(vlastní) Council of Elrond - 2. verzia

Založil richchie, 15.08.2018, 09:09:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

richchie

konečne sa mi podarilo dokončiť druhú verziu môjho councilu. Inšpiroval som sa jedným z top staviteľov - Disco86. Oproti jeho councilu má ten môj inak riešené niektoré časti (napr. stoličky som robil trošku inak, aj keď možno nevypadajú tak dobre ako u Disca, ale sú jeden pevný celok a môžem ich ľubovolne premiestniť a upevniť. Podobne aj podstavec pod Elrondom a Arwen je u mňa taký menej prepracovaný , nakoľko som chcel aby sa minifigurky dali napevno postaviť - s touto časťou som najmenej spokojný, čiže aj očakávam kritiku práve tejto časti... 
Čo sa týka osadenstva councilu, naschvál tam mám iné postavy ako boli vo filme (teda aspoň časť je iná..) a to z dôvodu že toto dielo (podobne ako aj všetky moje ostatné diela) plánujem zapracovať do fiktívneho príbehu, ktorý sa bude odohrávať medzi udalosťami z hobbita a pána prsťenov, detaily zatial neprezradím,  možno neskôr, no môžem uistiť že som strávil hodiny na nete aby som si vytvoril časovú os stredozeme v treťom veku z dôvodu aby som čo najvernejšie zasadil môj fiktívny príbeh do Tolkienovho sveta.
Na záver len dúfam že moje dielo sa bude páčiť. Detailne fotky sú na mojom flickri

Jezevec

Citace od: richchie kdy 15.08.2018, 09:09:37Čo sa týka osadenstva councilu, naschvál tam mám iné postavy ako boli vo filme (teda aspoň časť je iná..)

Já si hned říkal co tam dělá např. Thranduil, děkuji rovnou za vysvětlení. :D Je to moc hezký, mně se líbí hlavně výběr barev (dobře zvolené kontrasty), celková stylizace a ztvárnění prostředí. Chválím přiměřeně zaplněný prostor, tak akorát. To potěší každého fanouška LOTRa. dík :)
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

Chairudo

Moc pěkně provedené a v pravý čas ;D
Pozítří dávají v Olomouci v kino Metropol maraton Pána Prstenů, tak si to možná zopáknu.
na posledním maratonu jsme ke vstupence dostali "pozlacený" Sauronův prsten... nefunkční :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

richchie

dakujem za pozitivne ohlasy  :)  Este musim dokoncit Dol guldur a potom mam planovane LOTR/ HObbit Moc uz hotove (hobbiton uz je vystaveny vedla councilu, link tu: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=50587.0 )