|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frco
suprák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #50 kdy: 03.08.2010, 17:53:08 » |
|
Prvu cenu som vyhral ja, povodne som to staval sem na kostky, ale potom som sa dozvedel o tej sutazi, tak som to troska upravil. Povodne to bolo takmer dvojnasobne dlhe, este dva domceky boli na tom mole, to som musel "odseknut", aby mi sedeli rozmery 50x50 cm. Ked mi to daju naspat, dielo dokoncim tak ako to povodne malo byt a dam to sem. Mal som to postavene od cca maja, ale kvoli skuskovemu som s tym nehybal. Na poslednu chvilu som to doniesol kvoli tomu, lebo som bol viazany na otcove auto ako odvoz  On robil prve tri julove tyzdne, zvysny cas som bol u priatelky, takze mi vysla len ta sobota. Pridavam fotografie (volali mi inak, ze len ten zajazd som vyhral, tymi setmi ma milo prekvapili na mieste  ):
|

1.JPG (473.93 KB, 1600x1200 - prohlédnuto 102 krát.)

2.JPG (491.85 KB, 1200x1600 - prohlédnuto 67 krát.)

3.JPG (489.76 KB, 1200x1600 - prohlédnuto 82 krát.)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frco
suprák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #55 kdy: 04.08.2010, 00:56:35 » |
|
Vdaka za gratulacie  To tricko je Sko, no co uz to je pravda. Tak tak, tiez som to tam odniesol, ked som videl/vedel, ze ta konkurencia tam nebude ktovieako velka, skor ma prekvapilo ale, ze tam nebolo viacej ludi z kociek nieco vystavit. Detaily budu, ked to dostanem naspat. Ale zozadu je onicom, su tam kocky roznych farieb, castle walls...samotny majak je postaveny len na polku, 2 strany su pekne, zvysok je prazdny  Bolo to stavane len z jedneho uhla pohladu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|