|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TomG
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Stavitel

Only the best can survive
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 12.01.2006, 12:08:50 » |
|
Prečo?
Prostě mi to nějak celkově nesedí - tvarově, barevně,... Konstruktivní kritiku neumím poskytovat.  ja bych to videl nasledovne, nesedi tam ta cervena strecha, i ten kousek vzadu na lokomotive, pak cerne dvere, misto tech sedych anten by byly lepsi bar 4L, pokud mate a nepochopitelne jsou tam ty kourova skla, hlavne tolik, uplne by stacilo jedno ci dve, ale pruhledne.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Only the best can survive.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cavelon
furťák

Pohlaví: 
Zaměření: Sběratel i stavitel

Lego & Trains Maniac
|
 |
« Odpověď #26 kdy: 12.01.2006, 13:36:34 » |
|
Len sa prosím, kvôli tomuto nepohádajte.  1. Ďakujem za konštruktívnu kritiku, výhrady budú konzultované s autorom.  2. Zatiaľ sú tu iba čiste Kubkove výtvory, do ktorých som ja nezasahoval, takže aj ich úroveň je daná Kubkovmu veku. O tom vagóniku k Santa Fé som ani nevedel. Náhodou som to objavil a páčilo sa mi to, tak som to sem hodil. Môže to byť zároveň aj inšpirácia pre iných (malých aj veľkých) staviteľov.  3. Dal som to tu len tak pre zaujímavosť, nie v očakávaní, že tu bude tisíc pochvál. Kľudne píšte aj čo sa Vám nepáči!  4. Časom tu budú aj moje, resp. naše spoločné výtvory. Zdalo sa mi to tak lepšie - dávať to do jednej témy, než zakladať mnoho nových. Takže: Kritizujte, píšte čo cítite. Spolu s Kubkom sa na Vaše príspevky vopred tešíme.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|