(Vlastní) Bílá budova

Založil rdk, 25.07.2005, 10:28:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rdk

Jukněte na fota budovy, na kterou jsem přikupoval ty bílý kostky. Bohužel to nedopadlo tak dobře, jak bych chtěl (mám málo arches a slopes >:(), takže to už nebudu dokončovat, rozeberu to a poskládám něco jinýho.  8)

rdk

A ještě jedno foto:

Micho

Tak toto vyzerá vynikajúco, škoda, že to chceš zbaliť ....  :o

KLF

Velmi pekne ! Na tej prvej fotke mi to vzdialene pripominalo Biely dom. ;) Ten by sa zrejme tiez dal postavit.
Terminated.

myth

Z tohto by sa dal postaviť pekný antický chrám, prípadne fórum alebo kúpele. Porozmýšľaj nad tým keď budeš stavať ;)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Cavelon

Mne sa to páči a nerozoberal som to. Keď už je to v takom pokročilom štádiu výstavby, tak by som sa nevzdával a radšej by som ešte dokúpil potrebné dieliky. ;)

rdk

Citace od: Cavelon kdy 25.07.2005, 10:51:49
Mne sa to páči a nerozoberal som to. Keď už je to v takom pokročilom štádiu výstavby, tak by som sa nevzdával a radšej by som ešte dokúpil potrebné dieliky. ;)

Nojo, jenže ikdyž dokoupím dieliky, tak to stejně musím dost rozebrat, abych je tam mohl dát. Takže to rozeberu sakumprásk a bude to.

Tady je ještě fotka zezadu - to už mi došla fantazie ;D. Prý to vypadá jako krematorium 8)

muzzo

Je to vazne dobry. A jako krematorium to rozhodne nevypada, spis jako muzeum.

Mates

Citace od: rdk kdy 25.07.2005, 10:28:18
Jukněte na fota budovy, na kterou jsem přikupoval ty bílý kostky. Bohuľel to nedopadlo tak dobře, jak bych chtěl (mám málo arches a slopes >:(), takľe to uľ nebudu dokončovat, rozeberu to a poskládám něco jinýho. 8)
rdk: i mě se ta budova moc líbí, myslím, že jsi to udělal dost dobře.... když už jsi dokázal udělat "zlegulkování" tolika setů, aby jsi něco takového mohl postavit, tak těch pár dílků už tě nezabije, ne?  :P >:D ;D

rdk

Citace od: Mates kdy 26.07.2005, 14:33:37
Tak těch pár dílků už tě nezabije, ne?  :P >:D ;D

;D Nejde ani tak o nákup těch dílků, jako o to, že "zakomponování" těch dílků do stavby znamená ji z velké části rozebrat, takže to rozeberu rovnou celý a postavím něco jinýho, lepšího. Zas tak krásná ta budova není.  ;)

Mates

No pokud máš v plánu něco lepšího, než jsi nám předvedl nyní, no tak to už se těšíme a budeme v očekávání...  ;D

rdk

Ještě vám dlužím ideový námět, od kterého jsem "opisoval"  8)

Docela by mě zajímalo, jak udělali tu střechu... :o

otaznik

Citace od: rdk kdy 26.07.2005, 15:21:41
Docela by mě zajímalo, jak udělali tu střechu... :o

A je ta střecha vůbec z LEGA?

Aki

Typuji, že je. Viděl bych to na řady nízkých hřebenovek, pod které je směrem do středu přidány vždy jedna plotna.

Mates

Střecha určitě bude z LEGA, už jsem takových viděl spousty, jen nemůžu nyní najít nějaký podobný stavitelský oříšek. Mají to holt dobře promyšlené...  ;) ;D

rdk

Citace od: Aki kdy 26.07.2005, 15:51:35
Typuji, že je. Viděl bych to na řady nízkých hřebenovek, pod které je směrem do středu přidány vždy jedna plotna.

To by mohlo být ono. Dík  8)