(Vlastní) Red Hoodovy custom minifigové

Založil Red_Hood_9, 12.04.2017, 20:21:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Red_Hood_9

Zdravím,

Už dlouho (téměř rok) jsem se tu s vámi chtěl podělit o své custom výtvory. Budou zde jen mnou navržení minifigové z témat jako jsou Star Wars, Superheroes atd.

Jedná se o moje první téma zde, tak mi kdyžtak napište, co bych měl zlepšit.  ;)

Také mi můžete napsat, jakou postavu byjste chtěli převést do LEGO podoby. Neslibuji, že to vždy splním, ale určitě se pokusím.  :)

Red_Hood_9

#1
Jako svůj první první výtvor bych vám rád ukázal Jeroma Valesku, ztvárněného bravůrním Cameronem Monaghanem, ze seriálu Gotham.

Pokud tuto postavu neznáte, tak zde máte odkaz, kde se o ní můžete něco dozvědět: http://www.postavy.cz/jerome-valeska/

"There's nothing more contagious than laughter!" Oblíbená hláška postavy.

Sestavil jsem dvě verze Jeroma. První v jeho červeném županu při pobytu u Thea Galavana a druhou při útoku na GCPD.

Red_Hood_9

Zde jsou fotky:

Izabella08

Srovnání se Ti povedlo...je těžké najít správný obličej a k tomu vhodné oblečení.
Navrhuji Ti, zkus udělat kolem postav i nějaké to křoví...pěknou vinětku:)

Red_Hood_9

Děkuji!

K tomu křoví: Zde je problém, zda dát něco k "tématu", či jen nějakou skálu do pozadí.  :D U příštího minifiga je to například dost velký problém, vzhledem k tomu, kde se odehrává děj filmu.

Děkuji za nápad. Dle možností se na tom pokusím zapracovat.  :)

Red_Hood_9

Další minifig, kterého bych vám rád předvedl je Logan, známější pod přezdívkou Wolverine, ztvárněného bravůrním Hughem Jackmanem, z filmu Logan.

I když vlastním Wolviho ze setu s Deadpoolem, tak jsem si po zhlédnutí jeho posledního počinu, nemohl pomoct a musel jsem postavit tuto zlomenou verzi Logana.

"Charles, the world is not the same as it was." Logan k Profesoru X (Logan)

Red_Hood_9

Zde jsou fotky:

Izabella08

Ano, tak je to lepší...máš dobrou zásobu hlaviček a tělíček :D

Red_Hood_9

#8
Taky si říkám.  :) Možná pozadí ještě trochu prohloubím...

Tak já už tyto minifigy plánoval dlouho. Vždy když jsem oblíbil nějakou postavu, tak jsem se jí snažil převést do LEGO podoby. Ve chvíli kdy se to pak nahromadilo, tak jsem vše potřebné objednal z Bricklinku. Občas i některé dílky (jako například Thorinovu hlavu, kterou jsem teď použil na Loganovi) zakoupím vícekrát.  :)

Red_Hood_9

Třetí minifig, kterého bych vám rád přectavil je Negan, ztvárněným úžasným Jeffreyem Dean Morganem, ze seriálu Walking Dead. A také jsem nemohl opomenout jeho lásku Lucille.  ;D

Vždy mě ve filmech, či seriálech, zaujímali nejvíce správně podání psychopati, jako například Ramsay Bolton z GoT, či Jerome Valeska z Gothamu, a tak poté, co jsem viděl brutální nástup této postavy do seriálu jsem si nemohl pomoci a musel jsem postavit jeho.  ;D

Pokud tuto postavu neznáte, tak zde máte odkaz, kde se o ní můžete něco dozvědět: http://www.postavy.cz/negan/

"Buddy, are you still there? I just don't know. It seems like you're trying to speak... but you just took a hell of a hit! I just popped your skull so hard your eyeball just popped out... and it is gross as megablocks!" - Negan ke Glennovi (těsně před jeho smrtí)

skywalker007

Ahoj
Negan se ti opravdu povedl. The walking dead je můj asi nejoblíbenější seriál a tobě se Negana povedlo dobře ztvárnit. Akorát bych mu na lucii omotal lego ostnatý drát,mám obě součástky doma,tak to když tak o víkendu zkusím najít a postavit a nafotit ti to. A ještě tě chci poprosit jestli by jsi my mohl dát číslo tělíčka a hlavičky,chtěl bych si ho také postavit do mého nové projektu,jestli by ti to teda nevadilo.

Red_Hood_9

#11
Ahoj,

Na Neganovi jsem opravdu dlouho pracoval, tak je pěkné slyšet, že se líbí.  ;)

O této kostičce jsem nevěděl. Mohl by jsi mi ji poslat do soukromých zpráv, prosím?

Tady jsou odkazy na tvé žádané dílky: https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=3626cpb0938&idColor=90#T=S&C=90&O={"color":90}

https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=973pb1331c01&idColor=11#T=S&C=11&O={"color":11}

PS: U tělíčka jsem musel vyměnit ruce ze světle béžových na černé.  :)

Red_Hood_9

Další minifig, kterého bych vám rád přectavil je Oswald Cobblepot, známější pod přezdívkou Penguin, ztvárněný úžasným Robinem Lord Taylorem, ze seriálu Gotham.

Myslím, že každý zná Penguina z filmu Batman se vrací. Tato verze byla takovým představením monstra, které v sobě Oswald má (např. Když jen tak moderátora kousne do nosu) Tato verze je však úplně jiná. Zde je totiž vyobrazeno Cobblepotovo šplhání v podsvětí Gothamu. Zero to hero, dalo by se říct.  :D

I'm the King of Gotham!!! - Penguin po zabití Fish Mooney.

Red_Hood_9

Zde jsou fotky:

Systematik

Parádní customy! Velice povedené.

Red_Hood_9

Díky moc. Určitě budu ještě pokračovat.  ;)

Red_Hood_9

Pátý minifig, kterého bych vám rád přectavil je Barney Stinson, ztvárněný úžasným Neilem Patrickem Harrisem, ze seriálu How I met your mother, zkráceně: HIMYM.

Pokud znáte HIMYM, tak určitě jako já milujete sukničkáre Barneyho, jednoho z nejvtipnějších charakterů poslední doby. A tak je samozřejmé, že zde nesmí chybět.  ;D

"Whenever I'm sad, I stop being sad and be awesome instead!" - Barney.

Izabella08

Red Hoode,

máš pro ty figy opravdu velký cit...jen tak dál:)

Gotham se synem sledujeme a líbí se nám...nejlepší je opravdu ,pan tučňák'...to je něco:)...klidně bych mu dala nějakou filmovou cenu.

Mám na Tebe otázku, uměl by jsi udělat i nějaké známé zpěváky?

Red_Hood_9

Děkuji moc,

Jsem rád, že se Gotham líbí.  :D

Samozřejmě, že bych mohl.  ;D Ale nemůžu slíbit, že vyrobím všechny. Nedisponuji úplně všemi dílky.  :) Klidně mi je můžeš napsat do soukromých zpráv, aby to pro ostatní nebyl "spoiler".  8)

Izabella08

Citace od: Red_Hood_9 kdy 26.04.2017, 19:34:28
Děkuji moc,

Jsem rád, že se Gotham líbí.  :D

Samozřejmě, že bych mohl.  ;D Ale nemůžu slíbit, že vyrobím všechny. Nedisponuji úplně všemi dílky.  :) Klidně mi je můžeš napsat do soukromých zpráv, aby to pro ostatní nebyl "spoiler".  8)

Nechám to plně na Tobě...jsme generačně rozliční...ale mělo by jít o zpěváky, skupinu, která je známá a oblíbená...světová star či star česká...to je jedno...a na počtu také nezáleží:) Však nemusíš spěchat...jde o budoucí tvoření.

Red_Hood_9

Dobře tedy. Je to dobrý nápad do budoucna, problém je však ten, jak jsem již psal, že hodně zpěváků má charakteristické obličeje a vlasy, takže nevím, kolik minifigů bych byl schopen dát dohromady.  :-\

Red_Hood_9

Omlouvám se, že jsem dlouho nebyl aktivní. Vběhlo mi do toho plno jiných věcí a na custom minifigy nezbyl čas.  :'( Nyní mám však už minifigy připravené, takže můžete v blízké době očekávat nové přírůstky.  ;D