|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana129
Prodejce
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

|
 |
« Odpověď #15 kdy: 30.08.2010, 22:06:53 » |
|
Díky všem za povzbuzení. Fotky rohu s lesíkem jsem přidala. Snad lepší fotky udělám až přímo na místě, doma to nafotit lépe nešlo. Vláčky na kolejišti asi prostřídám, uvidím co ještě stihnu dochystat. Vím, že soupravy jsou na toto kolejiště velké, ale ono je to stavěno jen pro zábavu a hlavně místní děti a bohužel jsem se až dnes dozvěděla, že trať mohla být aspoň kapánek delší Kdo to má kousek nebo zájem vidět kolejiště naživo může se přijet podívat  do obřadní síně Obecního úřadu v Kobeřicích nebo na výstavu v sobotu a neděli od 14 hodin do cca 18 hodin, v pondělí od 8.00 do 14.00 hodin. K vidění bude ještě asi naposledy opavské nádraží. Mimo jiné u výstavy budou i papírové hrady, různé obrazy a výtvory, či sbírka fotografií s podpisy známých osobností... Sobotní odpoledne bude zpestřeno ještě místními kapelami a pro děti taky spoustou jiných soutěží.
|
|
|
|
« Poslední změna: 30.08.2010, 22:08:28 od Hana129 »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vlada
suprák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

|
 |
« Odpověď #18 kdy: 01.09.2010, 18:35:42 » |
|
Ahoj Hani, i já musím se přidat ke chvále a pochválit Tě za toto hezké kolejiště, složené kompletně jen z Lego dílů. Nebudu zde vyjmenovávat vše, co se mi líbí, toho by byl dlouhý výčet  , snad jen si dovolím takovou malou koncepční připomínku. Ta připomínka se týká vnitřního okruhu kolejistě, respektive jeho "vložení" do celého diorámatu. Rozuměj tak, že kolejiště se nachází až velmi blízko dětského hřiště, nádherné kašny atd., ale zase když to vezmu z jiného pohledu, tak vlastně to vnitřní kolejiště spolu s vlakovým nádražím je vyčnívající dominanta celého tohoto přírodního kolejiště. Nicméně beru na vědomí, že je to stále jen Lego a tento MOC je vlastně neplánovanou stavbou k výročí obce. Už teď ale vím, že rodičům a hlavně jejich dětem se bude toto kolejiště velmi líbit  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
germik
Veni Vici Vetinari