polský bricklink

Založil Sith, 16.11.2008, 10:48:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Sith

polský bricklink-najde se mezi vámi někdo kdo by mi sprostředkoval nákup na polském bricklinku??

dík :D

protože jsem četl návody jak nakupovat a to bych asi nezvládl je to na mě moc složité >:D

takže jestli si někdo na BL objednáváte a máte zkušenosti dejte mi prosím vědet na Jan.Brabec.1@seznam.cz

dík ;D
STAR WARS sběratel

Colonel32

Citace od: Sith kdy 16.11.2008, 10:48:58
polský bricklink-najde se mezi vámi někdo kdo by mi sprostředkoval nákup na polském bricklinku??

dík :D

Chybi ti datum narozeni (a tedy vek) v profilu.

Dopln si ho a podle nej se pak bude odvijet nase reakce.

Jose

V ČR je Kanalstore... Není problém tam nakoupit díly. A co je na těch pravidlech tak těžkého? Mě to přišlo směšně jednoduché. Objednám, odešlu glejt a čekám na info o platbě. Problém může být jazyková bariéra. A samozřejmě věk na BL 18+. Nehledě na to, že C32 napsal obsáhlý návod pro nákup dílů ze zahraničí. Takže asi tak...

Colonel32

Citace od: Sith kdy 16.12.2008, 20:27:55
coloneli vůbec sice nevím o co ti de :o, ale prostě musíš to brát tak že ne každý je prostě tak dobrý že si může objednávat lego ze zahraničí. a já si na to prostě netroufám a jestli ti to vadí tak nic nepiš >:(. hele já vím že ty objednáváš lego búhví odkud- protože ty to prostě umíš už s tím máš zkušenosti a myslím že nemáš zapotřebí psát takové blbosti :(. a věř mi že ty články o tom nákupu ze zahraničí jsem četl x-krát
>:( >:(  

Jde mi o to, ze uz se tu zase dohadujem na stejne tema.

Vsichni jsme nejak zacinali, a jsem presvedcen, ze ty podminky, kdyz ja zacinal na jare '05 byly mnohem narocnejsi, nez jake podminky mas ted - napr. funkcni PayPal, PayPay, navod na foru.

Na to, aby clovek objednal lego ze zahranici  nemusi byt dobry, musi byt jen a pouze ochotny zkouset nove veci, a byt rozhodny. Nic vic nepotrebujes. Vse ostatni je tady. Proc teda nezacnes tim, ze objednas u Kanala na BLku dily za 15-20 dolaru? Pak nakup dily za 15-20 dolaru z nemecka, a napotreti uz koupis rovnou celej set, a je po problemech.

Jestli ale nejsi ochotny neco zkusit sam, tak se ale musis smirit s tim, ze to pro tebe nikdo ze soucitu zadarmo neudela. Nebo jako cekas, ze tu budou pecena ISDcka litat lidem do pusy samy od sebe?

Udelal jsem seriozni navrh. Ja sam ho rozhodne nepovazuji za vyhodny (pro tebe), ale je ekvivalentni pristupu, ktery si tady predvedl. A uprime receno, silne pochybuji, ze ti nekdo zde na foru udela navrh lepsi, a pokud jo, tak to ber, to ti s radosti doporucim.