(Vlastní) Malé přírodní kolejiště

Založil Hana129, 29.08.2010, 19:06:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hana129

Před čtvrnácti dny jsem chtěla konečně uklidit ještě ke zbytku již schovaného Lega  ve skříni přivezenou bednu s lugbulkovým nákupem. Místo úklidu jsem však  nakonec začala stavět a k příležitosti dne obce 4.9.-6.9.10  u nás v Kobeřicích na výstavě bude k vidění toto sice malé, ale snad koukatelné kolejiště na ploše 8 * 5,5 baseplate (2,2 * 1,5 m)
http://picasaweb.google.com/skolakoberice2006/KolejisteDenObce?authkey=Gv1sRgCJvi54zXmIu70AE#

Pokud máte ještě nějaké připomínky - nápady, co by se dalo doladit tak budu ráda  ;)

Jonas

Hano,

moc se mi to líbí. U kolejiště je velmi důležité, když působí přirozeně a není přeplácené. U toho tvého jsou koleje a pár staveb velmi dobře spojeny s velkým množství zeleně a s mnoha přírodními detaily.

Ať se lidem na výstavě líbí!
Jonas - Můj Brickshelf

Anatyt

Noooo... veľmi pekné! Také útulne to je a ako už bolo spomenuté - nepreplácané! Páči sa mi riešenie ciest.  ;)

Cavelon


otaznik

Moc hezké, nebyla by prosím detailnější fotka toho rohu s posedem?

Igorus

Moc pěkné kolejiště! Je vidět, že je dílem něžné ženské ručky  ;D

Daniel

Sice píšeš malé, ale ono zase tak moc malé není...hlavně s ohledem na to, že je pouze LEGO. A celé to působí pěkně - včetně všech detailů, jako štěrk pod kolejemi, vydlážděné ulice a podobně ;).

A hlavně je pěkně dotažené do prezentovatelné podoby :)

mirek

Tak nám tu roste další vynikající vláčkař. Příroda kolem je nádherná. Mnoho krásných detailů. Třeba plot ve výběhu
koní... Takové ekologické zelené kolejiště.

BlackDemon

Moc pěkné kolejiště s mnoha detaily, akorát si nejsem jist tima vlakama mně prostě věci jako rychlovlaky neseděj to takovýdleho kolejiště ;D.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

peki

Citace od: Hana129 kdy 29.08.2010, 19:06:16
Pokud máte ještě nějaké připomínky - nápady, co by se dalo doladit tak budu ráda  ;)

Roztomilé  ;)   Předpokládám že Opavské nádraží bude na výstavce k vidění také ale jiné sekci. Je fajn vidět že někteří vystavovatelé se po Roztokách již vzpamatovali a pouští se do nové tvorby.

Berndthardt

Souhlasím, velice moc hezké, krajinka super, osobně bych tam ale dal alespoň jednu páru! KRÁSA.

ass

A takhle to má vypadat, žádný lino, žádnej polystyren...

BlackDemon

Citace od: Berndthardt kdy 30.08.2010, 11:32:39
Souhlasím, velice moc hezké, krajinka super, osobně bych tam ale dal alespoň jednu páru! KRÁSA.

Já bych tam dal Emeraldu(na větší okruh) a na malej bych dal nákej motorák typu 810  ;D.
V tom pajzlu jsme v haj-lu.

Berndthardt

... a ten Dědeček Hříbeček  ;D
(resp. muchomůrka..)

Ryxe

No Hani, pokud toto nazýváš malé kolejiště, tak to bych rád věděl, co si představuješ pod pojmem velký (nepočítám nějaký společný projekt tipu Roztoky) ;D Jinak samotná stavba se mi  moc líbí, moc hezky udělaná příroda i stavby.  Hodně mě zaujalo hřiště s pískovištěm. Tento Moc je vážně hoden obdivu ;)

Hana129

#15
Díky všem za povzbuzení.   
Fotky rohu s lesíkem jsem přidala.
Snad lepší fotky udělám až přímo na místě, doma  to  nafotit lépe nešlo. Vláčky na kolejišti asi prostřídám, uvidím co ještě stihnu dochystat. Vím, že soupravy jsou na toto kolejiště velké, ale ono je to stavěno jen pro zábavu a hlavně místní děti a bohužel jsem se až dnes dozvěděla, že trať mohla být aspoň kapánek delší  ::)

Kdo to má kousek nebo zájem vidět kolejiště naživo  může  se přijet podívat  ;) do obřadní síně Obecního úřadu v Kobeřicích nebo na výstavu  v sobotu a neděli od 14 hodin do cca  18 hodin, v pondělí od 8.00 do 14.00 hodin. K vidění bude ještě asi naposledy opavské nádraží. Mimo jiné u výstavy budou i papírové hrady, různé obrazy a výtvory, či sbírka fotografií s podpisy známých osobností... Sobotní odpoledne bude zpestřeno ještě místními kapelami a pro děti taky spoustou jiných soutěží.  ;)


Bender


tRilobit

Dobrá práce, jen je mi líto dětí na hřišti kolem kterých sviští vlak, co kdyby vykolejil? Mohla by to být velká katastrofa, chudáci rodiče  :'(
Na to existuje jediná odpověď : "No L0L :D"

Vlada

Ahoj Hani,

i já musím se přidat ke chvále a pochválit Tě za toto hezké kolejiště, složené kompletně jen z Lego dílů. Nebudu zde vyjmenovávat vše, co se mi líbí, toho by byl dlouhý výčet  :D, snad jen si dovolím takovou malou koncepční připomínku. Ta připomínka se týká vnitřního okruhu kolejistě, respektive jeho "vložení" do celého diorámatu. Rozuměj tak, že kolejiště se nachází až velmi blízko dětského hřiště, nádherné kašny atd., ale zase když to vezmu z jiného pohledu, tak vlastně to vnitřní kolejiště spolu s vlakovým nádražím je vyčnívající dominanta celého tohoto přírodního kolejiště.

Nicméně beru na vědomí, že je to stále jen Lego a tento MOC je vlastně neplánovanou stavbou k výročí obce. Už teď ale vím, že rodičům a hlavně jejich dětem se bude toto kolejiště velmi líbit  :D.

germik

Úžo ;D :o :o
Asi nejvíc se mi tam ale líbí ty stromy, pro tebe už typické, jsou fakt boží ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Hana129

#20
Tak akce dopadla skvěle. Kolejiště bylo rozebráno až po výstavě ;D a to bylo povoleno dětem si dokonce i malinko hrát, hlavně pouštět vláčky.  Tak 80% návštěvníků se ptalo z čeho to vlastně je  :o

Přikládám fotku z výstavky, fotky konečné podoby kolejiště  jsem nahrála na BS:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=444765


Cavelon

Citace od: Hana129 kdy 09.09.2010, 17:11:50
Tak akce dopadla skvěle.

Super, gratulujem!  8)
Tvoje koľajisko považujem za jednu z najkrajších stavieb, ktoré sa objavili na kostkách. Oceňujem najmä Tvoj talent pre harmonické umiestnenie pekných detailov na malej ploche, všetko pôsobí tak prirodzene, každá drobnosť je perfektná. Držím Ti palce do budúcnosti, aby si mala veľa chute do ďalších krásnych stavieb a vždy dostatok potrebných dielikov. ;)
Keby tu niekto vyhlásil súťaž Best Girl-Builder Kostky.org, tak by si ju určite vyhrala. :D

AdamKo

Hanko, nad tou poslední fotkou opravdu slintám! :o

Citace od: Cavelon kdy 09.09.2010, 18:08:48Oceňujem najmä Tvoj talent pre harmonické umiestnenie pekných detailov na malej ploche, všetko pôsobí tak prirodzene, každá drobnosť je perfektná.
Já bych to nejspíš lépe nenapsal, souhlasím ve všech bodech ;)

Tolik zeleně :D, vypadá to úplně jako skutečná džungle kolem trati... možná bych už měl od teď nakupovat jen zelené a hnědé díly.

Icewalker

Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr