(Vlastní) Čarodějovi přátelé

Založil Aine, 28.07.2018, 21:11:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aine

Crosspost přímo z Eurobricks

Malinká vlastní tvorba, kterou jsem dnes udělal jako narozeninový dárek pro syna. Není to nic převratného, ale nám oběma se líbí.



Balíme se na cestu. Zatímco náš čaroděj cpe truhlu lektvary, Krysa a Havran objevili otevřený sud a teď ujídají Kobyle oves. Žabáka velmi zaujal zelený lektvar - vypadá poněkud podezřele...



Konečně vyjíždíme. Vyrazili jsme na cestu! Žabák se usadil na kozlíku, Krysa se zajímá o nedovřenou truhlici a Havran pořád ještě nevzdal ovesnou svačinku - kdyby jen víko odskočilo, Kobyla přřřece nesežerrre všechno, prrravda?



Jedeme! Hurá, vstříc dobrodružstvím! Máme dost zásob pro dlouhou cestu plnou vzrušení a slávy. S kouzelnou hůlkou pohotově v ruce, náš čaroděj je připraven na jakékoliv setkání: kdyby snad nějaký zbojník pokoušel štěstí, bude s Žabákem kvákat v duetu.


Díky za případné reakce, snad se vám MOC moc líbí.  :)

Jezevec

Synátor musel mít radost, jestli jsi mu k tomu odvyprávěl i to pozadí příběhu. Jako malý bych z toho byl určitě úplně na větvi. Je super, že se dítěti věnuješ i takto, že si najdeš čas, něco mu postavíš a ještě vymyslíš nějaký ten děj, o co tam vlastně jde - v dnešní době docela vzácnost najít tak pozorného a ochotného taťku. Je to i vtipné s tou žábou, krysou a havranem. No a ten minifig čaroděje, to je pro mě težká nostalgie, mám dojem že pochází z castle setů z počátku devadesátých let? :)
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.

Aine

Díky za milá slova!

Příběh jsem záměrně moc nerozváděl, kdyby se synovi nějaký detail nelíbil, ať mu nekazí radost. Čaroděj je skutečně z 90. let, je to Majisto. Já ho nikdy neměl, až teda teď, a to ještě jen zprostředkovaně, pokud mi ho kluk půjčí.  ;)