Post-Apokalyptické slumy

Založil builder, 28.12.2017, 12:15:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

builder

Zdravím všechny
Po dlouhé době přidávám fotky prázdninové kolaborace v Polsku. Post apoc přístav jsme měli s výborným polským stavitelem a mým dobrým kamarádem Janem T. rozdělený na segmenty, které jsme dávali dohromady a dostavovali celé čtyři dny a tři noci.



Mým segmentem který jsem si vezl do Polska bylo již dříve představené Slumové obydlí které se skládá ze dvou vzájemně spojených budov. Janovou částí byla základna samotného diorama s přístavními budovami. Celou práci využití a zakomponování jednotlivých částí provázela dlouhá cesta od stavění kopce s bažinami po stánek s "čerstvým mořským úlovkem".

Pár hodin zveřejnění na sociálních sítích jsme obrželi několik proseb a nabídek o propůjčení nebo sdílení autorských práv od několika světových Lego blogů, celou akci tedy považuji za nadmíru úspěšnou a vzájemný zážitek se sdílení vášně, radosti a mnoha stavebních tipů ve mě přetrvává ještě dodnes, kdykoliv se nad tím zamyslím. Komunikace mezi námi (jak s Janem tak jeho početnou rodinou) ani problém se sdílením součástek nepředstavovaly žádnou překážku který by práci nějak znesnadňovala  ;)



Slumové obydlí


Authors & Becherovka

Článek globálně populárního blogu The Brothers Brick si můžete přečíst https://www.brothers-brick.com/2017/08/27/post-apocalyptic-friendships-best/



builder

Chairudo

Taky bych chtěl ve vašem věku umět takto stavět. Smekám skalp :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Villa Legina

Veľmi sa mi páči to "slumové obydlí". Vyzerá naozaj ako reálny kvalitný set. 

Ale podozrievam, že tam v skutočnosti býva nejaký excentrický boháč, ktorý sa takto maskuje, aby mal pokoj od ľudí a klebiet  :)

jerzeeg

Ta barevna kombinace DTan+DBG a k tomu OGreen vypada paradne. (Mimo jine teda.)

Nejcerstvejsi asi bude ta zelena ryba :-D