[vlastní] Důlní vláček

Založil LustaCZ, 09.11.2008, 13:28:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

LustaCZ

Zdravím, po dnešním brzkým probuzení sem se trochu nudil a tak sem dopoledne "spíchnul" tenhle důlní nákladní vláček. stavěl jsem jak mě napadlo, ale řekl bych že to vypadá docela k světu, škoda že nemám víc kostek na další vagonky + nějaký skály aby měl vláček kam zajíždět :D tak aspon pro inspiraci někomu, kdo zvažuje postavit důlní práce....


























tak to je vše ;D

buf91

Mě se to moc líbí, jen nevím jestli tam není málo chráněný řidič:)
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Vlada

Tyto dvě malé připomínky ber prosím jako jen můj názor.

1) Já bych kabinu vláčku alespoň trochu zastřešil. Poněvadž při jízdě v důlních chodbách dochází k otřesům a nevíš, kdy minifigovi něco spadne na hlavu. Ale koukal jsem, že dodržuje pracovní předpisy a nosí helmu, takže i toto provedení může v méně rizikových podmínkách vyhovovat  :D.

2) Při detailním pohledu na vagony usuzuji, že korby vagonků jsou přidělané pevně k podvozku a nedají se vyklápět  :(. Ale to nevadí, určitě v budoucnu postavíš nějaký bagr, který vytěžené uhlí z vagonů odebere.

Důlní vláček se Ti opravdu povedl, mně se moc líbí  :D. Perfektní stavba. Přeji spoustu dalších takovýchto dobrých nápadů  ;).

JardaL

Mě osobně se to líbí. Má to nápad, tvar, estetiku. Rozhodně by tě to mělo inspirovat k dalším pokusům.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

mirek

Moc se mi Tvůj důlní vláček líbí. Je neotřelý a moderní.
Při pohledu na Tvé dílko se mi v hlavě vyklubal nápad na něco podobného pro kolejiště na půdě. Nechám ho uzrát (ten nápad).

otaznik

Citace od: JardaL kdy 09.11.2008, 22:21:24
Mě osobně se to líbí. Má to nápad, tvar, estetiku. Rozhodně by tě to mělo inspirovat k dalším pokusům.
Mno, to zaprášení LEGA je tu dost brutální. Nechápu, že si toho autor nevšimne ani při focení a ani při vkládání obrázků sem, na fórum. Pokud by si všimnul, určitě by to sem takhle nedal (doufám, že tu teď někdo nepoužije "argument", že v dolech se přece dost práší... ;D )

Nicméně ta souprava sama o sobě není špatná, jak už tu padlo - lepší střecha + výsypné vozíky a bude to OK.

peter

Musím říci, že mě se to opravdu líbí. Je to velmi jednoduché ale líbivé. Myslím, že si ho někdy zkusím jen tak pro srandu sestavit :D Co se týká vysypávání vagónů, tak s tím si hlavu nelam. Ve spoustě dolů se to řeší tak, že pro vagóny je připravená rampa, do které najedou a ta se celá vč. vagónů otočí a tím se vygóny vyprázdní ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Icewalker

Pěkné využití technikových dílků v ne-technikové tvorbě :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr