí AFOLský sen Pláč

*To mi připomnělo docela starou reklamu v televizi (tuším, že na mobilního operátora který se dnes tak už nejmenuje) - jak celá rodinka ležela v obýváku a veškerý přísun vánoční krmně zajišťoval elektrický vláček Zlej
Věta: "Vyměním bramborový salát za cukroví" (ruka odkládající misku se salátem na plošinový vagon) u nás zdomácněla Škleb
Zaznamenáno

Petronel
suprák

« Odpověď #7 kdy: 27.04.2011, 11:43:34 »

(vlastní) Dřevěná truhlička

Tak po nějaké delší době bych vám rád ukázal můj další výtvor v tomto tématu. Jedná se o hnědou "dřevěnou" truhličku a to dokonce i se speciálním klíčkem a funkčním zámkem  Sýýýr Doufám, že poznáte z jakých dílů je tvořeno víko truhly  Mrk

Přítelkyně nejdříve obdržela mapu na Tile 2x2 a podle ní našla ve vedlejší místnosti tuto truhlu  Škleb Měla velikou radost.

Zde je celá galerie.

Zaznamenáno

Galerie Flickr
Stran: [1] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 28 dotazů.