Technic 4x4 8297 - modifikace

Založil Měch, 15.11.2009, 15:08:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Měch

povedlo se mi na legulce koupit 2 součástky http://peeron.com/inv/parts/x1029 a hned jsem se pustil do stavby 4x4 off roaderu na dálkové ovládání - tada to je
pohon jsem vyřešil tak, že každou nápravu pohání jeden XL motor + 2rychlostní převodovka (také ovládaná dálkově) ,celé auto se taky umí zvedat a klesat, stejně jako originální 8297 jenom rychleji.Inovací prošlo také odpružení -místo toho jak je tam přidělaný plate 4x1 tak tady jsou tlumiče přímo v zavěšení- to umožňuje autu využít plný potenciál tlomičů-naproti tomu, když auto klesne je tak 1mm nad podlahou taže tam tlumiče potřeba nejsou ;D. Řízení...docela složitá záležitost- kvůli absenci jednoho nového diferenciálu jsem musel použít 2 starší a celé auto o 2 díry rozšířit- rízení tedy taky. Navíc nepoužívám to bíle 24z kolo které povoluje napětí z motoru, protože s ním to auto nedokáže zatočit(malá síla) tak tam mám 2 řevody z M motoru 12z- 20z a 8z-24z a i tak je řízení velice rychlé.

Video dám v brzku na youtube.com tak se těšte
tady mám zatím pár fotek
P.S. místo toho kulatého šedého nesmyslu na té předposlední fotce si              představte XL motor, žádný už nemám a nechtělo se mi kvůli jedné fotce rozebírat auto
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Plutoone

Ty 2 dílky ti docela závidím ;D Těším se na video. po technické stránce to zní dobře. Jen desing se mi moc nezamlouvá.  ???

Měch

Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!