vitriny

Založil peki, 20.12.2016, 09:11:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Uzavřel jsem návrh vitrin a zástěn viz obr na začátku

Dále budeme řešit Butovice (stejný termín).

Martins

Ahoj Peki,
chápu to správně, že Mikropolis bude viditelný ze tří stran?

a druhá otázka, když budu potřebovat prostoru více, zatím mi to vychází na cca 1,2 m2, tak se tam vejdeme?

Díky, zdá se, že budeme mít exkluzivní místo, to mě hodně těší... M.

peki

Ze 2 určitě. Tu třetí zatím ověřuji. V rohu bude robot  75 x 75 takže nějaké místo ano

skywalker007

Ahoj
Jestli jsem to pochopil tak mám vitrínu cca 1X2 m. V tom případě nabídnu tuto bitvu http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=49413.msg234584#msg234584 momentálně je v Butovicích.

peki

Citace od: skywalker007 kdy 17.01.2017, 15:06:26
Ahoj
Jestli jsem to pochopil tak mám vitrínu cca 1X2 m. V tom případě nabídnu tuto bitvu http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=49413.msg234584#msg234584 momentálně je v Butovicích.

Ano chápeš správně.

Honzgry

Kdyby byl zájem tak bych mohl přesunout Titanic z Butovic popřípadě teď pracuji na Bazilice sv. Petra z Vtikánu (foto pošlu až bude hotový, což vidím tak do čtvrtka).

builder

#36
Zdravím
Nepochopil jsem přesně jak to bude se SW sekcí, proto se omlouvám za případně debilní či nevhodný dotaz.
Momentálně dostavuji dioráma o velikosti 1-2 šedé base plate. Jelikož ještě není zcela dodělaná, tak bych předem rád předešel narážkám že zatím není možné posoudit, uvidíme atd. Je mi to jasné a proto se zatím jen předběžně ptám jestli by byl zájem a místo na moje dioramo (plus možná ještě pár drobnosti typu povedené Vignetty a nějaký mini-udělátka)
Díky za info

builder

peki

Citace od: builder kdy 13.02.2017, 19:50:05
......... Jelikož ještě není zcela dodělaná, tak bych předem rád předešel narážkám že zatím není možné posoudit, uvidíme atd. Je mi to jasné a proto se zatím jen předběžně ptám jestli by byl zájem .....


Vitriny jsou tady už uzavřené viz první vlákno. Nicméně bude souběžně ještě druhá akce v OC Butovice Koskoland obměna expozice. O Zajímavé MOC je zájem vždy.

Jen je opravdu potřeba to mít hotové, prezentovat na kostkách (jsou to výstavy kostkařů). Aby jsem věděl, že s tím můžu počítat.

builder

Ok, dobře, půjdu teda po Butovicích. Je mi to jasné, víceméně všechny svoje modely publikuju na Kostkách ale na druhou stranu je škoda že je to jen pro nás, moji známí z Polska a Německa by třeba taky rádi vystavovaly. Snad se někdy dočkáme vetší otevřenosti od pořadatelů vůči stavitelům. Díky za info

builder