AFOL Shopping Days 2016

Založil Chairudo, 15.07.2016, 18:11:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Přeloženo z: takže neručím za 100% korektnost  ;D

Společnost LEGO nabízí v roce 2016 AFOLům, kteří jsou členy uznaného LEGO User Group (RLUG), 15% slevu na nákup v oficiálních Lego obchodech. Jak poznají zaměstnanci obchodů že jste členem RLUG?
Lego Community Team vyvinuli samolepku, která je distribuována každému RLUGu a samolepka musí být přilepena na přední straně vaší VIP karty. Tato nabídka je přístupná pouze AFOLům, kteří jsou VIP členové, stejně jako členové RLUGu. http://shop.lego.com/cs-CZ/VIP

Pravidla a podmínky:

15% sleva na všechno zboží v obchodě s výjimkou D2C exclusives, Těžko-k-nalezení položek, MINDSTORMS EV3, již zlevněné zboží a dárkové certifikáty.
Individuální nákupní limit při použití slevy je 2000,00 $.
Sleva je nepřenosná a nelze ji kombinovat s jinými slevami, kupony, nebo nabídkami.
Vedoucí prodejny si vyhrazuje právo omezit množství prodeje jakýchkoli produktů, včetně úplného vyloučení některých produktů podle potřeby na základě stavu zásob.
Slevy jsou k dispozici výhradně pro osobní potřebu fanoušků; zlevněné výrobky se za žádných okolností nesmí přeprodávat.
Sleva může být aplikována na ne více než tři (3) kusy každého produktu (SKU).
VIP body budou stále připsány podle snížené hodnoty nákupu.
Nákupy osvobozené od daně nejsou povoleny.
Tato informace by neměla být zveřejněna v blozích / sdíleny s širokou veřejností. V opačném případě může ohrozit pokračování programu.
Tato sleva neplatí na LEGO Shop-at-home, pouze na LEGO značkových maloobchodních prodejnách.

AFOL nákupní dny 2016 - Evropa
2.2.2016
16.4.2016
6.8.2016
5.11.2016
___________________________________________________________________________________________

Pro Kostky jsem zajistil 20 samolepek, nejspíš půjdou přiobjednat. Kdo máte o samolepku zájem, pište sem.
Dám vás na seznam a samolepku předám na stavění/bourání/hospodě... dle příležitosti.

Připomínám, že samolepky jsou vám užitečné pouze pokud máte Lego VIP kartu a chystáte se do LEGO Shopů mimo ČR ve výše zmíněné dny, k ničemu jinému nejsou.

Sám pojedu tuto akci v Srpnu vyzkoušet poprvé, opět Vídeň, ale vzhledem k omezením tam vidím výhodu hlavně na kostky ze stěny a stavebnice které u nás nekoupíte, jinak je asi lepší hlídat si v supermarketech jako Globus a jiné 20-50% slevy, nemusíte pro ně jet stovky kilometrů :D

Objednávám samolepku:
1. danyboy
2. honzicek22
3. yoshimaka
4. Izabella08
5. marian20
6. Sihaja
7. milanv

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

papluh

Hej, funguje to.
Ale minimálne prvé dva termíny tohto roku (a minulý rok) sa dali nakupovať aj exclusives ako modulary a spol v počte jeden kus daného setu. Menili sa pravidlá?
Výhodou je, že pri stene sa potulujú nejakí AFOLi rakúsky, maďarský, slovenský a dá sa pokecať

Prvú nálepku mám vďaka Bricksetu ;)

Anatyt


Chairudo

#3
Citace od: papluh kdy 15.07.2016, 19:06:20
Hej, funguje to.
Ale minimálne prvé dva termíny tohto roku (a minulý rok) sa dali nakupovať aj exclusives ako modulary a spol v počte jeden kus daného setu. Menili sa pravidlá?
Výhodou je, že pri stene sa potulujú nejakí AFOLi rakúsky, maďarský, slovenský a dá sa pokecať

Prvú nálepku mám vďaka Bricksetu ;)

Přeložil jsem pouze info z Brickipedie, jestli se něco změnilo nevím. Hledal jsem oficiální info na Legu, ale marně.
Taky asi záleží na tom, jak dobře znají zaměstnanci obchodu ty pravidla a jak jsou schovívaví  ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

papluh

Toto je na Bricksete k nálepkam 2016
CitaceHow will the store employees know that you are a member of a LUG? The Community Team has developed a small, easy to adhere sticker that will be distributed to each and every recognized LEGO User Group. These stickers are to be placed on the front of the participating member's LEGO VIP card. To participate in the AFOL Shopping it is necessary to have a VIP card with a sticker! Your sticker will be valid for all of 2016 as well as 2017. This offer will only be open to AFOLs who are a VIP member as well as LUG member, no exceptions. To learn more about the VIP program, please visit: http://vip.lego.com.

The Brand Retail team has selected (4) four days in 2016 to offer this opportunity to the AFOL community, (1) one each quarter. The dates will differ between regions globally. Please review the terms & conditions for the European LBR Stores:

- Every AFOL participating in the AFOLs Shopping will get 15% discount plus use of VIP Card. There will be no additional discount on SALE or discounted Articles.
- The discount may be applied to no more than 1 of each LEGO Exclusive/Expert Set and to no more than 3 items per person on all other products.
- The individual purchases limit is 2,000 EURO incl. VAT before discount (or GBP 1600 or DKK 15,000 incl. VAT before discount).
- Discounts are non-transferable, valued on regular priced in-stock items (not valid towards the Shop and Ship program) and as stated cannot be combined with any other discounts, coupons, or offers.
- The Store Manager reserves the right to place additional quantity limitations on any product at any time, including complete exclusion of certain products as necessary based upon inventory levels.
- Discounts are offered solely for the personal use of AFOLs (no friends, family or any other) and not for resale.
- This discount information should not be posted/blogged/shared with the general public. Doing so will jeopardize the continuation of the program.
- This discount is not valid with LEGO Shop-at-Home and applies to LEGO Brand Retail stores only.



Citace od: Anatyt kdy 15.07.2016, 19:09:01
Citace od: papluh kdy 15.07.2016, 19:06:20
Prvú nálepku mám vďaka Bricksetu ;)

A druhú?
Z takej tej slovenskej stránky plnej LEGO fanatikov, ktorou tu tak rád provokuješ  >:D

Sihaja

Já bych samolepku ráda, ale bohužel jsem v zahraničí. Pokud by ji šlo třeba v čr poslat poštou, tak aby mi jí někdo hodil do belgie až sem pojede, bylo by to fajn.

milanv

Citace od: Chairudo kdy 15.07.2016, 18:11:28
Pro Kostky jsem zajistil 20 samolepek, nejspíš půjdou přiobjednat. Kdo máte o samolepku zájem, pište sem.
Dám vás na seznam a samolepku předám na stavění/bourání/hospodě... dle příležitosti.

Prosím, mě taky jednu, ať mám zase motivaci do Norimberka :)
Pán na Žlutém hradě

Sihaja

Tak jsem dnes byla akci ozkoušet v Antverpách. Bylo tam docela dost lidí a na Belgii i hned po otevíračce. Pořídila jsem sobě nějaké elfy, scooby doo co mi chyběli a asi tři kelímky pick a brick. Příště až budu vyrážet tak zkusím nafotit zeď, kdydy někdo něco chtěl.