Filip Kousal

Založil Aki, 09.08.2005, 20:26:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aki

Na stránkách Legáčka se objevil inzerát chlapíka od kterého jsem v minulosti bral a musím vás upozornit na jeho silně nesolidní jednání!
Text inzerátu:
Lego system - FKousal@seznam.cz - Tel: 732 709 890 - 2.8.2005 9:24:26
Vše ve dobrém stavu a komplet s návody.Katalogový čísla podle, kterých se dají dohledat ve starších Lego katalozích.Jsou to stavebnice z různou tématikou,.čísla jsou 8862(technic),6175, pak menší kusy,6430,6057,6266,6664,6665,6246,pak doplňky 6234,6533,6514,6235,6831,6008 pak to je hromádka mix materiálu na součástky... (elektrik) Transformátor a regulátor rychlosti pro vlaky Lego system č.4548,Lego technik pohonná jednotka č.8720.Cena záleží na tipu stavebnice.


Když jsem od něj bral, oháněl se 100% stavem stavebnic, nejvhodnějším pro sběratele etc. etc.
Lego od něho přišlo, špinavé, polámané, několik dílků i panáčků chybělo a hlavně jsme se domluvili na určité souhrné ceně za čtyři stavebnice. Chlapík si to zřejmě rozmyslel a místo oněch 4 nakonec poslal za původní cenu jenom tři! Na upozornění reagoval ještě: Jde o nedorozumění,myslel jsem,že jste chtěl jen tyhle tři.Mám návrh,vyberte si nějakou stavebnici z nabídky a já vám to k tomu přibalím., ale pak už dělal jenom mrtvého brouka a na další Emaily nereagoval ! Všem doporučuju vyhněte se mu a jeho nabídky ignorujte!!!

Mates

#1
Vážený p. Filip Kousal z níže uvedené adresy je neseriózním prodejcem a lživým obchodníkem. I když se jednalo o prodej v Praze, nereagoval na osobné předání a zásilku poslal balíkem, ve kterém byl pouze jeden ze dvou smluvených setů (naštěstí ten nižší ceny). Díky tomu se ale dopustil skutkové podstaty činu podvodu za účelem svého obohacení, za což bych mu já osobně napálil 2-3 roky nepodmíněně. >:( >:( >:(

Vše mohu doložit mailovou korespondencí!!!  ::) 8)

....uvádím i adresu tohoto milého spoluobčana, který s oblibou ulehčuje našim peněženkám s účelovým podvodem. ;)

Filip Kousal
Na Chobotě 1347
Praha 6 - Řepy

FKousal@seznam.cz
Tel.: 732 709 890


Nevím, co budete potřebovat sebou, ale ARMY shopu je po Praze dost....  :P >:D >:D >:D ;D

Legáček

Hrůza - hned jeho inzeráty vymažu !!! Vůbec jsem o tom nevěděla.
LEGÁČEK - specialista na lego
www.legacek.cz

Aki

#3
Citace od: Legáček kdy 11.08.2005, 11:05:30
Hrůza - hned jeho inzeráty vymažu !!! Vůbec jsem o tom nevěděla.

Tak mám za to, že kauza pokračuje. U Katky se po vymazání inzerátu páně Kousalově, objevil inzerát nový, tentokrát s jinou adresou, ale stejným zbožím!!!! Pár setů, tedy ubylo, ale to by se dalo přičíst tomu, co už stačil prodat (přeci jenom jsou stránky Lagáčka asi nejnavštěvovanější).
Text nového inzerátu je:

Lego system,technic - vojta85@seznam.cz - Tel: 235325180 - 11.8.2005 15:24:59
Prodám stavebnice čísel 6175,6430,6664,6665,6533,6514,6246,6266,6234,6235,6831+technic č.8810.,vše s manuály a kopletním,100%stavu.Ceny po domluvě.Jednotlivé foto mohu zaslat na e-mail.


Tomu říkám Ofuk!

PS Katko ty jsi mu psala i nějaký dopis?

Mates

To je neuvěřitelná drzost. Věřím tomu, že admin seznamu by potvrdil, že ten email byl založen dnes! ::) :o

Aki

#5
Zkoušel jsem zjistit majitele té pevné telefonní linky, ale nemohu přijít na to jak hledat podle čísla. Nicméně, na té jeho adrese, není uvedená žádná neutajená linka.

Případně, není možné zjistit, zda byl inzerát zadáván ze stejné počítačové adresy?

Colonel32

#6
jo, bylo, pokud nesel prez proxi server, ale to bych nepredpokladal. Jen by musela byt vule na strane @seznam.cz, kteri o nicem nevi, a i kdyby vedeli, tak to budou ignorovat - i kdyz, neco me napadlo. aby mohl podat inzerat, musi byt, pokud se nepletu, na legacku registrovan. Tak co mu primo zrusit registraci? Nebo vystavit seznam nepoctivych lidi i na legacku, to by koukali  ;D

Mates

#7
Citace od: Colonel32 kdy 12.08.2005, 00:56:30
jo, bylo, pokud nesel prez proxi server, ale to bych nepredpokladal. Jen by musela byt vule na strane @seznam.cz, kteri o nicem nevi, a i kdyby vedeli, tak to budou ignorovat - i kdyz, neco me napadlo. aby mohl podat inzerat, musi byt, pokud se nepletu, na legacku registrovan. Tak co mu primo zrusit registraci? Nebo vystavit seznam nepoctivych lidi i na legacku, to by koukali ;D
Jo to nezní špatně, ale to by zase musela zakročit Katko... Katkóó kde Tě máme?!?  :D ;D

Citace od: Aki kdy 11.08.2005, 22:04:27
Zkouąel jsem zjistit majitele té pevné telefonní linky, ale nemohu přijít na to jak hledat podle čísla. Nicméně, na té jeho adrese, není uvedená ľádná neutajená linka.
Případně, není moľné zjistit, zda byl inzerát zadáván ze stejné počítačové adresy?
To myslím nebude problém zjistit, jdu na to ...  :P ;D 8)
...Tak jsem se na to díval a bude se asi jednat o utajenou telefonní linku ;) Můžu ale skoro s jistotou říci, že je to pevná linka na adrese Na chobotě 1347/12, Praha (Řepy).
Našem jsem spoustu sousedů, kteří mají podobné tel. číslo, jen ta koncovka se liší....
Šemorová - Vítková Františka, MUDr. - 235 325 178
Šteflová Ludmila, Mgr. - 235 325 170 atp.  ;D
Jediné co mají operátorky Telecomu je Kousalová Irena, na stejné ulici, jen jiné číslo popisné a jedná se o neveřejné číslo.

sam.no

Tak už jste si toho taky všimli, jen co to Katka smaže, už se to tam objeví znova. To je děs.

Legáček

Ahoj,

já mu nepsala - myslíte že je to taky on?? - tak já to smažu
LEGÁČEK - specialista na lego
www.legacek.cz

Legáček

Já to teda vymazala - uvidíme co se bude dít - pokud mi tam někdo občas juknete budu moc ráda - dnes to asi nestihnu moc hlídat.

Ale asi nemá čisté svědomí - to by napsala, proč jsem  to smazala?? Myslím že určitě chodí i na kostky - proto dal inzerát s jinou adresou - ví , že o něm víte.

To jak v detektivce  8)  :-\
LEGÁČEK - specialista na lego
www.legacek.cz

Colonel32

hele, a co na nej podat trestni oznameni za podvod? Jedni flojdi, co by si ho trosku proklepli, sepsali protokol... nestacilo by to?

Lucka

Tak, zachovala jsem se dnes tak jak se mi příčí - proti mému přesvědčení o dobrých mravech, ale přemluvili jste mě a raději jsem ohlídala svojí peněženku.

Vysvětlení : předtím než vznikla tato diskuse jsem si objednala od pana Filipa Kousala (adresa uvedené v diskusi výše souhlasí) 2 sety, které se mi zdály výhodné  a dětem by se určitě líbily 6418 a 6076. Balíček přišel, osobní předání v Praze také neproběhlo i když jsem to nabízela. Protože jsem neměla čas balíček vyzvednou, tak v průběhu doby začala tato diskuse. Ze začátku jsem váhala, ale když se vás přidalo víc, rozhodla jsem se balík nepřevzít a vrátit. Protože se mi takové jednání opravdu příčí, tak jsem panu Kousalovi alespoň uhradila poštovné. To jen tak na vysvětlení kdyby náhodou někde vznikly nějaké fámy. Emaily mohu doložit a složenku za poštovné taky.
Jen doufám že jste se nespletli a nenařkli někoho jiného, to by bylo trapné.  :-[

Nicméně, věřím vám.

Lucka

Ještě jsem zapoměla v balíčku byl prý jen jeden set, takže pokud bych chtěla i ten druhý, musela bych znovu platit poštovné !!!

Aki

#14
Citace od: Lucka kdy 12.08.2005, 11:30:00
Jen doufám že jste se nespletli a nenařkli někoho jiného, to by bylo trapné.  :-[
Tak o to se Lucko bát nemusíš! Kdybych si nebyl opravdu jistý (a současně zdravě naštvaný - i když se mi to stalo již v dubnu), tak sem něco takového vůbec nenapíšu.
Chtěl bych ale ještě říci jedno: Je možné že třeba tobě poslal ten balíček správně, aniž by tvé pěněžence nějak ulehčil. Ovšem už jenom vědomí toho, že někoho jiného okradl, by mnělo lidi přimět k bojkotu takového člověka. Takovéto jednání totiž vyvolává další otázky, jako: Je to pro něho běžný vzorec chování? Přišel k těm setům legálně? Chci podporovat takovéto jednání?  8)
Takže ti za tvé odmítnutí opravdu tleskám!
Citace od: Lucka kdy 12.08.2005, 11:31:32
Ještě jsem zapoměla v balíčku byl prý jen jeden set, takže pokud bych chtěla i ten druhý, musela bych znovu platit poštovné !!!
A za jakou cenu ti to přišlo, toho jednoho setu, nebo obou? Domlouvala jsi cenu společně za oba sety, nebo každého zvlášť?

Colonel32

prisel k setum legalne? o tom bych zrovna nepochyboval...

Lucka

Chtěla jsem toho původně víc, a protože jsem opravdu legácký začátečník a peněz je málo, tak toho zas tak moc nemáme, takže jsem nakonec souhlasila s 6418 za 900 Kč a 6076 za 1050. Přišel jen ten hrad (podle emailu od pana Kousala) včetně poštovného, které jsem mu vrátila složenkou.

Jinak jsem mu dnes psala, protože je mi toto jednání opravdu proti srsti a přišel mi tento email :

Dobrý den.To by mne zajímalo,kdo mne kritizoval a z jakého důvodu,ale mám podezření na jednoho prolhaného pána,který ode mne koupil vláček lego ve zcela 100%a za nízkou cenu(cca 450) a ještě mne neustále osočoval z podvodu a jak se říká hodil jedovatou slinu,proto jsem mu raději neodpovídal,nemám chuť jednat s lidmi,kteří lžou a ještě pomlouvají.Na druhou stranu chápu,že jste se nechala ovlivnit,asi bych udělal na Vašem místě totéž.Rušil jsem celou zbírku a nejsem žádný podvodník,nebo překupník jako je ten pán co mne osočuje,ještě jsem se tam nepodíval a raději nechci je mi z těchto zlích lidí na nic.Faktem je,že když chce někdo někoho poškodit,není to vůbec problém a pomluvám se člověk neubrání.Děkuji za od Vás solidní jednání a navrhuji,aby jsme se sešli osobně jste si zkontrolovala co kupujete,pokud máte tedy ještě zájem,samoz.-tu dobírku co jste uhradila.S pozdravem F.K.


Tak nevím co si o tom myslet. Asi jsem ve svém věku stále naivní že věřím všem lidem (tím myslím pana Kousala).

Colonel32

MATES ze je prekupnik? no to je teda vysmech... mates je mozna kupnik, ale prekupnik... ?

inu, jestli ho zajimalo, kdo ho kritizoval, tak at si precte diskusi tady...

Aki

#18
Citace od: Lucka kdy 12.08.2005, 12:05:26
Tak nevím co si o tom myslet. Asi jsem ve svém věku stále naivní že věřím všem lidem (tím myslím pana Kousala).
Abych tě tedy přesvědčil úplně: Nekupoval jsem žádný vláček, ale tyto 4 sety: 6048, 6059, 6057 a 6430. Poslední mi nepřišel a byl znovu inzerován! Reklamoval jsem tímto textem:

Tak mi balíček právě přišel, ale musím říci, že spokojený nejsem. Dohodli jsme se na čtyřech setech a přišli jenom tři. Chybí 6430! Co s tím uděláme?

Reakci páně Kousalovu jsem již zveřejnil, tedy částečně, zbytek je zde: Jinak balné jsem vám nepřipočítal vůbec a cena je víc jak solidní.Těším se odpověď.

Má odpověď byla taková, že stále chci i onen čtvrtý set a že doufám, že mi ho pošle. V dalším Emailu jsem se mu znovu připomínal a ještě připsal další:
A ještě k tomu "cena je víc jak solidní.": právě jsem dokončil inventuru té zásilky a chybí mi celkem 43 dílů, 2 panáčci a další tři díly jsou zlámané a musel jsem je vyhodit. Nepočítám do toho zlomený clips u sedla a natrženou lodní plachtu, či chybějící orig. provázek, to jsou závady se kterými jsem vcelku počítal. Nejvíc mně, ale zlobí ti dva panáčci.... Neříkám, že je ta cena špatná (za všechny 4 sety), ale psal jste o: "Vše ve výborném stavu. - Vhodné i pro sběratele".....

A pokud si myslí, že nejednal nemorálně, tak doufám že se tu ukáže, vše vysvětlí, omluví se a splní to co se dojednalo!
Jo a aby v tom měl jasno rozhodl jsem se, že mu napíšu další Email - to aby věděl, kdo jeho podfuky zveřejnil (první  ;))!

Colonel32

treba tim vlackem mysli me.. ja jsem s nim taky jednal, chtel jsem od nej jeden vagon (ne vlacek) a nabizel jsem mu 450, ale nakonec z obchodu seslo, konkretne ja na to nejak zapomel, a on se nepripomel, ze to mam vzit, tak uz jsem to pak dal neresil - navic to nebylo dohodnuty ve stylu 100% beru, zitra tam a tam, jen jsem o to proste mel zajem

otaznik

Citace od: Lucka kdy 12.08.2005, 12:05:26
6418 za 900 Kč a 6076 za 1050

Trošku drahé, doporučuji dříve než s cenami budeš souhlasit zeptat se tady, jestli ten prodejce náhodou nepožaduje výrazně více, než co je obvyklé.

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 12.08.2005, 12:11:57
MATES ze je prekupnik? no to je teda vysmech... mates je mozna kupnik, ale prekupnik... ?
inu, jestli ho zajimalo, kdo ho kritizoval, tak at si precte diskusi tady...
Nevím, koho myslí, ale já jsem měl dohodu tuto a maily mám skovány všechny!!! To je pro Lucku!

< > ================= Původní zpráva =================
< > Komu (To): "T.G.M." <FKousal@seznam.cz>
< > Předmět (Subject): Re: OdpověďRe: OdpověďSbazar: LEGO stavebnice ruzne
< > Datum (Date): 23. 6. 2005 15:19
< > ==================================================
< >
< > < Dobrý den,
< > < měl bych zájem o set 4543 a 6790, jsou ještě k mání? A co hromádka mixu? Sháním nějaké součástky, okna, dveře, střechy.
< > < Pokud byste měl ty dva sety, tak bych za ně nabídl 300,-Kč. Souhlasíte?

< ================= Původní zpráva =================
< Od (From): "T.G.M." <FKousal@seznam.cz>
< Předmět (Subject): OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďSbazar: LEGO stavebnice ruzne
< Datum (Date): 23. 6. 2005 15:38
< ==================================================
<
< > Jadná se tedy o železniční vagón č.4543 a bandita č 6790? Pokud jde o mix to bych se musel podívat,ale mám za to,že tam nějaké jsou.Za ty dvě však požaduji min.490Kč,jestli souhlasíte dohodnem se.Zatím

================= Původní zpráva =================
Komu (To): "T.G.M." <FKousal@seznam.cz>
Předmět (Subject): Re: OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďSbazar: LEGO stavebnice ruzne
Datum (Date): 27. 6. 2005 8:06
==================================================

< Dobrý den,
< mohu se zeptat jak to vypadá? Souhlasíte s moji nabídkou? Já mám od středy dovolenou, tak abychom se případně stihli domluvit na poslání.
< Děkuji za zprávu.

# ------------ Puvodni zprava ------------
# Od: T.G.M. <FKousal@seznam.cz>
# Predmet: OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďSbazar: LEGO stavebnice ruzne
# Datum: 27.6.2005 22:55:34
# ----------------------------------------
# Byl jsem mimo,takže se omlouvám.Jinak souhalsím,ale s tím poštovným nevím,jestli
# to bude hodně drahé,tak to zahrnu k té ceně,balné vám počítat nebudu..OK? Jestli
# teda souhlasíte tak mi zašlete adresu a já vám co nejdříve pošlu.S pozdravem
# F.K.

Mates

#22
Po tom, co přišel balík! Mimochodem jsem ho otvíral hned na poště, takže mám svědky!!!

< ------------ Puvodni zprava ------------
< Komu (To): "T.G.M." <FKousal@seznam.cz>
< Predmet: Re:OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďSbazar: LEGO stavebnice
< ruzne
< Datum: 02.7.2005 19:00:59
< ----------------------------------------
< Dobrý den,
< obdržel jsem od Vás balík, ale chyběl tam set, který jsem také požadoval, a na
< kterém jsme se domluvili - bandita č. 6790. Mohl byste mi jej prosím ještě
< poslat? Nebo se můžeme domluvit i na osobním převzetí, když jste z Prahy 6 -
< Řepy.
< Děkuji za odpověď.

# ------------ Puvodni zprava ------------
# Od: T.G.M. <FKousal@seznam.cz>
# Predmet: OdpověďRe:OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďRe: OdpověďSbazar: LEGO
# stavebnice ruzne
# Datum: 04.7.2005 09:44:54
# ----------------------------------------
# Dobrý den,
# To nechápu,osobně jsem ho tam dával,to není možné..Druhá stavebnice byla
# komplet?? Nevypadl vám někde,když jste to rozbaloval?Bohužel omlouvám se,ale za
# tohle nemohu,snažil jsem se to poslat co nejšetrněji..S pozdravem F.K.

# ------------ Puvodni zprava ------------
# Komu (To): "T.G.M." <FKousal@seznam.cz>
# Predmet:
# Datum: 04.7.2005 19:19:50
# ----------------------------------------
# Dobrý den,
# v balíku nebyl. Otevíral jsem jej hned na poště, paní co tam seděla mi byla
# svědkem. Druhá stavebnice byla komplet, tak jsem si spíše říkal, že jste ji tam
# asi jen zapomněl dát. Nebyl tam ani návod, ani jedna součástka navíc...Nemohl
# byste se ještě náhodou podívat, možná se to stalo omylem. Díky.

No a pořád dokola, po dalších mailech už ani nereagoval. Lucko, promiň, ale uznej, že jsem dal tomu podvodníkovi šanci, mohl to spravit!

Jo a přiznávám se všem
jsem strašlivě velký překupník LEGA, to musí uznat každý, kdo mě zná!!!Tak si dejte POZOR
:P >:D >:D >:D ;D

Lucka

Díky za zaslání korespondence. Obrázek vcelku mám udělaný. Teď jsem to chvíli nesledovala, zaměstnávaly mě děti. Jestli to je drahé nebo ne, to já nepoznám ale díky za tip, příště se optám. Dcerce se líbí Scala, kdyby jste o něčem věděli, hlavně ta s koníkem.
Je smutné že jsou mezi námi nefér lidé :'(. Spálila jsem se už víckrát a je mi z toho vždycky smutno  :'( ???. Přesto dál neztrácím víru  :D.

Colonel32

#24
Citace od: otaznik kdy 12.08.2005, 13:56:01
Citace od: Lucka kdy 12.08.2005, 12:05:26
6418 za 900 Kč a 6076 za 1050

Trošku drahé, doporučuji dříve než s cenami budeš souhlasit zeptat se tady, jestli ten prodejce náhodou nepožaduje výrazně více, než co je obvyklé.

me ty ceny prijdou celkem v pohode:
6418 mas 272 dilu, 6076 ma 206, ale zas je to starej hrad.
6418 maj akorat novy za cca 100 dolaru, ale 6076 mas na BL za 30-80 dolaru,

takze pokud ty sety byly kompletni, tak bych v tom takovy problem nevidel...

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 12.08.2005, 15:06:16
Citace od: otaznik kdy 12.08.2005, 13:56:01
Citace od: Lucka kdy 12.08.2005, 12:05:26
6418 za 900 Kč a 6076 za 1050

Trošku drahé, doporučuji dříve než s cenami budeš souhlasit zeptat se tady, jestli ten prodejce náhodou nepožaduje výrazně více, než co je obvyklé.

me ty ceny prijdou celkem v pohode:
6418 mas 272 dilu, 6076 ma 206, ale zas je to starej hrad.
6418 maj akorat novy za cca 100 dolaru, ale 6076 mas na BL za 30-80 dolaru,

takze pokud ty sety byly kompletni, tak bych v tom takovy problem nevidel...


Mě to přišlo hodně moc drahý, 6418 se těžko poměřuje, protože je spíš na ebayi než na bricklinku, ale 6076 za 1050Kč je super drahý, alespoň podle mých měřítek. Starej hrad jsou starý classic castle sety a ty jsou v poměru díly/cena rozhodně lepší než tato nabídka.

Colonel32

ano, podle "tvych" meritek... jenze na kazdej na ebayi kupuje s tim, ze biduje jen o euro vic, nez to minimalne chodi, uz jsem se setkal i s clovekem, ktery se nechal prekecat na stare televizaky (jedno, blbe, modre, auticko) za 500, ze pry bylo v hoodne dobrem stavu - to uz je trochu hodne i na me

Aki

Citace od: Aki kdy 12.08.2005, 12:25:36
Jo a aby v tom měl jasno rozhodl jsem se, že mu napíšu další Email - to aby věděl, kdo jeho podfuky zveřejnil (první  ;))!
Takže jsem napsal podle mne ještě vcelku slušný dopis (opravte mne pokud se pletu):

Přeji pěkný den.
Vzhledem k tomu, že jste se doposud nejenom neozval, ale ani neuvedl námi dohodnutou věc do pořádku, zveřejnil jsem vaše jednání mezi lego fandy. A protože jsem se následně dozvěděl, že jsem nebyl ani sám, komu jste poslal méně zboží za stejnou cenu, musím vám říci, že vaše jednání považuji za nemorální a trestné!
Tento dopis píšu hlavně proto aby jste věděl kdo toto zveřejnění má na svědomí. To že už o něm víte, vím. Doufám že tím, že se o tom dozvědí ostatní legopozitivní jedinci, vám alespoň ubude možnost podvádět další.


No a obdržel jsem tuto odpověď:
Pane. Nestojíte mi ani za odpověď, lidský hyenismus v této zemi nezná mezí. Vaše jednání je víc než ubohé až onanické. Ukájíte se na mé osobě, a jestli budem mluvit o trestním jednání - Co jsem Vám proboha udělal???!!! Vy jste na mne akorát vydělal (stav lega vůči ceně byl pro Vás výhodnější, než koupě akcií Microsoftu před 20 lety). Trestní oznámení zvažuje moje matka pro pomluvu. Jsem slušný člověk a jestli máte něco proti mé osobě (což je nemožné, protože mne neznáte), můžeme si to vyříkat spolu osobně.!!! Řešíte snad počet hrášků v polévce*

Říká se, že nejlepší obranou je útok, toto mne ale docela pobavilo, i když nevím jestli má cenu mu na toto vůbec odpovídat.  :-\

*Hrubky, chybějící písmenka a další jsem opravil, aby se to dalo číst.

Micho

Zbytočne sa budete nad ním pohoršovať. Kombinácia určitých ľudských vlastnosti spôsobuje to, že on si je istý svojou pravdou a fakt nevidí, čo spôsobuje. Čím mu budete viacej argumentovať, tým viacej bude na vás útočiť. On argumenty vníka ako kritiku - ako útok na svoju osobu. A ešte je možné, že to celé ho svojským spôsobom baví ....

Takže je super, že sa to vie. A kašlite naň.  ;)

Colonel32

#29
prestoze to vidi asi kazdy, rad bych to vytahnul na svetlo, at se tim pak da lepe ohanet.

Tento clovek (p. Kousal) reaguje naprosto stejne, jako jakykoli clovek, pristizeny pri cinu. Absolutne neodpovida na otazku, ktere mu byly polozene, a misto toho argumentuje naprostymi nesmysly (nebo spise lhanim, to je presnejsi)

Ale ja mu ted na jeho otazky klidne odpovim, nakonec jeho mati to cist bude...


Nestojíte mi ani za odpověď - vzdyt odpovidate

lidský hyenismus v této zemi nezná mezí - proto jsme tuhle diskusi zavedli

Co jsem Vám proboha udělal???!!!  - PODVEDL jste ho.. ale to je pro vas vec zrejme naprosto normalni, kdyz se tomu vubec nedivite...

Vy jste na mne akorát vydělal - dalo se to sehnat mnohem levneji a v lepsim stavu - vydelal jste vy, ne pan Aki. Ale hlavne, vydelal jste podvodem

Trestní oznámení zvažuje moje matka pro pomluvu. - jestli ho poda, tak se na to opravdu tesime...

Jsem slušný člověk - pane, jste H0VN0 slusny clovek.. vy ani nevite, co je to slusny clovek je...

Řešíte snad počet hrášků v polévce - ne, jen se snazime SLUSNE LIDI varovat pred takovymi, jako jste vy.