(vlastní) Trains by Petronel

Založil Petronel, 01.09.2010, 20:24:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Mé nové kousky co bych vám tu rád představil jsou vlaky Scarlett a Snowy Rider. Jsou vytvořené ze základních 7898 a 7897.
Z původních vlaků je však využit pouze podvozek a battery box, jelikož vlastním pouze RC motorky.

Scarlett

jedná se o nákladní vlak výrazné červené barvy, je vybaven prostornou kabinou a zadní místností, která je doplněna o boční a stropní kouřová okna. Bohužel kvůli náročnosti zpracování oken nebylo možné odhalit interiér, ale snad i bez něj se vám bude aspoň trochu líbit.
Vlak má navíc funkční všechna světla. Nejen přední ale dokonce i zadní, z fotek to bohužel není patrné, ale vyhrál jsem si i s tím  ;) Mašinku jsem doplnil i o jeden červený vagon, který je také součástí setu 7898, předělal jsem mu střechu aby k vlaku více padnul a původní střechu jsem využil na přítomný zelený osobní vagon.

Celý vlak si můžete prohlédnout zde

Petronel

Snowy Rider

osobní vlak Snowy Rider je ztvárněním mé představy, která byla: postavit bílý vlak (kvůli danému bílému podvozku a battery boxu), který na rozdíl od 7897 nebude mít přední a zadní část stejnou a bude místo toho obsahovat dva samostatné vagony.

Vlak je mírně prodloužen o přední čelist a doplněn dvěma světlomety. Zadní část pak nabízí prostor pro cestující a zpracování interiéru. Jednotlivé vagony mají také sundavatelnou střechu a sedačky se stolky uvnitř. No zkrátka... mrkněte se sami na kompletní Galerii

BlackDemon

Nevim proč ale působí to na mně futuristicky :-\.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.