Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
24.05.2013, 05:28:29
Domů Nápověda Vyhledávání Mapa členů Nepřečtené Přihlásit Registrovat
Casto kladene dotazyPravidla

+  LEGO fórum
|-+  Diskuse o stavebnicích
| |-+  Archivní ročníky
| | |-+  2004
| | | |-+  7034 Pozorovací vůz - Chybné dílky
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Tisk
Autor Téma: 7034 Pozorovací vůz - Chybné dílky  (Přečteno 4070 krát)
Lomax
mazák
Czech Republic

Pohlaví: Mužské
Zaměření: Sběratel

« kdy: 19.11.2004, 23:06:44 »

Jsem v šoku. Vyplesklej Dnes jsem si pořídil 7034 Pozorovací vůz a místo dvou kousků 'Brick 1 x 2 with Handle' (30236) byla v krabici dvakrát 'Brick 1 x 2 with Clip Vertical' (30237) (jen barva je správná). Pláč

V návodu je samozřejmě vyobrazen díl 30236 a hlavní model tak nelze postavit.

Už se vám někdy stalo něco podobného?
Mám to reklamovat u prodejce (to se mi moc nechce), nebo psát do TLC, nebo...?
Zaznamenáno

Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.
Jindroush
Velký vezír
Administrátor
furťák
Czech Republic

Zaměření: Stavitel
Počet hodnocení: 19

Le Grand Visier

« Odpověď #1 kdy: 20.11.2004, 00:20:19 »

Neváhej a zavolej: 246 086 911
Pak dej vědět, jak jsi dopad.  Škleb
Zaznamenáno

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)
Lomax
mazák
Czech Republic

« Odpověď #2 kdy: 29.11.2004, 15:04:51 »

Protože jsem měl zrovna otevřenou objednávku u Legulky, tak jsem si objednal oba dílky tam. Dnes přišly, vyšlo to levnější než ten případný telefon Mrk (kus za 4 Kč).

Takže se ale bohužel nedozvíme, co by na to řekli v TLC... Don Quijotských bojů mám totiž už plné zuby.

Zajímavé je, že i když jsem se docela snažil, nikde jsem nenašel (např. na Lugnetu) zprávy o podobných chybách ve stavebnicích Lego (což ale neznamená, že tam nejsou -- chyby i zprávy).
Zaznamenáno

Před odesláním příspěvku jej obohaťte automaticky o odkazy na Lugnet, nebo dokonce o české názvy, ceny a výpočet slevy.
Nechte svůj Firefox vyhledávat sety pravým myšítkem na serverech Lugnet, Peeron a dalších.
KLF
Terminated.
furťák
Slovakia

Terminated.

« Odpověď #3 kdy: 29.11.2004, 15:15:43 »

Ja s tym skusenost mam. Uz som to tu niekde tusim aj pisal, ale aby si nemusel hladat, napisem znova. Mrk Este v 80tych rokoch som v jednej Space kozmickej lodi mal zle vylisovane zlte okno. Doslova tam nedotiekla ta hmota. To som ale nereklamoval - kde aj ? Ale teraz v 90tych rokoch sa mi stalo, ze mi daco chybalo - bez vahania som kontaktoval cez e-mail LEGO Servis a do 3 (troch!) dni od poslania e-mailu som mal doma diel !!! Toto si nerobim srandu. Raz to bolo do 3 dni a raz do 4. A samozrejme velke ospravedlnovacky. Mrk Ale raz som bol aj v Tescu vratit LEGO, lebo mi tam chybal diel a vymenili mi to. Otvorene LEGO vymenili za nove. Inak takto by sa dalo prist lahko k suciastkam, ktore potrebujes. Mrk De facto kazdy obchod by Ti mal set vymenit (myslim, ze na Slovensku to aj robia) a dat Ti novy. Vyberes co potrebujes a vratis ako reklamaciu. Mrk Ale toto uz je navadzanie na necestnost, takze toto ber len ako vtip !
Zaznamenáno

Terminated.
Jindroush
Velký vezír
Administrátor
furťák
Czech Republic

Zaměření: Stavitel
Počet hodnocení: 19

Le Grand Visier

« Odpověď #4 kdy: 29.11.2004, 15:44:38 »

No a já - motorek z 8479, 8 týdnů než přišel a to chtěli ten vadnej zpátky. Bylo to přes LEGO Trading.
Zaznamenáno

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)
Lomax
mazák
Czech Republic

« Odpověď #5 kdy: 29.11.2004, 17:58:15 »

Aha, Smajl tak to tomu už rozumím. Nikde se o tom nemluví / nepíše právě proto, že je to teď tak časté.  Škleb

Teď jsem dokonce našel formulář, kterým se to řeší. Díky všem za postrčení správným směrem.

Jinak nostalgicky vzpomínám na časy, kdy šedá byla šedá, kostky byly všechny a přesně na sebe seděly a nechyběly jim části. Mrk
Zaznamenáno

Lomax
mazák
Czech Republic

« Odpověď #6 kdy: 08.12.2004, 00:15:50 »

Teď jsem dokonce našel formulář, kterým se to řeší.

V reakci na můj report zmíněným formulářem mi včera z TLC dorazil dopis s chybějícími dílky. Přiložen je i omluvný dopis. Podivné ale je, že kromě požadovaných 2 kusů DkGray 'Brick 1 x 2 with Handle (30236)' jsem dostal navíc ještě 2 kusy Gray 'Technic Brick 1 x 2 with Holes (32000)'. To mi ale samozřejmě nijak nevadí, naopak.

Možná jsem formulář vyplnil nesrozumitelně, i když jsem se snažil dodržet i všechny pokyny, které tam byly... Mrk
Citace
Missing a part from a new purchase
Set number (required): 7034
Parts Description: Missing 2 pieces of Dark Gray Brick 1x2studs with Handle, instructions page 19 / step 18, instructions page 20 / step 2.

BTW dílky '32000' nejsou mezi těmi, které jsou potřeba v krocích strana návodu 19 / krok 18, strana návodu 20 / krok 2, ale v setu 7034 obsaženy jsou (ty 2 kusy).
Zaznamenáno

Stran: [1] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 28 dotazů.