(cudzie) SW sochy

Založil myth, 31.10.2005, 11:52:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

myth

Lego sochy SW postáv. Dá sa tu nájsť Luke Skywalker v niekoľkých variáciách (aj Hoth zavesený za nohy :) ), R2-D2, admirál Ackbar a mnoho ďaľších.

When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Teddy Bear

Vypada to skvele, ale uprimne - minifigs jsou lepsi ;)
Buďte sami sebou!!!

myth

To sú, ale nebolo by perfektné mať jednu takúto sochu vystavenú v izbe? :)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

KLF

Citace od: myth kdy 02.11.2005, 08:48:37
To sú, ale nebolo by perfektné mať jednu takúto sochu vystavenú v izbe? :)

Ja mam. ;) Je to "minifig" Ninju aj s kridlami. Rozpatie kridel skoro 1,5 metra...

Terminated.

J_BOB

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

KLF

Citace od: J_BOB kdy 02.11.2005, 19:43:24
to si staval sam ?

Nie, nie. ;) Je to promo figurka priamo od LEGA pre predajcov, na zavesenie do predajne. Ale vsetky kocky su - zial - zlepene. ;/
Terminated.

TomG

Citace od: KLF kdy 02.11.2005, 21:35:45
to si staval sam ?

Nie, nie. ;) Je to promo figurka priamo od LEGA pre predajcov, na zavesenie do predajne. Ale vsetky kocky su - zial - zlepene. ;/

Tak vyfotis a dodas sem obrazek ne ? :)
Only the best can survive.

muzzo

to si staval sam ?

Tak to je škoda. Skoro jsem Ti záviděl, ale takhle by to pro mně byl jenom nepoužitelné krám. :'(

Colonel32

z prispevku jsem vypozoroval, ze KLF sbira takove raritnejsi veci.. pokud se nepletu, tak psal, ze jednou nabizel 500 euro za nejakej maersk promo set a nevyhral...

KLF

Citace od: muzzo kdy 03.11.2005, 07:34:58
to si staval sam ?

Tak to je škoda. Skoro jsem Ti záviděl, ale takhle by to pro mně byl jenom nepoužitelné krám. :'(

No pre mna je to naopak vzacna vec. Nie som len stavitel, ale (uz) hlavne zberatel. Takze tak...
No a ako C32 povedal - snazim sa zbierat promo sety, aj ked je to tazke. Ten Maersk vtedy tusim siel za cca 1300-1500 EUR........................

Terminated.

Colonel32

kterej maersk set to byl konkretne, a v jakem stavu?

KLF

Citace od: Colonel32 kdy 03.11.2005, 16:02:34
kterej maersk set to byl konkretne, a v jakem stavu?

Bol to tento set, ale v akom bol stave sa uz fakt nepamatam. Viem urcite, ze nebol v 100% stave, taky som na eBay este nevidel. Ten set som uz na eBay skusal viac krat, ale vzdy to slo za 4-cifernu sumu, ci uz USD, alebo EUR. Alebo na hranici 4-cifernej sumy.
Terminated.

Colonel32

tak to je sila, dat za takovou malou lodicku 30 tisic

KLF

Citace od: Colonel32 kdy 03.11.2005, 16:25:26
tak to je sila, dat za takovou malou lodicku 30 tisic

Tak ono najvzacnejsie su na tom tie diely trupu lode. V Maersk farbe ich inde nenajdes a vyrobenych bolo velmi malo kusov. Zucastnoval som sa aj aukcie ciste len na tie diely trupu lode. Tiez som ju nevyhral. A nesetril som...
Terminated.