Soudím podle vlastního vkusu,prece jakozto nezávislého KFOLa me neovlivní názor vetsiny!Prsote me vetsina veci nezaujala...

,mozná vypadám jako exot,ale tak to proste je...
Jj, vypadáš jako exot.
Propadám nadšení a trochu i smutku, protože v žádném případě nestihnu nakoupit, co bych chtěl. Trochu mě zklamala omezená nabídka SW a absence Batanku. Jinak ve všech směrech výrazné zlepšení. Zvláště množství stavebnic obsahující nové IR motory, kterým já holduji. V tomto směru se mi velmi líbí Monster dino, poměr cena/počet techniky je velmi dobrý.
Tak to nás exotů je asi víc. Koupil jsem si jediný set letošní nový set 7090(minivrhací stroj se dvěma vojáky a kostrou na koni) a stačilo mi. Nechci odsuzovat celý rok 2007, ale ty kostky naomak už nejsou co bývaly. A když jsem si na krabici přečetl, že to už dělají i v Číně, tak mi to bylo jasné. Místy se mi zdálo, že držím v ruce Brick. Prostě matroš dělá hodně. Jsem hold castle a pirates oldtimer.
Z letošního roku se mě osobně nejlíp jeví Technic a doufám, že i na mě nějaký ten katalog ještě zbude(abych nebyl úplně mimo téma).