|
|
|
|
|
|
Shmade
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

|
 |
« Odpověď #33 kdy: 15.08.2010, 20:31:31 » |
|
Škoda, že v anketě nejde dát víc hlasů, potřeboval bych jich aspoň 5... edit: nevim jestli mě GriPeR, resp klidně i někdo další špatně nepochopil, myslel jsem, že bych potřeboval aspoň 5 hlasů ne pro můj výtvor, ale pro to, že jsem se těžko rozhodoval, nakonec jsem dal hlas f1 traktoru, ale chtěl bych dát hlas ještě hlavě, obří motorce, offroad tramvaji a mlíkárně 
|
|
|
|
« Poslední změna: 15.08.2010, 22:49:55 od Shmade »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JimB
mazák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

Dark ages...
|
 |
« Odpověď #38 kdy: 15.08.2010, 23:42:41 » |
|
Jak si prosim tě přikonektil ty oblouky pod oči? Je máš vzhůru nohama ne? Ale přitom mi přijde, že to je stavěný z normálních kostek a ne technic ... ?
Do bílých blatníků jsem vzadu nastrkal půlpiny, čímž vzniklo něco jako brick 1x2 with studs on top and bottom. Otočit blatníky po této úpravě nebyl problém. Zvenku nic nejde poznat, vidět to půjde na mém Brickshelfu po schválení. Nebudu sem uploadovat další fotku, porušil bych pravidla soutěže. Techniku je použito jen nezbytné množství nutné k zatáčení, detaily konstrukce opět na BS. Děkuji všem za kladné ohlasy pro ďáblovu hlavu, projevte svůj názor také v hlasování.  Z přihlášených modelů se mi nejvíce líbí Gearova mlékárna. Opravdu super nápad s tou krávou a vystižení okamžiku je také výborné. EDIT: Fotky schváleny
|
|
|
|
« Poslední změna: 17.08.2010, 12:08:48 od JimB »
|
Zaznamenáno
|
Moje BS galerie k prohlédnutí zde
|
|
|