(Vlastní) studless F-117 Nighthawk

Založil grohl, 18.01.2007, 17:14:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

Tak tady je slíbená f-117,ale vypadá to, že proběhne ještě jedna photosession a následná úprava ve Photoshopu, abych tomu dodal reálnější prostředí. Ještě pár dat... délka-72cm, šířka-53cm celková hmotnost 1,5-2 kg, přes písty výsuvný podvozek, hydraulicky otevíraná kabina, výklopný nosník s bombami, poměrně detailně zpracované motory a cockpit, pouze ručně zaklopitelné kryty podvozku. Celý spodek je bohužel celkem odbytý. Musel jsem konstrukci maximálně odlehčit,aby se letadlo po namáhaném podvozku mohlo vůbec pohybovat:(

Ondra

Sice se mi jenom studlesy nelíbí,ale tohle je krása.

Shi-So

Ja z toho vazne snad taky zkusim neco postavit.....
Moc pekny (a velky) ,skoda jen tech cervenych kridel....Ta to trochu rusi...
Chtelo by to vice fotek ,hlavne toho podvozku :D

grohl

no víc černých panelů neni, mám skoro všechny červený, tyhle tu jsou jen díky 8285. Na obrázku si můžete povšimnout zejména předního šmajdajícího podvozku >:(

MwK

:o :D
Krása! ;D
Je to fakt nádherné...uchvatne spracované!
A ešte to patrí medzi mojich top5-najoblubenejších lietadiel... ::) ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

fuli

Pěkná práce, nechceš zkusit taky B-2? Ta je podle mě mnohem hezčí než F-117
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

grohl

Nighthawk a Tomcat jsou mí naprostí favoriti, ale určitě se k letadlům ještě vrátím...leč předem neurčuju,co budu stavět, je to vždy impulsivní a spontánní.

grohl

Po delší prodlevě mi kamarád konečně vytvořil drobnou úpravu ve photoshopu takže letadlo už vypadá o dost reálněji, protože zmizela červená z křídel. díky Reptaile ;) EDIT-přidány fotografie kokpitu

H0636

Pěkný, fákt moc pěkný. Mohl by jsi připojit ještě nějaké fotky toho cockpitu?
Jsem na něj úplně nažhavenej. ;) ;D