(vlastní + kamaráda) Lego hraní

Založil Plutoone, 20.01.2010, 07:38:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Plutoone

Ahoj všichni,
tentokrát vám nechci ukázat nějakej ze svých výtvorů. S Bladem jsme se dohodli, že dáme do kupy naše lega (né všechny, rozebranej zůstal Offroager, cherry picker, quard bike a další malé modely) a trochu si pojezdíme po koberci ;D
No sami se můžete podívát, jak to dopadlo. Jen 2 poznámky. Piškoty sou na nahrnování buldozerem špatný, ale nic lepšího sme neměli. a kombajn nemá originální přední kola- ty sou na vleku za traktorem.
http://www.youtube.com/watch?v=Q2bJKftSVDE

Marťas

Taky mě to občas chytne. ;D Jsem rád, že v tom nejsem sám. ;D

danny01

Dobre!  ;D To by chcelo urobit nejaky zraz typu "Lego kostky STAVBA". Kazdy pride s nejakym strojom a vsetci dohromady...  :D
Len sa obavam ze by sa to muselo konat na neverejnom mieste, z hospody by nas mohli odviezt rovno do Bohnic....
Danny

Marťas

no jasně ;D a všichni budem jezdit po podlaze ;D

mike.kup

Pěkná představa... ale ty Bohnice bych vidět nechtěl. Zvlášť po shlédnutí Hostelu. Myslím, že bysme se vyblbli ale hodně pořádně.

peter

Citace od: Marťas kdy 20.01.2010, 14:39:58no jasně ;D a všichni budem jezdit po podlaze ;D

Udělejte si auta a přijeďte si zajezdit na třetí mistrovství LTTT ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marťas

Udělejte si auta a přijeďte si zajezdit na třetí mistrovství LTTT ;)
[/quote]

To bude u mě problém, na stavění jaksi nemam buňky.  ::)V hlavě to mam vždycky promyšlený do detailů, ale vždycky skončim u podvozku. :-\ Já tak maximálně tlačit originály  ;D

Woyta

S podvozkem se muzes nechat inspirovat.
Ja jedno auto na LTTT postaveny mam ale uz koukam po jine konstrukci pro S1.
Nema nekdo navic dva buggy motory? :)
"Blbí maj čas si pamatovat. Chytří musí vymýšlet." Jan Werich

grohl

OK, vezměte si bagříky a já Vás budu shora ostřelovat letadlem :)

mike.kup

Citace od: Woyta kdy 20.01.2010, 18:48:41
Nema nekdo navic dva buggy motory? :)

Dva buggy, čtyři buggy, čtyři XL motory.. to jsou síly. Ta blbost, co teď stavím je těžká a velká kráva a jediné co mám jsou dva M a jeden XL. A pak že je nejde kombinovat. :) Po důkladném zpřevodování (M: šnek -> 8 + šnek -> 8 a XL: 16z -> 20z + šnek -> 24z) to jede tak pomalu, že se ten rozdíl už ztratí. Časem dostavím, ať můžu založit další vlákno na víkendové pobavení.