Tak se zase ujmu rekapitulace.

Výsledky:
1. malý Měch
2. Shmade
3. Bery
4. Mareken
5. Moon
6. Petr43
1. RZ-Žádné velké problémy, jen já se učil ovládat auto

a Shmade se tam na skokánku trochu zasekl. Vlastně to byl start přes vydlážděnou silnici a pak trocha bláta se skokem a přejezdem dřevěných prken.
2. RZ-Rovinka přes polní cestu pak skok na šutry a přejezd přes kořeny a kamení. Já měl problém s ovladatelností jinak snad žádné problémy
3. RZ-Prakticky jen slalom lesem a různě kolem stromů a přes kořeny. Mareken měl velké potíže a Petr 43 taky, oba jak s přejetím kořenu tak s malým tahem aut. Jinak všichni bez problémů.
4. RZ-No byl by tam pěkný trial.

Start byl skok ze skalky a potom tak nějak vodorovně po šíleném klouzavém svahu u jednoho krátkého výjezdu měli problém snad všichni s tím že auta jen prohrabávali na místě (hlavně to moje). Dole taková rovinka se třemi chekpointy, ale tam nebyly problémy.
5. RZ-Sprint rovně přez kořeny, pak kolem stromů a dolu přes obrovské kořeny z kopce takže fakt mazec. Tady všichni bez problémů
6. RZ-přes velký kořen a potom už jenom jednoduchá rovinka zde se projevili jasné výhody mého auta

všichni krom mě si pomohly přes úvodní kořen pak snad jen Moonovi zlobila převodovka když jel chvíli na dvojku sám se zařadil neutrál, jinak super RZ.