|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshimaka
bažant

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel
|
 |
« Odpověď #407 kdy: 04.07.2012, 22:02:57 » |
|
Poslední šálekTaková rýchlá, oddechová viněta, aby mi nehráblo ze třídění.  Právě čtu Šóguna od Jamese Clavella, tak se chci zeptat, jestli je ten samuraj vzadu sekundantem, nebo... Výborná kniha,btw... Na seppuku se uz chvili chystam, snad o vikendu? A vignetka samotna je vskutku skvostna a inspirativni.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Lust och fägring stor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kilhor
mazák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel

Změna avatara na stratonauta za 10,9,...3,2,1,0
|
 |
« Odpověď #418 kdy: 31.07.2012, 15:34:49 » |
|
Předevčírem jsem si začal hrát s myšlenkou, kolik bych toho byl chopný postavit na ploše 4x3. Nakonec se tam vešel: dům, skleník, cesta, pole, strom a majitel se psem. Ať žije microscale!  Tenhle master builder je prostě neuvěřitelnej. Také bych chtěl mít talent na takové věci. Nedá mi to a musím se zeptat: Kolik odhaduješ, že je v tobě talentu a kolik myslíš, že v tom jsou "léta dřiny"? Je to 50 na 50 nebo je to jinak?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
FilipS
Vinětář
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

Narodil jsem se s Legem v ruce
|
 |
« Odpověď #419 kdy: 31.07.2012, 17:00:54 » |
|
Díky za pozitivní ohlasy. Kilhor Já se zrovna za "Master builder" nepovažuju, ale díky. Nedá mi to a musím se zeptat: Kolik odhaduješ, že je v tobě talentu a kolik myslíš, že v tom jsou "léta dřiny"? Je to 50 na 50 nebo je to jinak?
Tak to vůbec netušim, pravda je, že s každou stavbou se člověk zlepšuje a když se kouknu o rok zpátky. Hned vím, co bych v tom MOCu udělal jinak. Třeba ještě vymyslíme nějaké nápady, čím to vylepšit.
No v plánu to mám od prezentovat už ve finální podobě, ale co. Na Flickru najdete první ochutnávku, zbytek možná večer.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|