Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
19.06.2013, 15:21:05
Domů Nápověda Vyhledávání Mapa členů Nepřečtené Přihlásit Registrovat
Casto kladene dotazyPravidla

Výstava Lipno Point - vernisáž 1.6.2013
Informační leták | Video upoutávka

+  LEGO fórum
|-+  Diskuse o stavebnicích
| |-+  Archivní ročníky
| | |-+  2007
| | | |-+  2. KATALOG 2007 !!!Právě vyšel!!!
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Tisk
Autor Téma: 2. KATALOG 2007 !!!Právě vyšel!!!  (Přečteno 10105 krát)
kupeclega
bažant
**
Czech Republic

Pohlaví: Mužské
Zaměření: Sběratel
Počet hodnocení: 9

« Odpověď #30 kdy: 06.09.2007, 22:05:42 »

Soudím podle vlastního vkusu,prece jakozto nezávislého KFOLa me neovlivní názor vetsiny!Prsote me vetsina veci nezaujala... Kuliočko,mozná vypadám jako exot,ale tak to proste je... Vypláz

Jj, vypadáš jako exot.

Propadám nadšení a trochu i smutku, protože v žádném případě nestihnu nakoupit, co bych chtěl. Trochu mě zklamala omezená nabídka SW a absence Batanku. Jinak ve všech směrech výrazné zlepšení. Zvláště množství stavebnic obsahující nové IR motory, kterým já holduji. V tomto směru se mi velmi líbí Monster dino, poměr cena/počet techniky je velmi dobrý.
Tak to nás exotů je asi víc. Koupil jsem si jediný set letošní nový set 7090(minivrhací stroj se dvěma vojáky a kostrou na koni) a stačilo mi. Nechci odsuzovat celý rok 2007, ale ty kostky naomak už nejsou co bývaly. A když jsem si na krabici přečetl, že to už dělají i v Číně, tak mi to bylo jasné. Místy se mi zdálo, že držím v ruce Brick. Prostě matroš dělá hodně. Jsem hold castle a pirates oldtimer.
Z letošního roku se mě osobně nejlíp jeví Technic a doufám, že i na mě nějaký ten katalog ještě zbude(abych nebyl úplně mimo téma).
Zaznamenáno
Hansel
suprák
Czech Republic

Zaměření: Sběratel i stavitel
Počet hodnocení: 4

Má nejoblíbenější životní póza

« Odpověď #31 kdy: 06.09.2007, 23:07:25 »

Tak to nás exotů je asi víc. Koupil jsem si jediný set letošní nový set 7090(minivrhací stroj se dvěma vojáky a kostrou na koni) a stačilo mi. Nechci odsuzovat celý rok 2007, ale ty kostky naomak už nejsou co bývaly. A když jsem si na krabici přečetl, že to už dělají i v Číně, tak mi to bylo jasné. Místy se mi zdálo, že držím v ruce Brick. Prostě matroš dělá hodně. Jsem hold castle a pirates oldtimer.
Z letošního roku se mě osobně nejlíp jeví Technic a doufám, že i na mě nějaký ten katalog ještě zbude(abych nebyl úplně mimo téma).

Nevím, zda to stále platí.
Každopádně nadávání na kvalitu kostek je zde častá kratochvíle.
Zaznamenáno

Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní Smajl
Tomášek
Now only Matchbox collector, cars lover
furťák
Czech Republic

Zaměření: Sběratel i stavitel

Blink 182

« Odpověď #32 kdy: 07.09.2007, 21:33:46 »

Nevím, zda to stále platí.
Každopádně nadávání na kvalitu kostek je zde častá kratochvíle.

Podle mě se tam může leda tak vyrábět ta gumička ... Nevim
Zaznamenáno

Procházím DARK AGE.
Stran: 1 [2] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 25 dotazů.