Nemoc si nevybírá. Ingmar Spijkhoven

Založil martindavid, 31.01.2019, 12:56:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

martindavid

Pro ty  co je to zajímá a nezaregistrovali to na fb
Ingmar Spijkhoven • Custom Brick Models

Hi dear friends and fans,

Maybe you already noticed that I was not that active on Facebook and instagram in the last few months as usual. There is something I want to share with you guys:
Unfortunately I am not alright, I have this serious disease. Since the 29th of November 2018 I've been diagnosed with ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis). As you may already know this disease is incurable and lethal. Basically I have been given a death sentence by the doctor with a time frame of 3 to 5 years. I realize this is a very hard message to receive this way but I can't find a better way to share. As you can imagine it's a shock to me and my wife Esther and the people around us. I also like to share that we are surrounded by loving and caring people! It is heartwarming to receive so much help and support!
Please don't feel obligated to say something...I can imagine you don't know how to respond. It makes us all speechless.

When it comes to business we decided to continue selling our products. We also want to join events as long as possible for me.

Anatyt


Chairudo

Je to síla, člověk nikdy neví co ho potká.
Fajn kluk se kterým je na akcích sranda, tak snad mu bude nemoc postupovat co nejpomaleji a pár let s námi ještě vydrží.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Ivansliz

#3
S komplexní medicínou se s tím dá efektivně bojovat a nemoc zcela zvrátit. Konvenční medicína nedokáže všechno a zde doktoři dělají akorát "bububu". Mě taky diagnostikovali Crohnovu chorobu se slovy: "bububu, je to neléčitelné, dá se to jen zpomalovat, bude stále horší a horší, ale léky to zpomalí, ale budou mít spoustu vedlejších následků..." Tvrdě jsem makal 8 let na sobě a je to stále lepší a lepší až do té míry, že jsem možná zdravější než v době, kdy jsem ještě byl tzv. "zdravý", než jsem "onemocněl". Léky neberu vůbec žádné, akorát některé potravinové doplňky, které jsem postupně v praxi seznal za nejefektivnější (klinické studie, osobní praxe, ...). Samozřejmě do komplexní medicíny je třeba zahrnout i psychosomatiku, dietu, adekvátní pohyb, zlepšení životního prostředí, životosprávy obecně...

Farmaceutický průmysl pochopitelně "komplexní medicína" nezajímá, zajímá ho jen business, tento průmysl platí i školení lékaře, a proto lékař řekne: "je to neléčitelné, za 3-5 let umřete."

Po filosofické stránce si můžeme však říct - buďme rádi, že jsme (relativně) zdraví, važme si maličkostí, povznesme se nad malichernosti, mějme se rádi - může být hůř...
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz